Home » » Σκυλοκαβγάς ανάμεσα στις πολεμικές βιομηχανίες που θέλουν όμως τους φοιτητές σκλάβους τους!

Σκυλοκαβγάς ανάμεσα στις πολεμικές βιομηχανίες που θέλουν όμως τους φοιτητές σκλάβους τους!

Από Unknown , Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 | 8:20 π.μ.

Καλούμε τους φοιτητές να Πετάξουν τον Στρατό-τις Πολεμικές Βιομηχανίες και τον Πόλεμο ΕΞΩ από τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ.
Το τι συμβαίνει στον χώρο του Στρατού με τις προμήθειες των οπλικών συστημάτων είναι γνωστό: οικοδόμηση πολιτικών σχέσεων των κυβερνητικών κομμάτων με ΗΠΑ και Ε.Ε., Διαπλοκή και Διαφθορά πολιτικών-στρατιωτικών-δημοσιογράφων-επιχειρηματιών.
Δεν είναι μόνο κάτι που το συναντάμε στο παρελθόν, στον Τσοχατζόπουλο που τον υπεράσπιζε Βενιζέλος-Λοβέρδος και το ΠΑΣΟΚ ως σύνολο, για να τον βγάλει από τη φυλακή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Είναι εικόνα του σήμερα, γιατί και σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορεί να πετσοκόβει μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές, αλλά αγορές όπλων κάνει. Και φυσικά υπάρχουν συστήματα διαπλοκής μεταξύ κομμάτων-δημοσιογράφων-ξένων και ελληνικών συνεργαζόμενων πολεμικών βιομηχανιών που συγκρούονται άγρια.
Από την εποχή που η γνωστή δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη ως Αντιπρόεδρος μετείχε σε εταιρεία management -«Quattro Management Στρατηγικής Επικοινωνίας ΑΕ»- η οποία το 1999 υπέγραψε σύμβαση με την κατασκευάστρια εταιρεία EADS (European Aeronautic Defence & Space Company), για την προώθηση των Eurofighters μέχρι σήμερα ελάχιστα άλλαξαν στον αμαρτωλό αυτό χώρο. [περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ http://www.tampouloukia.gr

Δεν το λέμε εμείς. Το γνωστό μιλιταριστικό σαιτ γράφει:
Eμπορικός πόλεμος ξένων κατά ελληνικών βιομηχανιών κατασκευής αμυντικού υλικού - Τι καταγγέλλει ο ΣΕΚΠΥ
Μετωπική σύγκρουση καταγράφεται πλέον μεταξύ των ελληνικών εταιρειών κατασκευής πολεμικού υλικού και των εφημερίδων ΤΑ ΝΕΑ και Παραπολιτικά, ιδίας ιδιοκτησίας. 
Διαβάστε το υπόλοιπο του κειμένου ΕΔΩ http://diktiospartakos.blogspot.gr
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Αυγούστου 2017 στις 3:33 μ.μ.

Ήδη από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (Μάχη του Στάλινγκραντ - 1942/43) αποδείχθηκε ότι η αεροπορική υπεροχή δεν αρκεί για να ανεφοδιαστούν περικυκλωμένα στρατεύματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο Ντιεν Μπιεν Φου (Βιετνάμ 1954) οι Γάλλοι παγιδεύτηκαν μόνοι τους και υπέστησαν συντριπτική ήττα βασιζόμενοι ακριβώς στην αεροπορική τους κυριαρχία.
Ντερ αλ Ζορ, Συρία: Μεγάλης στρατηγικής σημασίας πόλη της Ανατολικής Συρίας. Η γύρω περιοχή είναι πλούσια σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο, ενώ οι δρόμοι για το Ιράκ και τα πετρέλαια του Κιρκούκ παίρνουν από κει. Από την ίδια περιοχή πρόκειται να περάσουν αγωγοί που σχεδιάζουν να κατασκευάσουν τόσο η Δύση όσο και η Ρωσία μετά τον πόλεμο. Είναι λοιπόν ευνόητο ότι όλοι επιθυμούν την κατοχή της 6ης μεγαλύτερης Συριακής πόλης (211.857 κάτοικοι το 2011) στις όχθες του ποταμού Ευφράτη.
Από το 2014 η πόλη πολιορκείται πλήρως από τους φανατικούς ισλαμιστές. Είναι εντελώς αποκομμένη ενώ ανεφοδιάζεται μόνο από αέρα. Εντούτοις έχει αποκρούσει όλες τις επιθέσεις, πράγμα που έκανε τον ISIS να βγάλει σωρεία ανακοινώσεων, ώστε να δικαιολογήσει την απόλυτη αποτυχία του. Οι πολιορκούμενοι έχουν υψηλό ηθικό είναι πιο ισχυροί από ποτέ, ενώ περιμένουν την λύση της πολιορκίας από τον Συριακό στρατό, που τις τελευταίες μέρες κάλυψε τα 2/3 τις απόστασης που τον χώριζε από το θύλακα. Τώρα βρίσκεται λιγότερο από 50 Km μακριά. Πως έγινε αυτό το «θαύμα»; Γιατί άντεξαν; Πέρα από κάποια λάθη τακτικής από τους ηγέτες του ISIS, που έγιναν κατά καιρούς, υπάρχει ο παράγοντας του ντόπιου πληθυσμού, ο οποίος δεν υπήρχε στο Στάλινγκραντ και το Ντιεν Μπιέν Φου.
Το 2011 κι αργότερα το 2014 τα ΜΜΕ με τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες και υλικό υποστήριζαν ότι είχαν γίνει διαδηλώσεις κατά του Προέδρου Άσαντ. Βέβαια τα ΜΜΕ υπερέβαλαν ως προς τον αριθμό υποστηρίζοντας ότι διαδήλωσαν 400.000!(Πρώτο Θέμα κ.α.), ενώ οι συγκεντρωμένοι ήταν λίγες χιλιάδες, εντούτοις υπήρχε δυσαρέσκεια. Η δήθεν «μετριοπαθής αντιπολίτευση» το 2013 αφού πήρε τις γύρω περιοχές προσπάθησε να καταλάβει την πόλη. Πήρε σχεδόν τη μισή μετά από αιφνιδιασμό. Τότε έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Οι σφαγές που έκαναν και αποκρύφτηκαν από τα Δυτικά ΜΜΕ, μετέβαλαν τη στάση του κόσμου. Οι κάτοικοι τρόμαξαν στην ιδέα να βρεθούν κάτω από αβάσταχτο ζυγό και μεγάλο μέρος αποφάσισε να βοηθήσει τις κυβερνητικές δυνάμεις. Λίγο αργότερα, το 2014, οι δήθεν «μετριοπαθείς», αφού πήραν τα αμερικανικά όπλα και δολάρια, παράδωσαν την περιοχή στο ISIS, που συνέχισε τα αποτρόπαια εγκλήματα με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Κατά εκατοντάδες εκτελούσαν αφού βασάνιζαν τους άντρες, σκλάβωναν τα γυναικόπαιδα, ενώ λεηλατούσαν και κατέστρεφαν συστηματικά ότι έπεφτε στα χέρια τους. Οι σφαγές και το πλιάτσικο όμως είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα. Οι κάτοικοι βλέποντας τους φονιάδες, όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκαν, αλλά αντιστέκονταν όλο και περισσότερο.
15.000 Ισλαμοφασίστες είναι σήμερα γύρω από την ηρωική πόλη και λυσσομανούν εναντίον της. Ενδεικτικά οι Αμερικάνοι λένε πως στη Ράκκα είναι μόλις 2.000 από δαύτους, ενώ σε όλο το Ιράκ απέμειναν 3.000 τζιχαντιστές! Οι επαγγελματίες δολοφόνοι του ISIS σύντομα θα συντριβούν. Θα είχαν ήδη ηττηθεί ολοκληρωτικά, αν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους (Τούρκοι - Σαουδάραβες) δεν διέταζαν τα πιόνια τους να επιτίθενται στο Συριακό Στρατό κάθε φορά που πλησιάζει την πόλη. Μάταιος κόπος. Οι επιθέσεις των Τούρκων και των δούλων των Αμερικάνων αποκρούστηκαν. Τίποτα δεν σώζει τους Ισλαμοφασίστες. Η Ντέιρ Αλ Ζορ είναι πλέον Σύμβολο νίκης κατά του Φασισμού, του θρησκευτικού φανατισμού και του Ιμπεριαλισμού ο οποίος «θρέφει» τα δυο αυτά «τέρατα». mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger