Home » , , » Συμπληρώνονται σήμερα 12 χρόνια από το θάνατο του υπέροχου συντρόφου Κώστα Κάππου.

Συμπληρώνονται σήμερα 12 χρόνια από το θάνατο του υπέροχου συντρόφου Κώστα Κάππου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 | 3:09 π.μ.

Συμπληρώνονται 12 χρόνια, από τη μέρα εκείνη που ο αγωνιστής Κώστας Κάππος άφησε την τελευταία του πνοή.

Στην μνήμη αυτού του πραγματικά αγωνιστή και κομμουνιστή θεωρούμε χρέος μας να του αφιερώσουμε μερικές γραμμές.

Ηταν συγκλονιστική στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη μας όλων όσων των έχουμε γνωρίζει από κοντά όταν ήταν βουλευτής του ΚΚΕ και πήρε τον λόγο στην βουλή για να δηλώσει ότι καταψηφίζει την κυβέρνηση Τζαννετάκη:

 Κώστας Κάππος: «Ψήφισα λευκό γιατί είμαι αντίθετος στη συνεργασία του Συνασπισμού με τη Νέα Δημοκρατία»… «Πιστεύω επίσης ότι η συνεργασία αυτή είναι ολέθρια για το ΚΚΕ… Το ΚΚΕ τείνει να υποταχτεί σε μικροαστικές και αστικές “εκσυγχρονιστικές” θέσεις… Αποκορύφωμα αυτής της στάσης υποταγής είναι η στήριξη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας από τον Συνασπισμό… Βεβαίως, είμαι κατά της συνεργασίας του Συνασπισμού και με το ΠΑΣΟΚ …».

Υποκλινόμενοι στην μνήμη αυτού του υπέροχου συντρόφου και ανθρώπου αναδημοσιεύουμε αποσπάσματα από άρθρο του Σπύρου Κομίνη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στις 2/4/2006:

«…Ένας θείος καλεί το ένα από τα δίδυμα να μείνει μαζί του, για να πηγαίνει σχολείο. Δεν υπάρχουν λεφτά και για τα δυο. Είναι δάσκαλος και αριστεροί. Σε λίγο απολύεται λόγω φρονημάτων. Σε ηλικία 9 ετών το παιδί –σ.σ αναφέρετε πάντα στον Κώστα Κάππο- που μαθαίνει γράμματα έχει μια εμπειρία που θα του κατευθύνει τη ζωή. Μια δεξιά συμμορία έχει ρίξει έναν ΕΑΜίτη στο έδαφος και τον χτυπάει με μανία. Εκείνος τους εκλιπαρεί να σταματήσουν.

Αυτή η σκηνή, ο πεσμένος αριστερός που παρακαλάει, που ζητάει έλεος, είναι κάτι που δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό του παιδιού. Αυτόματα σχηματίζεται στη συνείδηση του ο σκοπός. Και ο ρόλος που θα παίξει στη ζωή του 0α είναι ο αριστερός που δεν παρακαλάει. Που δεν σκύβει το κεφάλι.

Το κατάφερε. Και το πήγε μέχρι τέρμα. Κι ήταν αυτός ο άνθρωπος ένα ζωντανό θαύμα. Ο «αίρων τας αμαρτίας του κόσμου». Στην κηδεία του, ήταν τόσο γαλήνιος και περήφανος μέσα στο φέρετρο, που νόμιζες ότι ήταν όρθιος.

Κατάφερε να σπουδάσει (Ανωτάτη Βιομηχανική) και να γίνει λογιστής. Έμαθε «από μέσα» το καθημερινό δράμα του εργάτη και αφιέρωσε τη ζωή του σ' αυτόν. Αναζητώντας τη γνώση. Συνεχίζοντας τη δράση. Ήταν ο άνθρωπος που είχε κάνει τον υπέρτατο ηθικό άθλο (που ελάχιστοι ήξεραν): Είχε συγχωρήσει τους βασανιστές του. Ήταν χριστιανοί οι βασανιστές του. Του χτυπούσαν το πρόσωπο μέχρι που φεύγανε κομμάτια. Οι γιατροί αργότερα έπρεπε να αφαιρέσουν με σπάτουλα τους σάπιους ιστούς και να πάρουν υγιείς ιστούς από τα πόδια του για να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις. Οι ουλές ήταν οι σφραγίδες της χριστιανικής αγάπης στο σώμα του. ….

Ο ίδιος ήταν άθεος . Δεν ήθελε τη διαιώνιση της παραγωγής οπίου. Δεν πίστευε στη χρησιμότητα κοινωνικών παυσίπονων. Ήθελε θεραπεία των κοινωνικών ασθενειών. Και είχε βαθιά θρησκευτική πίστη στη νομοτέλεια του σοσιαλισμού. Βαθιά πίστη στον λαό και στη σοφία του. Όταν του λέγανε να κοιτάξει λίγο γύρω του, να κοιτάξει λίγο γύρω του, να δει το χάλι του κόσμου, την αμορφωσιά, την υποταγή, τον γουρουνισμό της κατανάλωσης, δεν ήθελε ν' ακούσει κουβέντα. «Ήξερε» ότι ο λαός δεν είναι όπως τον παρουσιάζουν. Διαισθανόταν αυτό που δεν βλέπουμε εμείς...

Μοναδικός στον κόσμο

Περιφρονούσε το χρήμα. Έστελνε τη μισή του βουλευτική σύνταξη στον Φιντέλ, ως συμβολική βοήθεια στην κουβανική επανάσταση.

Ίσως ήταν ο μόνος κομμουνιστής στον κόσμο που αισθάνθηκε την ανάγκη να λογοδοτήσει. Έπεσε με τα μούτρα στη μελέτη για να βρει τις αιτίες της ανατροπής και της διάλυσης. Τη στιγμή που οι άλλοι «την έκαναν» με ελαφρά πηδηματάκια για να γλείψουν τους παντοδύναμους πια καπιταλιστές και τα κόμματα τους, εκείνος ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη του. Είχε επίγνωση της ευθύνης του αξιωματικού για την τύχη των στρατιωτών του.

Είχε αίσθημα ευθύνης του πολιτικού απέναντι στους ψηφοφόρους του. Έγραψε βιβλίο, το μοναδικό στο είδος του, για το τι πήγε στραβά. Και τι πρέπει να γίνει. Αυτό ενόχλησε εκείνους που δεν την κοπάνησαν μεν από τις πολιτικές τους θέσεις, αλλά συνεχίζουν σαν να μην συνέβη τίποτα. Και δεν του φέρθηκαν σωστά. Του στέρησαν τη δυνατότητα να εκφράζεται. Αλλά το άντεξε κι αυτό.

Το παιδί που έβοσκε πρόβατα στα περήφανα βουνά της Αργολίδας (στα βουνά μας χρωστάμε όση ελευθερία έχουμε - αν η χώρα μας ήταν ταψί σαν το Βέλγιο, θα είχαμε ακόμα Τούρκους εδώ), ανέκρινε τους δικτάτορες βασανιστές του, επί δυόμισι χρόνια στη Βουλή, για το έγκλημα τους εναντίον της Κύπρου. Σαν πολιτικός που σώζει την τιμή της πολιτικής. Χωρίς χαιρεκακία. Και ενώ ο φάκελος της Κύπρου παραμένει θαμμένος σ' ένα υπόγειο της Βουλής, εκείνος αποκάλυψε τον ρόλο τους σε ένα βιβλίο που τα ΜΜΕ αγνόησαν επιδεικτικά και είναι σήμερα θανάσιμα επίκαιρο. Εκείνοι που μελετούσαν όταν η Κύπρος σφαζόταν, ας το μελετήσουν. Και ας προτείνουν την αγιοποίηση αυτού του απόστολου.
Αυτού του κομμουνιστή που ήταν πιο χριστιανός απ' τους καλύτερους χριστιανούς: Κώστας Κάππος. 1937-2005.

________

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι ολόκληρη η εκδήλωση που έγινε για να τιμηθεί ο κομμουνιστής Κώστας Κάππος στο κτίριο της παλιάς βουλής στις 18/10/12 Παρακολουθούμε όλες τις τοποθετήσεις που έγιναν σε ένα συγκινησιακό κλίμα, ενώ είναι απ’ τις λίγες φορές που εκπρόσωποι διαφορετικών χώρων της αριστεράς βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι χωρίς να υπάρχουν διαξιφισμοί και αντιπαραθέσεις.

Κρατάμε τα λόγια του συγκρατούμενο του στα χρόνια της δικτατορίας των συνταγματαρχών Στέφανου Πάντου: «Ο Κάππος βρίσκει και θα βρίσκει πιο έντονα στο μέλλον την δικαίωση του για τους αγώνες του για μια πιο δίκαιη κοινωνία, για τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό. Βενσερέμος». 

(Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούγονται κατά σειρά: Ο Κώστας Κάππος από παλαιότερη ομιλία του στη Βουλή. Ο καθηγητής Οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Φοίβος Προύντζος. Ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ. Η Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Άγγελος Χάγιος, μέλος ΠΣ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο αρχιτέκτονας Στέφανος Πάντος, συγκρατούμενος του Κώστα Κάππου την εποχή της φυλάκισης στο Μπογιάτι με το “χτύπημα” στο κλιμάκιο της ΚΝΕ και του ΚΚΕ τον Φλεβάρη του 1974. Την εκδήλωση  που συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, έκλεισε ο παιδικός φίλος και συμμαθητής του απ’ το Γυμνάσιο Σπύρος Κόικας).Διαβάστε επίσης

Κώστας Κάππος: «Τράβα τον δρόμο σου και άσε τους άλλους να μιλάνε»

Κώστας Κάππος: Ένας πρωτοπόρος άνθρωπος της εποχής του

Κ. Κάππος: Η "Οργάνωση Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών" ήταν ότι πιο αγνό έβγαλε το επαναστατικό κίνημα.

Ο αταλάντευτος κομμουνιστής Κώστας Κάππος

Αφιέρωνα του "Πριν" στον Κώστα Κάππο

Ενα κείμενο του Ν. Μπογιόπουλου για τον Κ. Κάππο
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

10 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:13 π.μ.

Τιμούνε τάχα του πεθαμένους για να θάψουν τους ζωντανούς. Το ΚΚΕ έχει τιμήση τον σ.ΚΑΠΠΟ με τον Καλύτερο τρόπο. Την Μελέτη της Ιστορίας την εξαγωγή συμπερασμάτων την κατάργηση των Πολιτικών Μετώπων και των Ενδιάμεσων Σταδίων στην 26 χρονη πορεία του απο το 1991. Σε αυτή την πορεία ο σ. ΚΑΠΠΟΣ ήταν δίπλα μας απο το 1992 ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

10 Σεπτεμβρίου 2017 - 9:31 π.μ.

Τα γεγονότα του 1989 1991 είναι πολύ διδακτικά για την ζημιά που προκαλεί στα Κ.Κ η Σοσιαλδημοκρατία και ο Οπορτουνισμός. Ας κάνουμε την Ιστορική Αναδρομή. Ολες η Αστικές Τάξεις είδαν στα Μπολσεβίκικα Κόμματα το κίνδυνο που ερχόταν για την Ανατροπή της Εξουσίας της και το αντιμετώπισαν απο την αρχή συνδυασμένα με δυο τρόπους. Ανοιχτές διωξεις φυλακές εξορίες εκτελέσεις και ταυτόχρονα η Υπόγεια Υπονομευτική διαβρωτική δουλειά του Οπορτουνισμού Καρότο και μαστίγιο. Το ΚΚΕ ήταν απο το 1925 μέχρι το 1974 παράνομο. Απο το 1943 μέχρι το 1968 χωρίς ΚΝΕ το 1944 τον ΟΚΤΩΒΡΗ δεν πήρε την εξουσία λόγω ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. Το 1956 καταργήθηκε το πρόγραμμα του 1953 που είχε την ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ απο το 1949 στην Πολιτική Προσφυγιά και απο το 1958 χωρίς Κ.Ο. Ολα μέσα στο Οπορτουνιστικό Μπάχαλο της ...ΕΔΑ.... Σε αυτή την τραγική κατάσταση εμφανίστηκε το 1974 με πρόγραμμα τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑ. Ετσι Αναγκαστικά είχαμε την Συμμαχία με τους Προδότες του ...ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.... την ΑΝΟΧΗ στο ΠΑΣΟΚ 17% το 1981 Σαρτζετάκη το 1985 και το 1987 στο 12ο ήδη έτοιμη την Νεα ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΗ Φουρνιά με επικεφαλής τον ....ΑΘΛΙΟ ΦΑΡΑΚΟ..... που πέρασε τις αποφάσεις για την δημιουργία του ....συνασπισμού της αριστεράς και της προόδου..... όπως και έγινε το 1988. Ταυτόχρονα οργίαζε και η Τροτσκιστική Φράξια του μετέπειτα ΝΑΡ. Κοινός στόχος και των δυο με Διαφορετικούς ρόλους η διάλυση του ΚΚΕ. Ο Συνασπισμός λοιπόν το 1989 συμμετείχε σε Δύο Κυβερνήσεις στο έδαφος του Καπιταλισμού που το ΝΑΡ τάχα μου διαφωνούσε. ΜΑΛΙΣΤΑ..... Η Πορεία τους τα επόμενα 28 χρόνια μέχρι σήμερα η Στήριξει στον Συνασπισμού Σύριζα και το ότι συμφωνούνε με κυβερνήσεις στο έδαφος του καπιταλισμού τα λέει όλα.

10 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:50 μ.μ.

Πολύ γρήγορα το 1992 πήρε χαμπάρι οτι πρόκειται για Τροτσκιστές στο ΝΑΡ αποχώρησε και τους αποκαλούσε Ντροπαλούς Αντικομμουνιστές. Ηρθε πάλι δίπλα στο ΚΚΕ στην πορεία αποκατάστασης των Επαναστατικών του χαραχτηριστικών.

10 Σεπτεμβρίου 2017 - 6:44 μ.μ.

Ο σύντροφος Κώστας Κάππος τίμησε με τις πράξεις του την κομμουνιστική αντίληψη. Μπόρεσε παράλληλα και συνέβαλε στην κριτική των γραφειοκρατικών καθεστώτων του λεγόμενου "υπαρκτού σοσιαλισμού", με μεθοδολογία και συμπεράσματα παρόμοια με του ΝΑΡ και άλλων κομμουνιστών:

http://www.biblionet.gr/book/61385/%CE%9A%CE%AC%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%82,_%CE%9A%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82/%CE%9A%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CF%83%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D

10 Σεπτεμβρίου 2017 - 7:55 μ.μ.

Ο Σύντροφός μου Κάππος πολύ νωρίς το 1992 κατάλαβε οτι πρόκειται για Τροτσκιστές στο ΝΑΡ αποχώρησε και ήρθε πάλι δίπλα στο ΚΚΕ. Τους Αποκαλούσε Ντροπαλούς Αντικομμουνιστές. ΟΙ Απόψεις του για την Ανατροπή του Σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ είναι οι ίδιες με του ΚΚΕ όπως αποτυπώθηκαν στο 18ο Συνέδριο το 2009. Τίποτα παράξενο η προσπάθεια των Οπορτουνιστών να λερώσουν τον Νεκρό Κομμουνιστή που δεν μιλάει πλέον. Τίποτα παράξενο.

10 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:05 μ.μ.

Για το ποστάρισμα 9.31
Αρα λοιπόν, το ΚΚΕ μέχρι το 1991 ήταν ένα μάτσο χάλια. Και οδήγησε το Λαό στα εκτελεστικά αποσπάσματα. Για αυτές τις σάπιες πολιτικές ντουφεκίστηκαν χιλιάδες αγωνιστές.

10 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:13 μ.μ.

Κώστας Κάππος: "Ψήφισα λευκό γιατί είμαι αντίθετος στη συνεργασία του Συνασπισμού με τη Νέα Δημοκρατία»… «Πιστεύω επίσης ότι η συνεργασία αυτή είναι ολέθρια για το ΚΚΕ… Το ΚΚΕ τείνει να υποταχτεί σε μικροαστικές και αστικές “εκσυγχρονιστικές” θέσεις… Αποκορύφωμα αυτής της στάσης υποταγής είναι η στήριξη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας από τον Συνασπισμό… Βεβαίως, είμαι κατά της συνεργασίας του Συνασπισμού και με το ΠΑΣΟΚ …».
Επίσης, ο Κάππος λέει στο βιβλίο του, πως και γιατί κατέρρευσε ο 'υπαρκτός'

10 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:39 μ.μ.

Μην γράφεις τέτοια εξόφθαλμα ψέματα ρε Τζαμαρία. Ποτέ ο Κάππος δεν αποκάλεσε τροτσκιστές και αντικομμουνιστές τους ΝΑΡίτες. Σου έχω γράψει αναλυτικά τους λόγους που αποχώρησε ο Κάππος, ο Μπατίκας κ.α από το ΝΑΡ.

10 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:52 μ.μ.

giogis. Σε έχω για σοβαρό το λέω αλήθεια και όχι ειρωνικά. Είμαι δίπλα στο ΚΚΕ απο το 1976. Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα. Τα έχω ζήσει. Δεν μου τα είπανε. Και μιλάω μπέσα. Ασχετα αν διαφωνουμε.

10 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:54 μ.μ.

Ο Κάππος στο βιβλίο του λέει πως ανατράπηκε ο Σοσιαλισμός. Οπως και οι Συλλογικές Επεξεργασίες του ΚΚΕ το 2009 Στα Υπόλοιπα το 15ο Συνέδριο του 1996 κατάργησε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και συμμετοχή σε Κυβερνήσεις στο έδαφος του Καπιταλισμού. Ετσι τιμάμε οι Κομμουνιστές τον Σύντροφο Κώστα. ΑΘΑΝΑΤΟΣ

10 Σεπτεμβρίου 2017 - 9:19 μ.μ.

ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ
-Εργατικότητα, πειθαρχία αποφασιστικότητα, αυταπάρνηση,υπερηφάνεια.
-Δεν υπάρχει αναλλοίωτη ανθρώπινη φύση! Ο άνθρωπος μεταβάλλεται με την α λ λ α γ η των κοινωνικών συνθηκών.
-Απέναντι στους κήρυκες του ατομικού συμφέροντος υπάρχουν οι άνθρωποι του πνεύματος, οι επαναστάτες, τα μαρξιστικά κόμματα, που αγωνίζονται και θυσιάζονται για την ανθρώπινη απελευθέρωση.
-Ο Σοσιαλισμός αποτελεί ΑΝΑΓΚΑΙΌΤΗΤΑ!
Κώστας Κάππος

10 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:03 μ.μ.

Αλλος ένας "Αγιος" γιατί ....αποχώρησε από το ΚΚΕ!
.................
Ο Κώστας Κάππος, ήταν ένας σπουδαίος αγωνιστής, που στη χούντα κράτησε ηρωϊκή στάση, ήταν αμετάκλητα ταγμένος με την εργατική τάξη και τον Κομμουνισμό, πολλά χρόνια στέλεχος του ΚΚΕ, ΑΛΛΑ δεν ήταν σπουδαίος θεωρητικός και βέβαια όχι αλάνθαστος.
Εκείνο, που δεν μπορεί σίγουρα να του αμφισβητήσει κανείς είναι η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και η αγνή μαχητική ταξική τοποθέτηση.
Α, και η ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ, που δεν συνάδει με τις αγιογραφίες, που του φτειάχνουν οι αιώνιοι και ποικίλοι μικροαστοί αντικουκουέδες, μάλλον για να τον χρησιμοποιήσουν.
Για την στάση προς το ΚΚΕ, μετά το'89, μπορώ να θυμηθώ τις προσπάθειες, που έκανε ~95 να συσπειρωθούν αριστερές δυνάμεις με το ΚΚΕ, εν όψει εκλογών τότε. Ημουν, μια βραδιά στο ΤΙΤΑΝΙΑ, καλεσμένος από την Ζορμπαλά κ.α., ήταν και κάποιος "κοντρίτης" εκεί, μάλλον ο ιθύνων, μπορούν να θυμηθούν την τοποθέτηση του Κ.Κ. , και πόσο ....τους άρεσε!
Να προσθέσω, πως την σύνταξή του δεν την έδινε μόνο στην Κούβα (και όχι προσωπικά στον Κάστρο) αλλά και στο ΚΚΕ, στο οποίο θεωρούσε ότι την όφειλε, αφού την είχε σαν βουλευτής του ΚΚΕ.
Τέτοιο ήθος!
Από εκεί και πέρα, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να υιοθετεί τις απόψεις, που θεωρεί λαθεμένες, ακόμη και αν τις διατυπώνει ο ...Θεός! Ο "Ρ" τίμησε τον Κ.Κ., ΑΝΟΙΧΤΑ και ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΚΑ, με μια ολοσέλιδη κριτική στο βιβλίο του, όταν ό ίδιος αποφάσισε ΕΛΕΥΘΕΡΑ να το εκδόσει. Το ότι για κάποιο καιρό το κρατούσε ανέκδοτο, κι αυτό δική του επιλογή ήταν, δεν είχε τρόπο το Κόμμα να τον ....εξαναγκάσει!
Γελοίες μικροαστικές λάσπες!
Αυτό το "...του στέρησαν τη δυνατότητα να εκφράζεται...''', είναι μια πρόστυχη λάσπη του Κομίνη, που κοντένει και τον Κ.Κ., αλλά, που να το καταλάβει αυτό ο μικροαστός...
---------------------
Τέλος πάντων, όποιος ενδιαφέρεται για μια "άλλη ματιά" στον Κ.Κ. ας δεί το αφιέρωμα στην "Κατιούσα" και ας κρίνει:
http://www.katiousa.gr/istoria/prosopa-istoria/o-kommounistis-kostas-kappos-anike-sto-lao/

10 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:02 μ.μ.

Πράγμα που παραλείπει να αναφέρει το παραπάνω άρθρο Παναγιώτη..Προσπαθούν να αποδομήσουν τη σχέση του Κάππου με το κκε καθώς και την οικονομική ενίσχυση από βουλευτική σύνταξη ..Η εμπάθειά τους στο κκε βγάζει μάτι

11 Σεπτεμβρίου 2017 - 7:12 π.μ.

Tην κυβερνηση Τζανετακη δεν την αποδεχτηκε ποτε ουτε αυτους του κομματος που την αποδεχτηκαν Αποριας αξιο ομως ειναι πως αποδεχτηκε επι δεκαετιες ολοκληρες τον αντεπαναστατικο αντικομμουνιστικο σοβιετικο ρεβιζιονισμο
Ολα αυτα ειναι γνωστα στο Μπογιοπουλο που κανει ιδιαιτερη μνεια στον Καπο αλλα δεν κανει καμια αναφορα για τη σταση του σ αυτα τα τοσο σοβαρα γεγονοτα Αυτη η σιωπη του δημοσιογραφου δεν του προσδιδει πλερια αντικειμενικοτητα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger