Home » , » Καραμπινάτη γκάφα από τις ιστοσελίδες "altsantiri και ¨Κουτί της Πανδώρας" Δημοσίευσαν σαν καινούργια είδηση ανάρτηση που είχαμε κάνει τον Απρίλη του 2015

Καραμπινάτη γκάφα από τις ιστοσελίδες "altsantiri και ¨Κουτί της Πανδώρας" Δημοσίευσαν σαν καινούργια είδηση ανάρτηση που είχαμε κάνει τον Απρίλη του 2015

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017 | 11:21 π.μ.


Προφανώς θα παραέσφιξαν οι ζέστες! Πώς διαφορετικά να εξηγήσεις το γεγονός ότι σήμερα δυο "έγκυρες" ισοσελίδες έχουν σαν ένα από τα κεντρικά τους θέματα την επιστολή που είχε στείλει αποκλειστικά στο μπλοκ μας στις 7 Απρίλη 2015 η Έμμυ Χριστούλα κόρη του αυτόχειρα Δημήτρη Χριστούλα. Αναφερόμαστε στις ιστοσελίδες "altsantiri" και "Κουτί της Πανδώρας".

«Ο Ρίτσος πέφτει στην Κανέλλη βαρύς και πολύ κομμουνιστής» είναι ο τίτλος της ανάρτησης στο altsantiri και επικαλείται σαν πηγή την «Εφημερίδα των Συντακτών». Ανοιχτή επιστολή προς τη Λιάνα Κανέλλη αλλά και των πολιτικών και «τηλεοπτικών πραιτοριανών που ενοχλήθηκαν από την πολιτική πράξη του Δημήτρη Χριστούλα», ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος -στις 4 Απριλίου του 2012- έστειλε η κόρη του, Έμμυ, αναφέρει η εισαγωγή του δημοσιεύματος, ενώ το Κουτί της Πανδώρας τιτλοφορεί το σχετικό δημοσίευμα "Η κόρη του Δημήτρη Χριστούλα απαντά στη Λιάνα Κανέλλη: Οταν δεν εντρέπεσε, εκτρέπεσε"

Στο ίδιο λούκι πέφτει και η ιστοσελίδα της εφημερίδας Documento, καθώς και άλλες ιστοσελίδες και μπλοκ που ανακυκλώνουν αυτά τα δημοσιεύματα.

Προβληματιστήκαμε που μπορεί να οφείλεται αυτή η τεράστια γκάφα των ειδησεογραφικών αυτών ιστοσελίδων.

Επισκεφτήκαμε τον ιστότοπο της «ΕτΣ» και διαπιστώσαμε ότι όντως υπάρχει η επιστολή της Έμμυς Χριστούλα, αλλά φέρνει ημερομηνία δημοσίευσης  8.04.2015, μια μέρα δηλαδή απ’ ότι την είχαμε δημοσιεύσει εμείς. Οπότε την ευθύνη γι' αυτό το ατόπημα φέρνουν οι υπεύθυνοι των ιστοσελίδων που αναφέραμε.

Πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε απ’ την ανευθυνότητα που διακρίνει τους συντάκτες  αυτών των ιστοσελίδων, εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο που εμείς σε μπορούμε να υποθέσουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Αυγούστου 2017 στις 11:36 π.μ.

Πονάει παρα πολλούς οτι την ώρα που τρέχανε να δώσουνε τα διαπιστευτήρια τους στην Αστική Τάξη μετά το 1991.... για να γλείψουνε κάποιο κοκαλάκι η ΛΙΑΝΑ ήρθε δίπλα στο ΚΚΕ σε εποχές εξαιρετικά δύσκολες. Και είναι 1000 φορές καλύτερη απο πολλά άλλα ....ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger