Home » , » Α. Γεωργιάδης: Υπερασπιζόμενος την «ντροπή της Δεξιάς», την Ν.Δ., και τον «λαϊκιστή και βαθύπλουτο γόνο του πολιτικού συστήματος» αρχηγό της.

Α. Γεωργιάδης: Υπερασπιζόμενος την «ντροπή της Δεξιάς», την Ν.Δ., και τον «λαϊκιστή και βαθύπλουτο γόνο του πολιτικού συστήματος» αρχηγό της.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 | 10:50 μ.μ.

Στο αστικό πολιτικό σκηνικό είναι κάτι το συνηθισμένο να παρακολουθείς πολιτικάντηδες που χτες ήταν αντίπαλοι να γίνονται συμμαχητές, ΜΜΕ να ξεχνούν τι έγραφαν στο παρελθόν και να προσαρμόζουν τώρα την αρθρογραφία τους όπως το επιτάσσουν οι κατά καιρούς πολιτικές σκοπιμότητες κλπ.

Αυτό όμως που συμβαίνει με τον βουλευτή τηλέμπορα και αντιπρόεδρο της Ν.Δ., είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Ολοι οι δημοσιολόγοι που έχουν αναφορά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέχασαν το πολιτικό του παρελθόν, τις κατά καιρούς δηλώσεις του και προβάλλουν με πηχυαίους τίτλους τις σημερινές σφοδρές τοποθετήσεις του απέναντι στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τον συγκυβερνήτη Πάνο Καμμένο.

«Είστε ανθρωπάκια, για λίγες ακόμη μέρες στην εξουσία στηρίζετε τον συνεργάτη του Γεωργαλά, καταπίνετε το καζίνο, καταπίνετε τα πάντα», δήλωσε από το βήμα της βουλής ο Α. Γεωργιάδης, καλώντας επίσης τον πρωθυπουργό να διώξει από την κυβέρνηση τον Παναγιώτη Κουρουμπλή χρεώνοντας του προβληματικές επαφές με   ιδιοκτήτη του πλοίου “Αγία Ζώνη ΙΙ”, που προκάλεσε την τεράστια οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό.

Δεν θα μπούμε στην ουσία των δηλώσεων του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Τηλεγραφικά θα σταθούμε στο ποιος είναι αυτός που κάνει αυτές τις εκτιμήσεις. Είναι το ίδιο πρόσωπο που σαν βουλευτής του ΛΑΟΣ χαρακτήριζε το κόμμα στο οποίο βρίσκεται τώρα «ντροπή της Δεξιάς» και τον αρχηγό του Κυριάκο Μητσοτάκη «λαϊκιστή και βαθύπλουτο γόνο του πολιτικού συστήματος».  

Δεν είναι κατάντια για το αστικό πολιτικό σύστημα να παρακολουθούμε την προσπάθεια ορισμένων ΜΜΕ να μας παρουσιάσουν σαν μεγάλο «πολιτικό άντρα» κάποιον ο οποίος το μόνο «ταλέντο» που έχει είναι να κάνει ένα χαρμάνι τον εγκεφαλικό πεοβασανισμό που τον δέρνει, με αρχαιοπληξία, αρχαιοκαπηλία, μεγαλοϊδεατισμό διανθισμένο με ισχυρές δόσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας πουλώντας την σαβουροπραμάτεια του;

Ασε που τις περισσότερες φορές προκαλεί αβίαστα το γέλιο, όπως ακριβώς συμβαίνει κάθε φορά που πάει να δικαιολογήσει τις πολιτικές κωλοτούμπες του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger