Home » , » "Μαχαιροβγάλτες όλων των χωρών Ενωθείτε". Η ναζιστική συμμορία στηρίζει τους Αμερικάνους δολοφόνους ομοϊδεάτες της.

"Μαχαιροβγάλτες όλων των χωρών Ενωθείτε". Η ναζιστική συμμορία στηρίζει τους Αμερικάνους δολοφόνους ομοϊδεάτες της.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 | 1:36 μ.μ.


Όταν ακόμα δεν έχουν κρυώσει τα σώματα των τριών ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους από τη «φυλετική μισαλλοδοξία και το μίσος», -σύμφωνα με τον Αμερικάνο υπουργό Δικαιοσύνης- των ρατσιστικών ναζιστικών καθαρμάτων στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, οι ντόπιοι οπαδοί του Χίτλερ δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για τα «κατορθώματα» των ομοϊδεατών τους. 

Προφανώς δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από την εγκληματική ναζιστική συμμορία.

Είναι αντιληπτό ότι από το όλο σκηνικό δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο γνωστός ανθυποΚασιδιάτης. Στην παρακάτω εικόνα παρακολουθούμε τα εμέσματα που προέρχονται από τον εκπρόσωπο της κοινωνικής ακροδεξιάς και του λούμπεν νεοφιλελευθερισμού, Θ. Τζήμερο.


Εν΄τω μεταξύ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και η δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ που τσουβάλιασε θύτες και θύματα, τηρώντας τη λογική ίσως αποστάσεων, κάτι σχετικό με την γνωστή θεωρία των δυο άκρων. Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Πολλές πλευρές εμπλέκονται στα επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Στελέχη των Δημοκρατικών, ακτιβιστές απ’ όλους τους χώρους αλλά ακόμα και Ρεπουπλικανοί δήλωσαν ότι είναι απαράδεκτο για τον Τραμπ που δεν κατάγγειλε ανοιχτά τους υποστηρικτές της λευκής υπεροχής.
Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί είναι το μήνυμα που έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Κόρι Γκάρντνερ και ένθερμος υποστηρικτής του Τραμπ: «Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να αποκαλούμε το κακό με το όνομά του», έγραψε στο Twitter..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger