Home » , » Αθλιότητα η οποία προσβάλει την μνήμη χιλιάδων κομμουνιστών από την ιστοσελίδα altsatiri

Αθλιότητα η οποία προσβάλει την μνήμη χιλιάδων κομμουνιστών από την ιστοσελίδα altsatiri

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 | 10:47 μ.μ.

Δεν βρίσκεις λέξεις να σχολιάσεις την αθλιότητα που διέπραξε η συριζαίικη ιστοσελίδα, al tsantiri με το υποτίθεται, χιουμοριστικό βιντεάκι που ανάρτησε ανήμερα της 28η Οκτωβρίου, θέλοντας δήθεν να σχολιάσει με σκωπτικό τρόπο τον γ,γ του ΚΚΕ και το τι θα μπορούσε να είχε δηλώσει αν είχε αυτό το κομματικό πόστο όταν η χώρα μας δέχτηκε επίθεση από τις δυνάμεις του άξονα.
Το αποτέλεσμα που κατόρθωσε ήταν μια βάρβαρη προσβολή της μνήμης των χιλιάδων κομμουνιστών που έδωσαν την ζωή τους πολεμώντας τον κατακτητή.

Αν αυτοί οι καραγκιόζηδες, οι άθλιοι τύποι, που έφτιαξαν αυτό το ανοσιούργημα είναι εντελώς ανιστόρητοι δεν μας αφορά.
Δεν έχουν όμως το δικαίωμα, επικαλούμενοι το «χιούμορ» τους, να προβαίνουν σε τέτοιες ελεεινές ενέργειες ασελγώντας πάνω στην ιστορία του επαναστατικού μας κινήματος. 

Όταν από τις πρώτες μέρες της κατοχής ο γ.γ του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης όντως κρατούμενος τότε παραδίδεται από το ελληνικό δωσιλογικό καθεστώς για να βρεθεί φυλακισμένος στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Νταχάου –είχε προηγηθεί το ιστορικό του κείμενο που καλούσε όλους τους Ελληνες να παλέψουν «για την Λεφτεριά, την Τιμή, την Εθνικής μας ανεξαρτησία»-, όταν με την κατοχή η κυβέρνηση που διόρισαν οι εισβολείς παρέδωσαν πάνω από 2.000 φυλακισμένους κομμουνιστές στους Γερμανούς, πολλοί απ’ τους οποίους βρέθηκαν μπροστά σε εκτελεστικά αποσπάσματα, είναι τουλάχιστον αναίδεια και τεράστια προσβολή ιστορικής μνήμης, αυτό που διέπραξε η ιστοσελίδα του Λαζόπουλου και της Ακριβοπούλου.
Για να μην μιλήσουμε για τον αγώνα του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ που υπήρξαν δημιουργήματα του ΚΚΕ. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 63 σχόλια

28 Οκτωβρίου 2017 στις 11:04 μ.μ.

Παιδιά παλιό το Αντικομμουνιστικό κόλπο να σας πετάει την μπάλα ο Σύριζα ωστε και η δυο μαζί να ρίξετε λάσπη στον Ζαχαριάδη και στο ΚΚΕ σήμερα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ απο την ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ της φυλακής έγραψε ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Και στα ΤΡΙΑ μιλάει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ να τα θάβει και καλούσε τον λαό να πολεμήση για την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ. Αν το ΕΑΜ είχε φτιαχτεί σαν ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σύμφωνα με τα Γράμματα ο λαός τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 θα έπαιρνε την εξουσία. Το ίδιο ισχύει και για σήμερα. Σε περίπτωση ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ το ΚΚΕ θα ηγηθεί της Εργατικής Τάξης και του λαού για την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ Αντιμετωπίζοντας ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ Αστική τάξη σαν Εισβολέα με Εξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και νίκη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Τα κόλπα πεθάνανε το 1991......

28 Οκτωβρίου 2017 στις 11:49 μ.μ.

Πρόκειται για κάτι που έχω ξανακούσει. Στη χούντα. Ο Παπαδόπουλος, που έπαιζε διπλό παιχνίδι στην Κατοχή και με τους Γερμανούς ως αντικομουνιστής και με τους Εγγλέζους, είχε πει παρόμοια αθλιότητα. Πως τάχα οι Κομμουνιστές δεν πολέμησαν από την αρχή τους Ιταλούς φασίστες αλλά αφού επιτέθηκαν οι Γερμανοί στην ΕΣΣΔ! Νομίζω και παλαιοτέρα οι συνεργάτες των Γερμανών έλεγαν τέτοιες ανοησίες. Σήμερα αυτά τα αναμασά η ΧΑ, οι θαυμαστές του Χίτλερ, τόσο για να μειώσουν τους αγώνες των Κομμουνιστών, όσο και για δικαιολογήσουν έμμεσα την προδοσία των δικών τους.
Η ίδια η Ιστορία τους διαψεύδει πανηγυρικά.
Οι Κομμουνιστές πάλεψαν με σθένος και αυταπάρνηση εναντίον του Φασισμού. Ήταν άλλωστε μια Ιμπεριαλιστική Επίθεση της Φασιστικής Ιταλίας. Μάλιστα ο Ζαχαριάδης στις επιστολές του καλεί για σκληρό αγώνα. «Ο κάθε βράχος, η κάθε ρεματιά, το κάθε χωριό, καλύβα με καλύβα, η κάθε πόλη, σπίτι με σπίτι, πρέπει να γίνει φρούριο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα» .... Αυτά τα έγραφε στις 31 του Οκτώβρη.
Μάλιστα, αν άκουγαν την παραίνεση του για μεσολάβηση της ΕΣΣΔ, όταν οι Ιταλοί εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα, - τότε και μόνο τότε το πρότεινε κι ενώ ήταν ολοφάνερη η πρόθεση των Γερμανών να επέμβουν - θα είχαμε ίσως αποφύγει την Κατοχή, που άφησε πίσω της ερείπια.
Ο Αγώνας εναντίον των Ιμπεριαλιστών έπρεπε να γίνει. Μια νίκη των δυνάμεων του Άξονα θα ήταν καταστροφική για όλη την Ανθρωπότητα. Βέβαια οι Φασίστες παραποιούν την Ιστορία, όπως τους βολεύει, για να κρύψουν τα απάνθρωπα εγκλήματά τους. Μαζί με αυτούς και κάποιοι Ρεφορμιστές…
Πράγματι οι Κομμουνιστές πολέμησαν με αυταπάρνηση και βέβαια οι εθνικιστές και υποστηρικτές του Μεταξά (που δήθεν είπε το ΟΧΙ) έγιναν κατόπιν οι πιο ποταποί προδότες, που συνεργάστηκαν αρμονικά με τους Ναζί σκοτώνοντας τους Κομμουνιστές και όσους άλλους Αντιστέκονταν με κάθε ευκαιρία. mitsos175.

29 Οκτωβρίου 2017 στις 1:40 π.μ.

Μήτσο. Τα γράμματα του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ γράφτηκαν απο την απομόνωση της Φυλακής μιλάνε και τα ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ το 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον Μανιαδάκη να τα θάβει. Δεν μιλάει για Επίθεση. Για Ιμπεριαλιστικό πόλεμο μιλάει. Μέσα στα μάτια μας διαστρέβλωση

29 Οκτωβρίου 2017 στις 1:52 π.μ.

Άνθρωπε ή μηχάνημα τρολαρίσματος από τον Περισσό (που έχει βγει από την πρίζα εδώ και καιρό και ρετάρει) Παναγιώτη Τζαμαρία, θα ήθελα να μάθω τι είδους ναρκωτικά καταναλώνεις. Σε αυτή τη συγκεκριμένη ανάρτηση τοποθετείσαι ως εξής: "Παιδιά παλιό το Αντικομμουνιστικό κόλπο να σας πετάει την μπάλα ο Σύριζα ωστε και η δυο μαζί να ρίξετε λάσπη στον Ζαχαριάδη και στο ΚΚΕ σήμερα." (η ορθογραφία παραμένει ως έχει). Προσπάθησα να βρω που ρίχνει λάσπη ο συντάκτης μα δεν τα κατάφερα. Βοήθησέ με αν θέλεις. Μάλλον λειτουργείς αυτόματα ως computer που έχει προγραμματιστεί να αντιδρά όταν εμφανίζονται σε γραπτό κείμενο τα αρχικά ΚΚΕ. Πάντως, για να είμαι ακριβοδίκαιος, έχεις δίκαιο εκεί που αναφέρεις ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είναι πράγματι ξεκάθαρα. Όσο τιμητικό ήταν κάποτε να ήταν κανείς μέλος των ένοπλων οργανώσεων του ΚΚΕ στη δεκαετία του 40, ανάλογη ντροπή θα πρέπει να αισθάνεται όποιος σήμερα βρίσκεται στο μαντρί του ΚΚΕ, ενός από τα πιο στέρεα και συνεπή δεκανίκια των αστών. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, το κόμμα σου αρμενίζει με δούρειο καπιταλιστικό άνεμο. Μ'αρέσει όμως που έχεις και τσιτάτα. Βάρκιζα τέλος φωνασκείς. Η Βάρκιζα για τους συμβιβασμένους είναι μονόδρομος Τζαμαρία και για εσάς εκεί στο "Κ"ΚΕ την συμφωνία της Βάρκιζας την εφαρμόζεται κάθε μέρα, κάθε ώρα και στιγμή.

29 Οκτωβρίου 2017 στις 2:03 π.μ.

Τίτλος τιμής για τους Κομμουνιστές τα λόγια σου. Είσαι η Πυξίδα μας. Είπαμε ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Τα Κόλπα Ψοφήσανε το 1991...... Ευτυχώς ο λαός βλέπει ζωντανά μπροστά του τα Εγκλήματα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ Πυξίδα.....

29 Οκτωβρίου 2017 στις 9:52 π.μ.

Ο Νίκος δεν χαρακτήρισε ΠΟΤΕ τον εθνικοαπελευθερωτικό-αντιφασιστικό πόλεμο της Ελλάδας απέναντι στους Ιταλούς ως ιμπεριαλιστικό αυτό μόνο στην ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑ σου υπάρχει Τζαμαρία. Ο Νίκος, σωστά, υποστήριξε την άμυνα της χώρας απέναντι στην Ιταλική εισβολή και την απόκρουση του Φασίστα εισβολέα και σωστά καταδίκασε την συνέχιση του πολέμου και την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο Αγγλίας-Ιταλίας. Αυτό καταδίκασε όχι τον αμυντικό-εθνικοαπελευθερωτικό μας αγώνα γιατί σε εκείνη τη φάση ο πόλεμός μας αυτό το χαρακτήρα είχε. Γι'αυτό άλλωστε και κάλεσε στο πρώτο του γράμμα όλο το λαό να δώσει όλες του τις δυνάμεις σε αυτόν τον πόλεμο. Αν χαρακτήριζε ιμπεριαλιστικό αυτό τον πόλεμο όπως ΒΛΑΚΩΔΩΣ και ΨΕΥΔΩΣ υποστηρίζεις τότε ή δεν θα είχαμε αυτό το γράμμα ή σίγουρα θα είχε άλλο περιεχόμενο. Επειδή όμως ο Νίκος εν αντιθέσει με εσένα ΉΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Μ-Λ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ είχαμε αυτό το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ.

V For Viva La Revolucion

29 Οκτωβρίου 2017 στις 1:03 μ.μ.

....Ηταν τιμητικό να είσαι μέλος των ένοπλων οργανώσεων του ΚΚΕ την Δεκαετία του 40..... Πολύ σωστά. Ηταν πραγματικά μεγάλη τιμή να είσαι μέλος στο ΕΛΑΣ ΟΠΛΑ ΔΣΕ δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία. Το πρόβλημα βρισκόταν στο ότι το ΕΑΜ ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με την Σοσιαλδημοκρατία και τον Οπορτουνισμό που στέρησε απο τον λαό την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 λόγω .....λαοκρατίας..... ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. Οπως και σήμερα είναι τίτλος τιμής να είσαι μέλος της ΚΝΕ η του ΚΚΕ που στάθηκε όρθιο το 1991.... Στην λαίλαπα της Οπορτουνιστικής Αντεπανάστασης που κατέστρεψε τα πάντα και το βασικότερο είναι οτι στα 26 χρόνια που ακολούθησαν οι Κομμουνιστές ξηλώσαμε τις αιτίες τις καταστροφής τα πολιτικά μέτωπα και στάδια στο 15ο Συνέδριο το 1996. Οποτε θέλεις πάντως στο ΠΑΜΕ και στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χωράμε σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ όλοι. Το οτι δεν ήσουνα ποτέ Κομμουνιστής δεν πειράζει. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ.

29 Οκτωβρίου 2017 στις 2:10 μ.μ.

ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ με εναν ηλιθιο οτι και να πεις αυτος το δικο του τροπαριο θα λεει παντα , τρελα πουλανε αυξανοντας της μετοχες τους στον περισσο (Εμπρος Τζαμαρια στον δρομο που χαραξε ο Γιωργαλας)

29 Οκτωβρίου 2017 στις 2:52 μ.μ.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που στήριξες με χέρια και με πόδια είναι εδώ και σφάζει τον λαό με Απίστευτη Αγριότητα. Το ΚΚΕ δικαιώθηκε 100%. Αυτή είναι η Αριστερά.

29 Οκτωβρίου 2017 στις 2:56 μ.μ.

Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ήταν στην ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ απο τον Σεπτέμβρη του 1936. Στα ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ απο την ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ μιλάει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ να τα θάβει. Οποιος λοιπόν προσπαθεί να παρουσιάσει τον Δεσμώτη ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ σαν ΣΟΣΙΑΛΣΩΒΙΝΙΣΤΗ στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει με τους συντρόφους του έξω απλά Γελιοποιήτε. ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

29 Οκτωβρίου 2017 στις 8:06 μ.μ.

Εσύ προσπαθείς να παρουσιάσεις τον Ζαχαριάδη ως εθνοπροδότη. Όχι λοιπόν ο Νίκος όσο και αν βγάζεις φλύκταινες ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ όχι υποτακτικός σαν και του λόγου σου. Γι'αυτό και κάλεσε το λαό σε αγώνα ενάντια στον Ιταλικό Φασισμό. Ο Νίκος όπως και κάθε συνεπής Μ-Λ όπως και ο Λένιν έκαναν και κάνουν το διαχωρισμό ανάμεσα σε δίκαιους και άδικους πολέμους, σε δίκαιους-εθνικοαπελευθερωτικούς-αντιιμπεριαλιστικούς και ιμπεριαλιστικούς-άδικους πολέμους ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ υποστήριζαν δηλαδή τον αληθινό, αγνό ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ. Το αντίθετο από εσάς.....

V For Viva La Revolucion

29 Οκτωβρίου 2017 στις 8:21 μ.μ.

Συνέχισε να Γελιοποιήσε με το να παρουσιάζεις τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ σαν ΣΟΣΙΑΛΣΩΒΙΝΙΣΤΗ. Καθε λογικός ανθρωπος το καταλαβαίνει. Απο τον Σεπτέμβρη του 1936 στην ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ. Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους Συντροφους του έξω με τρια Γράμματα που μιλάει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον Μανιαδάκη να τα θάβει. Αν είχε γράψει ΑΝΟΙΧΤΑ και στο 1ο θα το ΕΘΑΒΕ. Συνέχισε..... Εγω θα συνεχίσω το Γλέντι να σε περιφέρω Ξεβράκωτο.

29 Οκτωβρίου 2017 στις 8:43 μ.μ.

Η Κυβέρνηση Κορυζή με τον Μεταξά να έχει πεθάνει παρέδωσε πολλούς Κομμουνιστές Πολιτικούς Κρατούμενους στους Γερμανούς. Ενας όμως μεταφέρθηκε στην Γερμανία και μάλιστα απο την 1η Μέρα και αυτός ήταν ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ που νωρίτερα απο την έναρξη του ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ με τους Ιταλούς είχε μεταφερθεί απο την Κέρκυρα στην Αθήνα μην τυχόν και μπορέσει να δραπετεύσει κατα τους Βομβαρδισμούς στην Κέρκυρα. Είναι φανερό οτι στην Αξιολόγηση του Αστικού κράτους είχε αξιολογηθεί σαν κίνδυνος θάνατος για τον Καπιταλισμό μέσα στην χώρα η παρουσία του στην Συνέχεια όπου με βάση τα τρια Γραμματά του για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ θα οργανωνότανε η Αντίσταση του λαού μας σε σωστή βάση με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που θα έφερνε την νίκη τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944. Το Γλέντι συνεχίζεται

29 Οκτωβρίου 2017 στις 10:35 μ.μ.

Προς το λαό της Ελλάδας

Ο φασισμός του Μουσσολίνι χτύπησε την Ελλάδα πισώπλατα, δολοφονικά και ξετσίπωτα με σκοπό να την υποδουλώσει και εξανδραποδίσει. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΑΙΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Η πάλη θα είναι πολύ δύσκολη και πολύ σκληρή. Μα ένα έθνος που θέλει να ζήσει πρέπει να παλεύει, αψηφώντας τους κινδύνους και τις θυσίες. Ο λαός της Ελλάδας διεξάγει ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ, ενάντια στο φασισμό του Μουσσολίνι. Δίπλα στο κύριο μέτωπο και Ο ΚΑΘΕ ΒΡΑΧΟΣ, Η ΚΑΘΕ ΡΕΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΚΑΛΥΒΑ, Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Κάθε πράκτορας του φασισμού πρέπει να εξοντωθεί αλύπητα. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ. Επαθλο για τον εργαζόμενο λαό και επιστέγασμα για το σημερινό του αγώνα, πρέπει να είναι και θα είναι, μια καινούργια Ελλάδα της δουλιάς, της λευτεριάς, λυτρωμένη από κάθε ξενική ιμπεριαλιστική εξάρτηση, μ' ένα πραγματικά παλλαϊκό πολιτισμό.
Ολοι στον αγώνα, ο καθένας στη θέση του και η νίκη θάναι νίκη της Ελλάδας και του λαού της. Οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου στέκουν στο πλευρό μας.

Αθήνα 31 του Οκτώβρη 1940
Νίκος Ζαχαριάδης
Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ

Όσο προσπαθείς να συκοφαντείς τον Νίκο και να χυδαιολογείς σε βάρος του τόσο θα με βρίσκεις απέναντι. Είδες πως τοποθετούνται οι κομμουνιστές; Είναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ είναι υπέρ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. Βλέπεις τι λέει; Βλέπεις πουθενά να μιλά για...ιμπεριαλιστικό πόλεμο; Όχι γιατί σε εκείνη τη φάση δεν ήταν τέτοιος. Εσύ από την άλλη άξιε συνεχιστή ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ συνέχισε γιατί όσο γράφεις αποκαλύπτεσαι και ξεβρακώνεσαι κανονικότατα. Λες ο Νίκος να καλούσε το λαό να δώσει όλες του τις δυνάμεις σε έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο και..δίχως επιφύλαξη; Που μάλιστα τον διεύθυνε ένας δικτάτορας; Γιατί το κάνει λοιπόν; Για το λόγο ότι αυτός ο πόλεμος ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, είναι εθνικοαπελευθερωτικός, είναι αντιφασιστικός, είναι αντιιμπεριαλιστικός, είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ. Το κατάλαβες ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΟΒΛΑΚΑ; Άντε αποκάλεσε τώρα το Νίκο σοσιαλσωβινιστή που χαρακτηρίζει τον πόλεμο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ να γελοιοποιηθείς και άλλο. Ρεζιλεύεσαι σε κάθε σχόλιό σου και θες να τη λες και στους άλλους. Ρεντίκολο......

V For Viva La Revolucion



30 Οκτωβρίου 2017 στις 9:29 π.μ.

Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ απο το 1936 στην απομόνωση της φυλακής έγραψε τρια γράμματα για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον Μανιαδάκη να τα θάβει...... Οποιον άνθρωπο και να ρωτήσεις θα σου πει οτι και στο 1ο αν το έγραφε ΑΝΟΙΧΤΑ ο Μανιαδάκης θα το έθαβε. Απλα πράγματα για φυσιολογικούς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

30 Οκτωβρίου 2017 στις 7:15 μ.μ.

Ρε μεγάλε δε πα να ρωτήσεις εσύ κανά original κομμουνιστή να σου πει για το πρώτο γράμμα; Δεν πα να ρωτήσεις κανά βετεράνο του ΕΑΜ τι ήταν ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ; Όποιον παλιό βετεράνο κομμουνιστή και να ρωτήσεις θα σου πει ότι ο πόλεμος της χώρας μας απέναντι στους Ιταλούς εκείνη τη χρονική στιγμή ήταν ΔΙΚΑΙΟΣ και το γράμμα του Νίκου ΟΛΟΣΩΣΤΟ. Σε ξαναρωτάω λοιπόν ήταν σωβινιστής ο Νίκος που χαρακτήρισε ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ τον πόλεμο στο πρώτο γράμμα;

Και φυσικά δεν γινόταν ο Νίκος να χαρακτηρίσει στο πρώτο γράμμα τον πόλεμο ιμπεριαλιστικό γιατί πολύ απλά εκείνη την στιγμή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ. Όσο για τον Μανιαδάκη μ'αρέσει που μου το παίζεις και ξύπνιος ενώ είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ. Και φυσικά το άφησε αφού είχε πρώτα δημοσιεύσει το πλαστό. Έτσι δημιούργησε σύγχυση σε αρκετούς συντρόφους σχετικά με τη στάση του κόμματος και των κομμουνιστών στον πόλεμο και στο μεταξικό καθεστώς. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

V For Viva La Revolucion

31 Οκτωβρίου 2017 στις 1:05 μ.μ.

....Σε ξαναρωτάω λοιπόν ήταν σωβινιστής ο Ζαχαριάδης που χαραχτήρισε τον πόλεμο ...εθνικοαπελευθερωτικό ...... Αν τον είχε χαραχτηρίσει έτσι που λες ασφαλώς και θα ήταν Σωβινιστής. Δυστυχώς για εσένα ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ήταν Μπολσεβίκος ηγέτης και τον χαραχτήρισε αυτό που πραγματικά ήταν. ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ απο την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό γράφει και στα τρία γράμματα στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον Μανιαδάκη να τα θάβει. Το ίδιο θα έκανε και στο 1ο αν το έγραφε ΑΝΟΙΧΤΑ. Ηταν στην ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ απο το 1936 τον Σεπτέμβρη κάνεις που δεν το ξέρεις για να λερώσεις τον ήρωα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Τίποτα παράξενο. Ετσι ήταν πάντα ο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ.

31 Οκτωβρίου 2017 στις 6:23 μ.μ.

Τζαμ για το καλό σου σταμάτα το εδώ γιατί ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ μαζί σου. Μπόζο του Περισσού έγινες.

"Ο λαός της Ελλάδας διεξάγει ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ"

Γατί εδώ έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο τον χαρακτηρίζει ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ; Δείξε μου ένα απόσπασμα στο 1ο που να μιλά για ιμπεριαλιστικό πόλεμο ένα μόνο. Και δεν μου λες ρε μεγάλε γιατί δεν το έγραψε στο πρώτο του γράμμα αυτό ανοιχτά; Γιατί χαρακτήρισε έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ; Γιατί δεν τον καταδίκασε ως ιμπεριαλιστικό από το 1ο κιόλας γράμμα να τελειώνουμε;

"Το ίδιο θα έκανε και στο 1ο αν το έγραφε ΑΝΟΙΧΤΑ."

Ε γιατί δεν το έκανε; Και γιατί το έκανε στο 2ο και 3ο και όχι στο 1ο; Αφού όπως λες ιμπεριαλιστικός ήταν ο πόλεμος από την αρχή γιατί δεν τον χαρακτήρισε ως τέτοιο από το 1ο και να τον καταδικάσει; Ήταν οπορτουνιστής ο Νίκος ή σωβινιστής που δεν μπορούσε να τα ξεχωρίσει αυτά τα δύο; Τι άλλαξε δηλαδή και τον χαρακτήρισε ιμπεριαλιστικό στο 2ο και 3ο και όχι στο 1ο; Αφού εσύ ο μαρξισταράς-λενινισταράς μας λες ότι ιμπεριαλιστικός ήταν από την αρχή και λογικά και ο Νίκος ως Μ-Λ αυτό έπρεπε να κάνει.

Ο πόλεμος όταν έγραψε το 1ο ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ από μεριάς Ελλάδας και ελληνικού λαού. Από τη στιγμή όμως που τον συνέχισε τον πόλεμο ο Μεταξάς τότε άλλαξε ο χαρακτήρας του και έγινε ΑΔΙΚΟΣ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ. Και αυτό καταδίκασε ο Νίκος και γι'αυτό καταδίκασε το Μεταξά ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.

Κοίτα εγώ για το καλό το δικό σου σου λέω να σταματήσεις εδώ. Για το καλό το δικό μου και νομίζω όλων όσων μπαίνουν στο blog και διαβάζουν τα σχόλια πρέπει να συνεχίσεις γιατί ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ.

ΜΠΟΖΟ!!!

V For Viva La Revolucion

31 Οκτωβρίου 2017 στις 7:17 μ.μ.

Αν νομίζεις οτι θα λες τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ Σοσιαλσωβινιστή και δεν θα πέρνεις απάντηση είσαι πολύ μακριά νυχτωμένος. Εγραψε ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ που μιλάει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον Μανιαδάκη να τα θάβει. Το ίδιο θα έκανε αν εγραφε ΑΝΟΙΧΤΑ και το 1ο. Ηταν στην Απομόνωση απο τον Σεπτέμβρη του 1936. Αφου σου αρέσει συνέχισε να Γελιοποιήσε. Θα μεταφέρω το Κουφάρι σου Ξεβράκωτο. Δεν έχω πρόβλημα.

31 Οκτωβρίου 2017 στις 10:01 μ.μ.

Άλλο πάλι και τούτο. Τι λες δηλαδή ότι ο Νίκος δεν έγραψε για ιμπεριαλιστικό πόλεμο ανοιχτά γιατί φοβόταν μη το θάψει ο Μανιαδάκης; Κοτζάμ επαναστάτης Μ-Λ φοβόταν; Και καλά γιατί φοβήθηκε στο 1ο και όχι στα άλλα; Όταν έγραφε για ιμπεριαλιστικό πόλεμο στο 2ο και 3ο δεν φοβόταν το θάψιμο; Γιατί σε αυτό δεν απαντάς. Για πες μας να γελάσουμε και άλλο...

V For Viva La Revolucion

31 Οκτωβρίου 2017 στις 10:18 μ.μ.

Στο είπα δεν θα σε λυπηθώ. Θα Σέρνω το κουφάρι σου. Απο το 1936 στην Απομόνωση ήθελε να περάσει γραμμή στους Κομμουνιστές για το τι πρέπει να κάνουν. Ο Μανιαδάκης το 2ο και 3ο που μίλαγε ΑΝΟΙΧΤΑ τα έθαψε. Το ίδιο θα έκανε και με το 1ο. Δεν θα είχε τρόπο επικοινωνίας με το ΚΚΕ χτυπημένο και την Κ.Δ να πηγαίνει για διάλυση απο την επικράτηση του Οπορτουνισμού το 1935. Στο είπα είσαι πολύ μικρός να λες τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ Σοσιαλσωβινιστή.

31 Οκτωβρίου 2017 στις 11:27 μ.μ.

"και την Κ.Δ να πηγαίνει για διάλυση απο την επικράτηση του Οπορτουνισμού το 1935"

Θα το θελες πεμπτοφαλαγγίτη ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΟΚΕΦΑΛΕ να ήταν υπό διάλυση. Έλα όμως που δεν σας έκανε τη χάρη. Όχι μόνο δεν διαλύθηκε αλλά με το 7ο ακολούθησε την σωστή επαναστατική γραμμή που έπρεπε και χάρισε τη Νίκη στους λαούς ενάντια στο Ναζισμό αλλά και οδήγησε στο σοσιαλισμό σε μια σειρά χώρες. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΦ. Όσο και να ξερνάς αντικομμουνιστική χολή ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑ:

"Ολόκληρος ο λαός της Ελλάδας ξεσηκώθηκε σαν ένας άνθρωπος και χάλασε τα σχέδια του φασισμού. Με το αίμα του ο λαός εξασφάλισε τη λευτεριά και την ανεξαρτησία του."

Κατάλαβες αντιζαχαριαδικό τρολ; Λευτεριά και ανεξαρτησία για αυτά πάλεψε ο ελληνικός λαός στον πόλεμό του απέναντι στους Ιταλούς. Και τα λέει αυτά στο 2ο όπου καταγγέλει τον πόλεμο του Μεταξά τη συνέχιση δηλαδή του πολέμου ως ιμπεριαλιστικό. Αυτό καταγγέλει μόνο. Και τι λέει στο ΥΓ του 2ου:

" ΥΓ: Είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε ειρήνη έντιμη και δίχως κυρώσεις και για να ξεκαθαρίσουμε άλλη μια φορά τόσο τον εθνικό - αμυντικό - απελευθερωτικό χαρακτήρα του πολέμου που κάνουμε, όσο και ότι είμαστε ξένοι προς τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που κάνουν οι πλουτοκρατικές μεγάλες δυνάμεις. Αν σήμερα δε δουλέψουμε για μια έντιμη ειρήνη, ο πόλεμος θα χάσει για μας τον εθνικό αμυντικό χαραχτήρα του, θα γίνει καταχτητικός και τότε θα έχει αντίθετο το λαό"

ΠΑΛΙ ΕΧΑΣΕΣ ΑΝΤΙΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ. Βλέπεις τι λέει; ΕΘΝΙΚΟ-ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Παραδέχεται δηλαδή ότι ο πόλεμος είχε αυτό το χαρακτήρα και κατήγγειλε ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ από τον Μεταξά. Και λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ για τον ΕΘΝΙΚΟ-ΑΜΥΝΤΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ πόλεμο που κάναμε. Και αυτά ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑ.

V For Viva La Revolucion

31 Οκτωβρίου 2017 στις 11:49 μ.μ.

Πάμε στο τρίτο:

"...Ενώ, αφού διώξαμε τους ιταλούς από την Ελλάδα, βασική προσπάθειά μας έπρεπε να είναι να κάνουμε μια ξεχωριστή, έντιμη και δίχως παραχωρήσεις ελληνοϊταλική ειρήνη, πράγμα που μπορούσε να γίνει με τη μεσολάβηση της ΕΣΣΔ, η μοναρχοφασιστική διχτατορία συνέχισε τον πόλεμο για λογαριασμό όχι του λαού της Ελλάδας μα της πλουτοκρατίας και του αγγλικού ιμπεριαλισμού. Μετά το διώξιμο δε των ιταλών από την Ελλάδα, το αίμα των φαντάρων μας χύνεται άδικα..."

Κατάλαβες τώρα; Το αίμα των φαντάρων χυνόταν άδικα ΜΕΤΑ το διώξιμο των Ιταλών όχι ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που τους πολεμούσαμε. Τι υπερασπιζόταν λοιπόν ο Νίκος και το ΚΚΕ; Το διώξιμο του κατακτητή, την εξασφάλιση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας και ειρήνη ΧΩΡΙΣ συμμετοχή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Τι καταδίκαζε; Το Μεταξά και τους σκοπούς του να εμπλέξει την Ελλάδα σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Γιαυτό και λέει τι έπρεπε να κάνουμε ΑΦΟΥ διώξαμε τους Ιταλούς και καταδικάζει το μετά. ΔΕΝ καταδικάζει το ότι τους διώξαμε δηλαδή ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ-ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του πολέμου μας.

Ακόμα δηλαδή και στο 2ο και 3ο γράμμα πάλι ο Νίκος ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ του λαού μας απέναντι στους Ιταλούς παρότι καταδικάζει τον πόλεμο του Μεταξά ως ιμπεριαλιστικό γιατί είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Ο Νίκος και οι κομμουνιστές ήταν υπέρ της εθνικής και εδαφικής μας ακεραιότητας και ανεξαρτησίας ως πατριώτες για να φύγουν οι εισβολείς. Και ως προς αυτό τοποθετήθηκαν υπέρ του πολέμου απέναντι στους Ιταλούς και κάλεσαν το λαό να πάρει μέρος.

ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΩΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ. Συνέχισε να συκοφαντείς τους κομμουνιστές και να ξερνάς τόνους αντικομμουνισμού-αντιζαχαριαδισμού το μόνο που καταφέρνεις είναι να ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΣΑΙ ΩΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ.

Εσύ μας λες ότι ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ (αφού ο πόλεμος εξαρχής ήταν ιμπεριαλιστικός άρα δεν έπρεπε να πολεμήσουμε και να συμμετέχει ο λαός) και να τους αφήσουμε να εισβάλουν στη χώρα μας και να μας καταλάβουνε δηλαδή είσαι υπέρ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και υπέρ της Ιταλικής Κατοχής. Αυτό λες. Ε όχι ο Νίκος δεν υπήρχε περίπτωση να το πει αυτό γιατί ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

V For Viva La Revolucion

1 Νοεμβρίου 2017 στις 2:24 π.μ.

Σου είπα δεν πρόκειται να σε λυπηθώ με τιποτα. Θα περιφέρω το κουφάρι σου. Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ έγραψε τρια γράμματα για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ να τα θάβει. Ετσι θα έκανε και στο 1ο αν μίλαγε ΑΝΟΙΧΤΑ. Προσπαθούσε να δώσει γραμμή στους Συντρόφους με το ΚΚΕ χτυπημένο και την Κ.Δ σε κατάσταση διάλυσης μετά την Επικράτηση του Οπορτουνισμού το 1935. Δεν υπάρχει περίπτωση να λες τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ Σωβινιστή χωρίς απάντηση.

1 Νοεμβρίου 2017 στις 2:51 π.μ.

Σε περίπτωση Ιμπεριαλιστικού πολέμου οι Κομμουνιστές μπαίνουνε επικεφαλής της Εργατικής τάξης και του λαού κάτω απο την Δική τους ΤΑΞΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Υπερασπίζοντας ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ Αντιμετωπίζοντας Ντόπια και ξένη Αστική τάξη σαν εισβολέα με έξοδο απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και νίκη της Εργατικής λαικής Εξουσίας. Ετσι κάνουνε οι Κομμουνιστές και ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑ.

1 Νοεμβρίου 2017 στις 1:29 μ.μ.

...ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ...... Ασφαλώς και ήταν. Για αυτό κάλεσε τους Κομμουνιστές την Εργατική Τάξη και τον λαό να πολεμήσουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ στον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Εσυ σαν Τσιράκι του Μεταξά και του Καπιταλισμού ήθελες να γίνει προδότης. Δεν θα σου περάσει Σωβινιστή. Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ήταν ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ.

1 Νοεμβρίου 2017 στις 3:22 μ.μ.

Στο 7ο Συνέδριο της Κ.Δ το 1935... επικράτησε ο Οπορτουνισμός. Κατάργησε την νικηφόρα Στρατηγική του ΛΕΝΙΝ και των Μπολσεβίκων τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΜΟ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό την 5η Φάλαγγα δηλαδή που το 1918 20 έπνιξε όλες τις Επαναστάσεις. Και στέρησαν την Εξουσία απο τους λαούς όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. π.χ ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 1944. Αντίθετα με γραμμή Σοσιαλφασισμού θα είχαν πολεμήσει τον Γερμανικό ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ και την στιγμή που αποχωρούσαν οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα οι λαοί θα πέρνανε την Εξουσία. ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 1944. Ετσι δουλεύουν οι Κομμουνιστές Σωβινιστή.

1 Νοεμβρίου 2017 στις 7:12 μ.μ.

"Για αυτό κάλεσε τους Κομμουνιστές την Εργατική Τάξη και τον λαό να πολεμήσουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ"

Ακριβώς λοιπόν επειδή ήταν πατριώτης κάλεσε το λαό να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ την πατρίδα του ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ναι εκείνη που υπήρχε φασιστικό καθεστώς στην εξουσία. Διότι ανεξάρτητα τι καθεστώς και τι σύστημα επικρατεί στην πατρίδα τους οι κομμουνιστές ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ. Γι'αυτό και χαρακτήρισε τον πόλεμο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ παρόλο που τον διεύθυνε μία φασιστική κυβέρνηση διότι εκείνη την στιγμή ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΣ γιατί ο σκοπός ήταν Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΑ και η εθνική-εδαφική ακεραιότητα.

"Στον πόλεμο αυτόν που το διευθύνει η κυβέρνηση Μεταξά ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ"

Κατάλαβες ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ; Πότε έπρεπε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις; Όταν τον πόλεμο τον διεύθυνε ένας φασίστας όχι όταν είχαμε σοσιαλισμό. Ξέρεις γιατί; Γιατί το πρώτο και κύριο καθήκον του λαού εκείνη τη στιγμή ήταν ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ. Εκείνος ήταν ο κύριος εχθρός του ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ συνεπώς και ο Νίκος ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ. Γιατί το κύριο ήταν η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ αυτό παιζόταν ΤΟΤΕ, η υπεράσπιση του έθνους και της πατρίδας. Οι κομμουνιστές λοιπόν ΤΡΟΤΣΤΙΣΤΟΒΛΑΚΑ κάνουν το διαχωρισμό ανάμεσα σε δίκαιους-αμυντικούς-εθνικοαπελευθερωτικούς-αντιιμπεριαλιστικούς πολέμους και σε άδικους-ιμπεριαλιστικούς-κατακτητικούς πολέμους ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ. Δεν χαρακτηρίζουν συλλήβδην κάθε πόλεμο ιμπεριαλιστικό και άδικο επειδή αυτός συντελείται στα πλαίσια του καπιταλισμού όπως ΒΛΑΚΩΔΩΣ κάνεις εσύ. Και βεβαίως στην περίπτωση των πρώτων καλούνε ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ και απόκρουση του επεμβατιστή-εισβολέα όπως έπραξε και ο Νίκος ορθά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ. Εν αντιθέσει με εσένα που αυτό τον πόλεμο χαρακτηρίζεις και αυτόν ιμπεριαλιστικό και βάζεις ζήτημα άμεσα ανατροπής της εγχώριας αστικής τάξης και εμφύλιο πόλεμο για την εξουσία δήθεν παράλληλα με την αντιμετώπιση και της ξένης αστικής τάξης που εισβάλλει. Μόνο που αυτό σε αυτές τις συνθήκες μεταφράζεται σε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗ ΕΙΣΒΟΛΕΑ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. Αυτο ακριβώς μας προτείνεις όπως οι πρόγονοί σου οι πεμπτοφαλαγγίτες τροτσκιστές που λέγανε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ με εσένα.

Σχέδιο Απόφασης του ΚΚΕ στο Δεύτερο Ανοιχτό Γράμμα, 26 Νοέμβρη 1940:

"Ο λαός της Ελλάδας σε μία παλλαϊκή πανστρατιά, πολεμόντας για την εθνική ανεξαρτησία του σύντριψε την πρώτη επίθεση του ιταλικού φασισμού και υπεράσπισε με το αίμα του τη λευτεριά του. Ο παλλαϊκός αντιφασισμός τσάκισε τα φασιστικά σχέδια."

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Να λοιπόν πως ο Νίκος ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Πότε; ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΓΓΛΟΔΟΥΛΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

V For Viva La Revolucion

1 Νοεμβρίου 2017 στις 9:48 μ.μ.

Σωβινιστής.... λοιπόν και ο ΛΕΝΙΝ με τους Μπολσεβίκους. Δεν έπρεπε να κάνουν την Επανάσταση. Γιατί η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ αντιμετώπιζε κίνδυνο ....εισβολής..... απο τους Γερμανούς. Επρεπε να πάει με την Αστική τάξη και να μη γίνει Επανάσταση. Μιλαμε για κατάντημα.

1 Νοεμβρίου 2017 στις 11:45 μ.μ.

Ναι γιατί το 40 ήμαστε μία ανάσα από την κατάληψη της εξουσίας και το σοσιαλισμό. Πόσο τραγικός είσαι; Δεν ξεχωρίζεις μήλα από πορτοκάλια, δεν ξεχωρίζεις δίκαιους από άδικους πολέμους, δεν έχεις καν διαλεκτικό τρόπο σκέψης και θες μετά να τη βγαίνεις και στους άλλους. Ρε άντε ξαναδιάβασε το Λένιν από την αρχή γιατί την τύφλα σου δεν έχεις καταλάβει. Καλά όσο για αυτά που είπα ΜΟΥΓΚΑ για άλλη μία φορά ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ. Καλά δεν έχεις βαρεθεί να ξεφτιλίζεσαι κάθε φορά; Βιτσιόζος πρεπει να είσαι ή μαζόχα δεν εξηγείται αλλιώς....

V For Viva La Revolucion

2 Νοεμβρίου 2017 στις 12:39 π.μ.

Το ξέρω οτι είσαι τραγικός. Δεν πρόκειται να σε λυπηθώ ότα λες Σωβινιστή τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Και είπαμε ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ να τα θάβει. Οπως θα έκανε και στο 1ο. Σωβινιστής λοιπόν και ο ΛΕΝΙΝ Ρετάλι. ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.

2 Νοεμβρίου 2017 στις 12:43 π.μ.

Το Ακούσαμε και αυτό. Η Ιμπεριαλιστική Ελλάδα μαζί με τους Αγγλους Συμμάχους της το 40 έκανε ...δίκαιο ...πολεμο για την ΛΕΙΑ. ΕΥΓΕ.........

2 Νοεμβρίου 2017 στις 1:04 π.μ.

....Ναι γιατί το 40 είμαστε μια ανάσα απο την κατάληψη της εξουσίας και τον Σοσιαλισμό...... Αλίμονο το ξέρω υπήρχε ....στάδιο.... για να σωθεί ο Μεταξάς και ο Καπιταλισμός. Τα ίδια και τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944. παλι ΣΤΑΔΙΟ για να σωθεί ο Καπιταλισμός. ΠΑΝΤΑ......ΕΥΓΕ......

2 Νοεμβρίου 2017 στις 12:06 μ.μ.

Ο Λένιν τροτσκιστικό-ΑΝΤΙΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΟ ρετάλι έκανε διάκριση ανάμεσα σε δίκαιους και άδικους πολέμους,σε εθνικοαπελευθερωτικούς-δημοκρατικούς πολέμους και ιμπεριαλιστικούς. Δεν τα έκανε όλα ίσιωμα σαν εσένα. Είπαμε δεν ξεχωρίζεις μήλα από πορτοκάλια. Και δείξε μου ένα απόσπασμα του Νίκου ΕΝΑ ΜΟΝΟ που να μην πιστεύει ότι ο πόλεμός μας όταν έγραψε το 1ο γράμμα ήταν εθνικοαπελευθερωτικός ένα μόνο. Όχι τότε αλλά αργότερα. Παρέθεσέ μου κάτι που να αποδεικνύει ότι ό,τι έγραψε στο πρώτο γράμμα δεν το εννοούσε αληθινά όταν έλεγε για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. ΕΝΑ ΜΟΝΟ. Αλλιώς είσαι ΑΝΤΙΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

V For Viva La Revolucion

2 Νοεμβρίου 2017 στις 12:58 μ.μ.

Και όσο για τα στάδια που λες και την εξάρτηση Α) Ήταν το ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΟ ΚΚΕ που μιλούσε για Ελλάδα ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ και όχι...ιμπεριαλιστική. Για πάμε να δούμε:

"Η χώρα μας εξήλθεν από τον πόλεμον ΕΘΝΙΚΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ και οικονομικώς κατεστραμμένη. ΕΘΝΙΚΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ εις τας μεγάλας αστικάς δυνάμεις της Δύσεως αι οποίαι την εμεγάλωσαν διά να τη χρησιμοποιούν στρατιωτικώς όπου τα συμφέροντά των κινδυνεύουν"

Ανακοίνωση Κ.Ε ΣΕΚΕ 10/9/1920

Μπράβο ρε Τζαμαρία. Ιμπεριαλιστική χώρα από το 1919 αλλά την ίδια ώρα...ΕΘΝΙΚΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ.

1934 6η ολομέλεια του ΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΟΥ ΚΚΕ: ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΟ.

1935 4η ολομέλεια: "..μπροστά στον άμεσο κίνδυνο φασιστικής ιταλικής επιδρομής, είτε άλλης μεγαλοϊμπεριαλιστικής (λ.χ. από την πλευρά της χιτλερικής Γερμανίας) απειλής κατά της εθνικής ακεραιότητας και ανεξαρτησίας, θέτει σαν υπέρτατο καθήκον του την υπεράσπιση της εθνικής ελευθερίας και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις..."

6ο συνέδριο 1935: Το κόμμα χαρακτηρίζοντας άμεσο τον κίνδυνο πολέμου, που απειλούσε τη χώρα μας και τον κίνδυνο απώλειας της εθνικής της ανεξαρτησίας από τους ξένους ιμπεριαλιστές, κυρίως από την Ιταλία, καθόρισε ότι «το καθήκον τόσο της απόκρουσης της άμεσης απειλής του πολέμου, όσο και της υπεράσπισης της ανεξαρτησίας και της ακεραιότητας της χώρας από τους ξένους ιμπεριαλιστές... πέφτει πάνω στο κόμμα μας». «Οι Ελληνες κομμουνιστές», τονιζόταν στο Μανιφέστο του Συνεδρίου προς την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο λαό της χώρας, «θα είναι στην πρώτη γραμμή σαν πρόκειται να υπερασπίσουν την εδαφική ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της χώρας, όταν απειληθεί...»

Τι Μανιαδάκης λοιπόν και βλακείες. ΉΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1935 δηλαδή ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ το ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ μιλούσαν για ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ή άλλη ιμπεριαλιστική εισβολή. Άρα δεν ήταν τακτική για να μην θαφτεί το 1ο γράμμα αλλά ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ ΚΚΕ 1954:

Β' Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

" Η οικονομία της χώρας βρίσκεται ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ από το ξένο, τώρα κυρίως από το αμερικάνικο κεφάλαιο."

Μπελογιάννης στο Ξενο Κεφάλαιο:

"Παρόλα αυτά όμως οι ελληνικές κυβερνητικές κλίκες όταν έφταναν στο σταυροδρόμι που οδηγούσε ή στην υπεράσπιση της ανεξαρτησίας της πατρίδας τους ή στην ΥΠΟΤΑΓΗ στις επιθυμίες και στους εκβιασμούς των ξένων προτίμησαν πάντοντε σχεδόν χωρίς εξαίρεση το δεύτερο δρόμο. Και αν στον ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ τους αυτό κατήφορο δεν συναντούσαν τη λαϊκή αντίσταση ποιος ξέρει αν και που θα σταματούσαν....Μα τώρα πια οι λαϊκές δυνάμεις θέριεψαν όσο ποτέ και την καινούρια τους απόπειρα θα τη στεφανώσει η νίκη με έπαθλο μια Ελλάδα ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΞΕΝΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ."

"Η πολιτική χειραφέτηση του ελληνικού λαού και η στάση του να απαλλαγεί από την ΞΕΝΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ...."

" Αυτοί που μας έδιναν τα δάνεια ποτέ δεν επεθύμησαν μιαν Ελλάδαν ενωμενη δυνατή και πλούσια, γιατί τότε θα θα'παυε Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

"Όλες τούτες οι ξένες εταιρείες μεταχειρίζονται τη χώρα μας ΣΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ"

V For Viva La Revolucion

2 Νοεμβρίου 2017 στις 1:14 μ.μ.

Όσο για τα στάδια καλά εδώ ο Νίκος ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ.

Κριτική λοιπόν του Νίκου στην αρχειομαρξιστική Πάλη το 1946 που δημοσιεύεται στο Ριζοσπάστη 8/8/1946 Σελ.3:

«Τώρα όλα αυτά η Πάλη τα φέρνει για να γαρνίρει την άλλη, τη βασική, θέση που υποστηρίζει στο άρθρο της. Και βασική αυτή θέση, που σιγοντάρεται και με "μαρξιστικά-λενινιστικά" αποσπάσματα, ΕΙΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΡΑ, ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΚΟΣ. Φυσικά η Πάλη δεν τα λέει τόσο καθαρά. Στο πιο πάνω σημείο τα μασά τα λόγια της.

Όμως καταδικάζει αποφασιστικά τη θέση του ΚΚΕ για το λαϊκοδημοκρατικό μετασχηματισμό στην Ελλάδα. «Αυτή η αντιμαρξιστική, αντιλενινιστική θέση οδήγησε το ΚΚΕ στη σοσιαλπατριωτική τοποθέτηση απέναντι στον πόλεμο, και ως τώρα αυτή οδήγησε στο χαντάκωμα του κινήματος» (Πάλη, 5.8.46).»

« Τα πράγματα είνε καθαρά: Απ' το 1918 ΚΚΕ = οπορτουνισμός, προδοσία, Προδοσία είνε και η θέση -αυτή πρώτ' απ' όλα!- για το λαϊκοδημοκρατικό μετασχηματισμό. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Μα τα γεγονότα, η ζωή, ο αγώνας, η πραγματικότητα λένε άλλα πράγματα. Αυτά δεν παίρνονται υπόψη γιατί δεν είνε αρχειοπρεπώς μαρξιστικά-λενινιστικά. Το αποτέλεσμα; Το αποτέλεσμα είνε ότι ο αρχειομαρξισμός προπαγανδίζει και υποστηρίζει ένα δρόμο για την «επανάσταση» στην Ελλάδα που σήμερα είνε όξω απ' την Ελλάδα, το Λαό της, την ελληνική πραγματικότητα. Έτσι ουσιαστικά ο αρχειομαρξισμός κηρύσσει ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ για την επανάσταση στην Ελλάδα!. Ο αρχειομαρξιστικός δρόμος στην πραγματικότητα είναι ένα μονοπάτι που οδηγεί σε αντεπαναστατικό αδιέξοδο.»

Κατάλαβες ΑΡΧΕΙΟΜΑΡΞΙΣΤΗ; Ο Νίκος λοιπόν ήταν ΥΠΕΡ του λαϊκοδημοκρατικού μετασχηματισμού της χώρας και δεν μιλούσε για καθαρές σοσιαλιστικές επαναστάσεις όπως εσύ γιατί κάτι τέτοιο ειδικά για χώρες όπως η Ελλάδα ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Οι κομμουνιστές είναι υπέρ αγώνων δημοκρατικών, αντιιμπεριαλιστικών κλπ, είναι υπέρ και ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΩΝ προγραμμάτων εξουσίας αρκεί να υπάρχει ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ περιεχόμενο σε αυτά και να έχουν ως τελικό-στρατηγικό στόχο ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ και το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΌ αφού λύσουν άμεσα προβλήματα πχ δημοκρατίας, εθνικής ανεξαρτησίας κλπ. Εσύ το αρνείσαι αυτό, το καταδικάζεις, τα πηδάς όλα και φτάνεις κατευθείαν στο σοσιαλισμό (που και αυτό όπως το εννοείς εσύ δεν είναι σοσιαλισμός αλλά λέμε τώρα). Ό,ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΡΧΕΙΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ δηλαδή οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Διαφωνείς με το Νίκο, διαφωνείς με ΟΛΟΥΣ τους επαναστάτες κομμουνιστές και θες να μας τη λες κιόλας. ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ, ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ, ΑΝΤΙΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΕ!!!

V For Viva La Revolucion

2 Νοεμβρίου 2017 στις 3:06 μ.μ.

Οσα Σεντόνια και να γράψεις η ξεφτίλα σου παρεμένει. Προσπαθείς να παρουσιάσεις τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ σαν σωβινιστή και σταδιάκια. Αυτό είναι το κατάντημα σου. ΟΙ Αποφάσεις στα ΚΚ είναι Συλλογικές και ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ εφάρμοζε πάντα τον Δ.Σ. Αυτό έκανε και μετά την 9χρονη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ 1936 1945. Αλλάξε το πρόγραμμα το 1953.... Με Δικτακτορία του προλεταριάτου και τον υποχρεώσανε να το αποσύρει το 1955... οι Φίλοι σου. Συνέχισε. Θα σε περιφέρω ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ.

2 Νοεμβρίου 2017 στις 3:14 μ.μ.

Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ έγραψε ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ απο την απομόνωση της φυλακής απο το 1936. Στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΝΑ ΤΑ ΘΑΒΕΙ. Το ίδιο θα έκανε και στο 1ο αν το έλεγε Ανοιχτά. ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ χώρα απο το 1911. Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ανέλαβε το 1931 με υπόδειξη της Κ.Δ για να αποκαταστήση τα Επαναστατικά χαραχτηριστικά του ΚΚΕ που αν υπήρχαν το 1922 θα είχε διεκδικήση την Εξουσία. Αυτήν την προσπάθεια ξεκίνησε το 1931 που πριν προλάβει να ξεκινήση σταμάτησε με την επικράτηση του Οπορτουνισμού στην Κ.Δ το 1935. Το ξαναπροσπάθησε το 1953 τον Σταματήσανε το 1955.....

2 Νοεμβρίου 2017 στις 3:16 μ.μ.

Στην Σελιδα 318 του 2ου Τόμου ο διάλογος που του λένε να το αποσύρει λόγω ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ.

2 Νοεμβρίου 2017 στις 4:08 μ.μ.

Αθελά σου το Ξεβράκωμα που παθαίνεις είναι Ανευ προηγουμένου δεν πρόκειται όμως να σε λυπηθώ. Μας λες λοιπόν οτι το ΚΚΕ και το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έπαιζε τις Πιτσικουλιές το 1946..... την στιγμή που η Αστική Τάξη απο τις Αρχές 45 είχε ξεκινήση την σφαγή και ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ πίεζε απο την 1η μέρα που γύρισε για ΔΣΕ και ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΚΕΙ Την στιγμή που οι ....αλλοι καθυστερούσαν παίζοντας τις Πιτσικουλιές μέχρι να προλάβει το κράτος να οργανωθει. Και προσπαθείς να σπιλώσεις τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ που εφάρμοζε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

2 Νοεμβρίου 2017 στις 5:17 μ.μ.

Το ΣΕΚΕ ιδρύθηκε το 1918. Το 1920 μετά απο πολύ προσπάθεια απέκτησε την Μπολσεβίκικη γραμμή του Σοσιαλφασισμού και μπήκε στην 3η Κ.Δ με επικεφαλής τον σ.Λιγδόπουλο που παραβρέθηκε στην Μόσχα στο Συνέδριο. Κατα την επιστροφή του μαζί με τον Αντιπρόσωπο της Κ.Δ στα Βαλκάνια Αλεξάκη Δολοφονήθηκαν. Ο Μπελογιάννης στο βιβλίο του για το ξένο Κεφάλαιο στην Ελλάδα απο το 1830... μιλάει για Ελληνικό Βουλγαρικό και Σερβικό Ιμπεριαλισμό που όρμησαν στην Μακεδονία και σφάξανε εθνότητες που ζούσαν για Αιώνες εκεί. Και ότι αν υπήρχε Κ.Κ με σωστή Στρατηγική του 1922 θα έπαιρνε την Εξουσία. Το 1919 συνέχισε με Ιμπεριαλιστική Επέμβαση στην Ουκρανία και Ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Βρε την Φουκαριάρα την Αστική τάξη. Τόση σκλαβιά πως την αντεξε......

2 Νοεμβρίου 2017 στις 7:13 μ.μ.

Η Καπιταλισμό θα έχεις η Σοσιαλισμό με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής και Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Κάτι άλλο ....ενδιάμεσα..... δεν υπήρξε ποτέ ούτε θα υπάρξει. Είναι το Απαραίτητο ...σκαλάκι...πλατύσκολο.... για την Σωτηρία του Καπιταλισμού και οι λαοί το πληρώσαν με πολύ αίμα.

3 Νοεμβρίου 2017 στις 12:24 π.μ.

Καταλαβαίνω γιατί μιλάς για πιτσικουλιές. Είναι λογικό που ο Νίκος και το ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΚΕ έδωσαν μάχη ενάντια στον αρχειομαρξισμό και τον τροτσκισμό ως όφειλαν άλλωστε και ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Έτσι έπρεπε αυτό κάνουν οι Μ-Λ, οπορτουνιστές και εχθρούς του κομμουνιστικού κινήματος ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ. Οπότε κατανοώ ότι υπερασπίζεσαι τους ιδεολογικούς σου προγόνους δηλαδή τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ-ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω ΞΥΔΙ. Είσαι αρχειομαρξιστής-τροτσκιστής και ΦΟΥΛ ΑΝΤΙΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΟΣ εντάξει αλλά τι να σου κάνω εγώ είμαι Μ-Λ. Δεν θα ζητήσουμε και συγγνώμη που ο Νίκος και οι κομμουνιστές έκαναν το αυτονόητο που αντιπαρατέθηκαν με τους εχθρούς του κομμουνισμού και της Μ-Λ ιδεολογίας.

"Η Καπιταλισμό θα έχεις η Σοσιαλισμό..."

Ναι το θέμα είναι πως φτάνεις στο Σοσιαλισμό. Ε ο Νίκος λοιπόν γι'αυτό επέμενε στο λαϊκοδημοκρατικό μετασχηματισμό, στην λαϊκοδημοκρατική επανάσταση. Γι'αυτό και δεν μιλούσε για σοσιαλιστική επανάσταση αλλά για ΛΑΪΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ καταδικάζοντας εσένα και τους ομοίους σου που μιλάτε για καθαρές ταξικές και σοσιαλιστικές επαναστάσεις. Και το χαρακτήρα της λαϊκοδημοκρατικής τον τόνιζε ιδιαίτερα και το έβαζε ΩΣ ΑΜΕΣΟΤΑΤΟ ΣΤΟΧΟ του λαού και των κομμουνιστών. Γιατί ήξερε πολύ καλά ότι μόνο έτσι θα οικοδομούνταν ο σοσιαλισμός. Ο λαϊκοδημοκρατικός μετασχηματισμός αφού έλυνε τα ζητήματα Δημοκρατίας και εθνικής ανεξαρτησίας, θα έπαιρνε μέτρα όπως εθνικοποίηση βασικών μέσων παραγωγής, ξένου και μεγάλου κεφαλαίου, θα ακύρωνε τα εξωτερικά χρέη κλπ θα έβαζε έτσι τα θεμέλια για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού. Και μόνο αυτός ήταν ο δρόμος έτσι ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ το ΚΚΕ στην υπόθεση του σοσιαλισμού. Σιγά μην πείσεις τα μικρομεσαία στρώματα (που αποτελούν και σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας) σε αυτή τη φάση ρε ηλίθιε λέγοντάς τους ότι πρέπει να καταργηθεί η ατομική ιδιοκτησία τους και να...κοινωνικοποιηθεί πάει τους έχασες. Αντίθετα έχεις προτάσεις για κατάργηση της βαριάς φορολογίας τους, για ενίσχυσή τους μέσα από εθνικό νόμισμα κλπ. Για δες τι έλεγε ο Νίκος στο πρόγραμμα το 1954:

" Το λαϊκό κράτος θα υποστηρίξει, θα ενισχύσει τους βιοτέχνες και επαγγελματίες, μικροεπιχειρηματίες και μικρέμπορους, θα τους βοηθήσει να κάνουν τις επιχειρήσεις τους θετικό συντελεστή στην ανάπτυξη της λαϊκής οικονομίας ωσότου η πρόοδος της σοσιαλιστικής ανοικοδόμησης οδηγήσει βαθμιαία και σταδιακά στην φυσιολογική και όχι επιζήμια γι'αυτούς και για το σύνολο απορρόφησή τους..."

" Η φορολογία θα είναι άμεση και προοδευτική. Θα εξυπηρετεί το σύνολο και, σ'ότι αφορά τους αγρότες, επαγγελματοβιοτέχνες, μικρέμπορους και μικροβιομήχανους θα αποβλέπει να τους διευκολύνει να εκπληρώνουν την κοινωνική αποστολή τους,...."

Βλέπεις πουθενά να μιλά για.....κοινωνικοποίηση άμεσα της ατομικής τους ιδιοκτησίας; Μα λέει ότι θα τους βοηθήσει να κάνουν τις επιχειρήσεις τους θετικό συντελεστή άρα ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ οι επιχειρήσεις τους σε αυτή τη φάση. Εδώ λέει ακόμα και για ΜΙΚΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ότι θα τους βοηθήσει με τη φορολογία.

Ξέρεις πως οικοδομήθηκε ο σοσιαλισμός στην Τσεχοσλοβακία; Μέσω...αστικής κυβέρνησης του Εθνικού Μετώπου στην οποία συμμετείχε και δούλευε το ΚΚ του ΓΚΟΤΒΑΛΝΤ. Τι έγινε λοιπόν; Αφού ολοκλήρωσε την εθνικοδημοκρατική επανάσταση οικοδόμησε το σοσιαλισμό με τη δουλειά που έκανε το ΚΚ μέσα στο λαό και την εργατιά τραβώντας τον στον δρόμο για την οικοδόμηση της Διχτατορίας του Προλεταριάτου.

V For Viva La Revolucion

3 Νοεμβρίου 2017 στις 12:38 π.μ.

Όσο αφορά την εξάρτηση για ακόμα μία φορά αποφεύγεις να σχολιάσεις τα λεγόμενα τόσο του Ζαχαριάδη όσο και του Μπελογιάννη. Όσο αφορά αυτό το ελληνικός ιμπεριαλισμός το έχω εξηγήσει μπες και διάβασέ το και εδώ σε ένα μου σχόλιο:

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/09/1944.html

Επειδή βαριέμαι να το ξαναγράφω το αντιγράφω χωρίς κάτι ενδιάμεσα που στα παρέθεσα ήδη:

" Είναι αλήθεια ότι ο όρος ιμπεριαλισμός χρησιμοποιούνταν όχι μόνο για να περιγράψει τη φύση των κρατών σύμφωνα με τη Λενινιστική αρχή αλλά λαθεμένα συγχέονταν με την σωβινιστική πολιτική-επεκτατισμό και την καταπίεση μειονοτήτων-εθνοτήτων. Αυτό το λάθος γινόταν από τους κομμουνιστές συχνά όμως ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Πάρε για παράδειγμα το ξένο κεφάλαιο. Aναφέρεται όντως μία φορά ΜΙΑ στον όρο ελληνικός ιμπεριαλισμός. Καταρχήν είναι μία. Και δεύτερον όλο το βιβλίο του Νίκου είναι ακριβώς Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.......Ναι γινόταν λαθεμένη χρήση του όρου ιμπεριαλισμός όμως δεν κυριαρχούσε στις αναλύσεις των κομμουνιστών (είπαμε ταυτιζόταν ο ιμπεριαλισμός με τις επεμβάσεις, το σωβινισμό και την καταπίεση εθνοτήτων αλλά δεν είναι ιμπεριαλισμός αυτό σύμφωνα με το Λένιν)"

Πάντως είσαι ΔΕΙΛΟΣ που αποφεύγεις τα λόγια των Μ-Λ επαναστατών και δεν τολμάς να σχολιάσεις. Είσαι εντελώς ΧΕΣΤΗΣ. Επικαλείσαι το Ζαχαριάδη, τον Μπελογιάννη και δεν έχεις το θάρρος να απαντήσεις σε δικά τους λόγια και αποσπάσματα. Και όχι ΑΡΧΕΙΟΜΑΡΞΙΣΤΗ μου ο Νίκος δεν εφάρμοζε μόνο τον Δ.Σ. ό,τι έλεγε το πίστευε γιατί ήταν Μ-Λ όχι ΠΡΟΔΟΤΗΣ σαν και εσένα. Μην προσπαθείς να βγάλεις ρομπότ τον Νίκο που ό,τι έλεγε το έλεγε μόνο και μόνo για να συμφωνεί στα πλαίσια του Δ.Σ ο Νίκος ό,τι έλεγε ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΛΗΘΙΝΑ, το τεκμηρίωνε ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΑ ως Μ-Λ που ήτανε. Αυτό αποδεικνύεται από τα αμέτρητα αποσπάσματα που σου έχω παραθέσει στις αντιπαραθέσεις μας και τα οποία ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ακόμα ούτε κάνεις τον κόπο να απαντήσεις. Ξέρεις γιατί; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ και τα κάνεις πάνω σου διότι ΤΡΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ Μ-Λ.

V For Viva La Revolucion

3 Νοεμβρίου 2017 στις 1:57 π.μ.

Ασφαλώς παίζανε πιτσικουλιές. Σε τσούζει η πραγματικότητα. Δεν το γλιτώνεις το ξεβράκωμα. Ελειπε 9 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ 1936 1945 εφάρμοζε πάντα τον Δ.Σ και προσπαθούσε να πέσει όλο το βάρος στον ΔΣΕ απο την 1η μέρα. Τον εμπόδιζαν οι ΠΙΤΣΙΚΟΥΛΙΕΣ μέχρι που το ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Οργανώθηκε. Προσφορά του ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. Στην Αν.Ευρώπη ήταν ο Κόκκινος Στρατός που απέτρεψε την Οπορτουνιστική Αντεπανάσταση να πνίξει τα πάντα στο αίμα όπως το 1918 20 Λούφαξε και πρίμενε το 1956.

3 Νοεμβρίου 2017 στις 9:08 π.μ.

Oπως τα λέει ο Παναγιώτης ακριβώς στο πρώτο σχόλιό του είναι.
Οποιος έχει διαβάσει Ιστορία εκείνης της εποχής, ακόμη κι αν δεν του αρέσει το "Δοκίμιο" της ΚΕ/ΚΚΕ, ανατρέχοντας σε πρωτογενείς πηγές, τις χιλιάδες αφηγήσεις-απομνημονεύματα των χιλιάδων αγωνιστών, εντυπωσιάζεται από ένα πράγμα: Η Αντίσταση του Ελληνικού ΛΑΟΥ και όχι των ..."Ελλήνων", είχε ήδη εκδηλωθεί στη βάση, ΠΡΙΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ ΕΑΜ, με διάσπαρτες ατομικές πρωτοβουλίες, όπου βέβαια πρωτοστατούσαν οι κομμουνιστές ακούγοντας την επαναστατική τους συνείδηση, μια και το Κόμμα το είχε σμπαραλιάσει ο Μεταξάς φτειάχνοντας και ....δική του Κεντρική Επιτροπή. Ετσι έγινε και στα χωριά της ιδιαίτερης πατρίδας μου, όπου σχεδόν αυτόματα ξεπετάχτηκε η "Νέα Φιλική Εταιρία", πριν από το ΕΑΜ. ΟΛΕΣ αυτές οι ΛΑΪΚΕΣ μετωπικές οργανώσεις, έγιναν υπό την ηγεσία τοπικών κομουνιστών και κομματικών πυρήνων, που δεν είχαν διαβρωθεί από του Τυριμο-Μανέσηδες, και είχαν αντιϊμπεριαλιστικό και κοινωνικό προσανατολισμό, γιατί ήταν εκδηλώσεις της ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ και όχι κάποιας "εθνικής"-αστικής. Δημιουργήθηκαν και "εθνικο"αστικές οργανώσεις, αλλά αργότερα, και με ξεκάθαρο αντικομμουνιστικό προσανατολισμό, τάχατες "διμετωπικές", που ήταν κάθετα διαχωρισμένες από τις πρώτες - τρομοκράτες του Λαού.
Ηταν δηλαδή έτοιμο το πρόπλασμα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, το πραγματικό ΜΕΤΩΠΟ, στο πιάτο, και πάνω σε αυτή την συμμαχία έστησε το Κόμμα τότε το ΕΑΜ.
Το ΕΑΜ έδωσε οργανωτικά φτερά σε αυτό το κίνημα, αλλά, ατυχώς, είχε ψαλιδίσει τις άκρες τους, κι αυτό φάνηκε στο "δια ταύτα"!
Αντί να το βαθύνει σαν ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, και να χρησιμοποιήσει τους αστούς, ...χρησιμοποιήθηκε(!) από τους ιμπεριαλιστές μπαμπάδες τους, τους Αγγλους!
Ακόμη και οι περίφημες "Συμφωνίες", θα μπορούσαν να είναι ένας άριστος ελιγμός αν η ηγεσία είχε σωστό προσανατολισμό!
Το "μυστικό" ήταν ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, που είχε το Κόμμα στο εσωτερικό, στον ΕΛΑΣ και στο ΕΑΜ, και αυτό ήταν, που τρόμαζε τον Τσώρτσιλ, αναγκάζοντάς τον να κατέβη χριστουγεννιάτικα στην Αθήνα, σε εμπόλεμη ζώνη, με προσωπικό κίνδυνο, μην τυχόν και κάτι στραβώσει. Τότε, δηλαδή, που σχεδόν είχε χαθεί το παιχνίδι, αλλά τέτοιος ήταν ο φόβος τους...
Δυστυχώς η ηγεσία τότε, δεν στάθηκε στο ύψος της, κι αυτό δεν εκδηλώθηκε μόνο τον Δεκέμβρη αλλά φαινόταν από την ίδρυση του ΕΑΜ. Δεν είχε γίνει καμιά προεργασία για το ...."σταλινικό πραξικόπημα"(!), που κατάγγελναν οι παμπόνηροι τρότσκες. Αν ήταν πραγματικό ..."σταλινικό πραξικόπημα", δηλαδή το ΚΑΙΡΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ (σε τέτοια φαίνεται η αξία της ηγεσίας...), και όχι το αντίθετό του, μπορεί σήμερα να είμασταν αλλιώς. Ο Σιάντος δεν τόλμησε αυτό, που είχαν τολμήσει οι Μπολσεβίκοι, αφήνοντας πίσω την Ρόζα Λούξεμπουργκ. Η Ιστορία ...θέλει και λίγο "βιασμό" για να γεννήσει!
Αν είχαν τολμήσει το ΕΑΜ και το Κόμμα τότε να κρατήσουν την εξουσία, ο ΛΑΟΣ, όχι μόνο θα ακολουθούσε, αλλά θα ήταν και μπροστά, όπως έδειξε ο Μελιγαλάς.
Δεν ήταν σε θέση οι Αγγλοι να στήσουν εμφύλιο ΤΟΤΕ, ο ΕΔΕΣ και οι Τσαουσαντώνηδες ήταν για κλάμματα, και το παιχνίδι τουλάχιστον παιζόταν.
Το ΕΑΜ στάθηκε χαρακτηριστικά πολιτικά ανεπαρκές ακόμη και να δικαιώσει τον δικό του μεγαλειώδη κατά τα λοιπά αγώνα, πόσο μάλλον να ηγηθεί κοινωνικής Επανάστασης την ώρα, που το αστικό εποικοδόμημα κατέρρεε.
Γιατί δεν στήθηκε πάνω στην κατευθυντήρια γραμμή των ΤΡΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ του Ν. Ζ. καθώς και των επαναστατικών παραδόσεων του κομμ. κινήματος και της Θεωρίας του.
Αυτά ξεχνάνε οι "αριστερούληδες", που θυμούνται ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΜΜΑ, και κατά βάθος χουχουλίζουν τον κόρφο τους, που δεν πέτυχε το ..."σταλινικό πραξικόπημα"!
Μην ακούτε τι λένε. Συνηθίζει αυτός ο πολιτικός χώρος, άλλα να λέει, και άλλα να εννοεί.
Ετσι δεν είναι "V for exete geia Vrysoules"!;!;

3 Νοεμβρίου 2017 στις 4:26 μ.μ.

....Ναι το θέμα είναι πως φτάνεις στον Σοσιαλισμό...... Στον Σοσιαλισμό με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής και Δικτακτορία του Προλεταριάτου φτάνεις μεσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ που παλεύει στοσήμερα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης με Στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αυτός ο Δρόμος νίκησε στην Ρωσία με τον ΛΕΝΙΝ αυτό εφαρμόζει το ΚΚΕ. Ελληνικός Ιμπεριαλισμός απο το 1911..... Σύμφωνα με τους Μπελογιάννη και Ζαχαριάδη. Πιτσιρίκος είσαι θα μάθεις.

3 Νοεμβρίου 2017 στις 5:36 μ.μ.

Σεχτάρ. Νομίζει οτι θα την βγάλει καθαρή εκμεταλευόμενος την 9χρονη απουσία του Ζαχαριάδη και οτι πάντα εφάρμοζε τον Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό. Είναι πολύ μακριά νυχτωμένος.

3 Νοεμβρίου 2017 στις 6:32 μ.μ.

Αν είχε γίνει σωστά η προετοιμασία όπως πολύ σωστά λέει ο Σεχτάρ στο Βάθεμα σε Κοινωνική Συμμαχία σίγουρα θα ήταν τελείως διαφορετική η εξέλιξη. Την στιγμή της Αποχώρησης των Γερμανών το Αστικό κράτος ήταν Σμπαράλια η Αγγλία αδυνατούσε να τους βοηθήση. Είχαν καθυστερήση μέχρι τελευταία ώρα μήπως και νικήσουνε οι Γερμανοί την ΕΣΣΔ και πλέον έτρεχαν για να προλάβουν να σώσουν ότι μπορούσαν στο Βερολίνο. Και ακόμα εκείνη την στιγμή δεν είχε γίνει και η μάχη των Αρδενών που οι Γερμανοί παραλίγο να τους ρίξουν στην θάλασσα. Αλλά είπαμε .....σκαλάκι..... πλατύσκαλο...... ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

3 Νοεμβρίου 2017 στις 6:47 μ.μ.

Σεχτάρ. Τους Τροτσκιστές στο άλλο να λένε και άλλο να εννοούν το ζήσαμε πάρα πολύ καλά το 1989 με το ΝΑΡ. Συγκοινωνούντα δοχεία με τον Δεξιό Οπορτουνισμό και τους Οπορτουνιστές ....κεντριστές.... Η Πορεία όλων αυτών τα 28 χρόνια που περάσαν απο τότε τα λέει όλα. Κανονικό σχολείο. Αφου όλοι μαζί φτιάξανε την Νεα σοσιαλδημοκρατία του Σύριζα τώρα τρέχουν να φτιάξουν το νέο οπορτουνιστικό Ανάχωμα. Σκούζουν εν χορό γιατί το ΚΚΕ ξεβρώμισε και απο τους .....κεντριστές...... Μιλάμε για Γλέντι Σεχτάρ.

3 Νοεμβρίου 2017 στις 7:25 μ.μ.

Υπήρχε και το Μακεδονικό Γραφείο του ΚΚΕ που είχε ξεκινήσει δράση απο τον Μάιο του 1941. Μιλάγανε οι Σύντροφοι για Ιμπεριαλιστικό πόλεμο όπως και τα τρια γράμματα του Ζαχαριάδη. Εκτελέστηκαν οι περισσότεροι απο τους Βούλγαρους φασίστες. Με την λογική του ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ χαραχτηρίστηκαν σαν ....σεχτεριστές..... Σε εκδήλωση του ΚΚΕ πριν απο δυο χρόνια αποκαταστάθηκαν ολοι αυτοί η Ηρωες. Ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν Ιμπεριαλιστικός απο την αρχή μέχρι το τέλος και απο τις δυο μεριές των Καπιταλιστικών κρατών. Απελευθερωτικός ήταν μόνο για την ΕΣΣΔ και τα Αντάρτικα κινήματα της Ευρώπης.

4 Νοεμβρίου 2017 στις 1:42 π.μ.

Είσαι τόσο ηλίθιος που ακόμα και τα λεγόμενά σου γυρίζουν μπούμερανγκ κατευθείαν στην κεφάλα σου. Οι μπολσεβίκοι ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΟΒΛΑΚΑ πραγματοποίησαν πρώτα ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ξέρεις τι έλεγε ο Λένιν αργότερα αφού πραγματοποιήθηκε η αστικοδημοκρατική αλλαγή στις Θέσεις Απρίλη ΑΡΧΕΙΟΜΑΡΞΙΣΤΗ;

"Όχι «εισαγωγή» του σοσιαλισμού, σαν άμεσο καθήκον μας, αλλά άμεσο πέρασμα μόνο στον έλεγχο της κοινωνικής παραγωγής και της διανομής των προϊόντων απομέρους των Σοβιέτ των Εργατών Βουλευτών"

"διόρθωση του μίνιμουμ προγράμματός μας που έχει παλιώσει"

Δηλαδή ακόμα και μετά την αστικοδημοκρατική επανάσταση πάλι ο Λένιν έλεγε ΌΧΙ ΑΚΟΜΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. Το δε μίνιμουμ πρόγραμμα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. Πριν τη δικτατορία του προλεταριάτου οικοδομήθηκε η δημοκρατική δικτατορία προλεταριάτου-αγροτιάς η οποία αποτέλεσε το επαναστατικό στάδιο μετάβασης προς την πρώτη και το σσοιαλισμό. Όλη η περίοδος από την επικράτηση της αστικοδημοκρατικής επανάστασης του Φλεβάρη ως τον Οκτώβρη δεν ήταν σοσιαλιστική αλλά μεταβατική προς την σοσιαλιστική επανάσταση. Τι έλεγε στο πρόγραμμα Απρίλιο – Μάιο του 1917; Το Σύνταγμα της λαοκρατικής δημοκρατίας της Ρωσίας. ΌΧΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΛΑΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Να λοιπόν η μεταβατική εξουσία προς το σοσιαλισμό.

Ρωσία, Τσεχοσλοβακία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ρουμανία. Θες και Κούβα, Κίνα; Σου βάζω και αυτές παρότι και οι δύο δεν οικοδόμησαν το σοσιαλισμό ωστόσο ήταν οι ΕΘΝΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ-ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ επαναστάσεις που άνοιξαν το δρόμο για ριζικές και προοδευτικές ανατροπές στις χώρες αυτές. Αν τα ΚΚ ήταν και Μ-Λ θα οικοδομούνταν και εκεί ο σοσιαλισμός.

Σεχτάρ επειδή έχεις κάλο στον εγκέφαλο ποτέ δεν μίλησα για σταλινικό πραξικόπημα. Εντάξει είναι γνωστή η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ τακτική σας να συκοφαντείτε και να διαστρεβλώνετε τις θέσεις όποιου διαφωνεί μαζί σας αλλά πες μου που μίλησα για σταλινικό πραξικόπημα. Ένα απόσπασμά μου θέλω ένα. Ειδάλλως ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ. Ναι βεβαίως και έπρεπε το ΚΚΕ αμέσως μετά την απελευθέρωση να πάρει την εξουσία και να οικοδομήσει σοσιαλισμό. Δεν έγινε γιατί κάποιοι στην ηγεσία ΠΡΟΔΩΣΑΝ αυτό το σκοπό και μας ξεπούλησαν. Ξέρεις ποιοι; Αυτοί που το κόμμα σου τους ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ όπως τον ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΙΑΝΤΟ. Και έχετε μετά το θράσος και μιλάτε ρε προδότες του κερατά όταν αποκαταστήσατε αυτόν που μας ξεπούλησε στους Άγγλους μαζί με Ιωαννίδη και Παρτσαλίδη; ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. Και όσο αφορά τη κουβέντα με τα γράμματα όχι σε καμία περίπτωση δεν καταδικάζω το 2ο και το 3ο αν διαβάσεις και πιο πάνω χρησιμοποιώ αποσπάσματα και από αυτά. Και τα 3 γράμματα είναι ΟΛΟΣΩΣΤΑ. Εγώ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ το περιεχόμενο του 1ου γράμματος και γι'αυτό γίνεται όλη αυτή η κουβέντα διότι εσείς με τις μαλακίες που λέτε το καταδικάζετε ανοιχτά καθώς και τον Νίκο που το έγραψε. Μίλησε για ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ αγώνα. Γράμματα ξέρεις; Ανάγνωση έμαθες; Ε τότε αν το διαβάσεις δεν θα δυσκολευτείς να το καταλάβεις 1+1 κάνουν 2 (αν και εσείς πλέον αμφισβητείτε και αυτό). Ντε και καλά με το ζόρι να αλλάξετε την ιστορία και να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΤΕ-ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ λαμπρές σελίδες του κομμουνιστικού κινήματος. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΠΙΣΩ ΟΠΟΡΤΟΥΝΕΣ. Ο ΔΣΕ είχε άμεση επιδίωξη τη ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΊΑ. Ορίστε και η ιδρυτική πράξη της ΠΔΚ:

https://www.rizospastis.gr/static.do?page=/history/dse/DSE_MEROS_43_19-12-96_20.jsp

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ξέρετε γιατί; Γιατί ο ΑΜΕΣΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ήταν η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ΛΕΥΤΕΡΙΑ. Για αυτά πάλευε το ΚΚΕ και ο ΔΣΕ. Γιατί αυτά θα μας εξασφάλιζαν το σοσιαλισμό. Έτσι είναι επαναστατικά τα μεταβατικά στάδια με τη συνταγή του Μ-Λ. Η άρνηση των επαναστατικών μεταβατικών προγραμμάτων εξουσίας σημαίνει ΑΡΝΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ.

V For Viva La Revolucion

4 Νοεμβρίου 2017 στις 1:53 π.μ.

"Γι’ αυτό είναι ακριβώς γελοίο να πετάμε το πρόγραμμα – μίνιμουμ, που είναι απαραίτητο, όσο ζούμε ακόμη στα πλαίσια του αστικού καθεστώτος, όσο δεν έχουμε ακόμη καταστρέψει αυτά τα πλαίσια, όσο δεν έχουμε πραγματοποιήσει το βασικό για το πέρασμα στο σοσιαλισμό, όσο δεν έχουμε τσακίσει τον εχθρό (την αστική τάξη) και, τσακίζοντάς τον, δεν τον έχουμε συντρίψει"

Β.Ι.Λένιν, «Σχετικά με την αναθεώρηση του προγράμματος του κόμματος», Άπαντα, τ. 32, σελ.375

"το επαναστατικό-δημοκρατικό κράτος, δηλαδή το κράτος που καταλύει επαναστατικά κάθε λογής προνόμια, που δεν φοβάται να πραγματοποιήσει επαναστατικά τον πιο πλήρη δημοκρατισμό… σημαίνει αναπότρεπτα και αναπόφευκτα ένα βήμα ή μάλλον βήματα προς το σοσιαλισμό!"

Β.Ι.Λένιν, «Η καταστροφή που μας απειλεί και πώς πρέπει να την καταπολεμήσουμε», Άπαντα, τ. 34, σελ. 191

"Πάρτε το πρόγραμμα-μίνιμουμ στον πολιτικό τομέα. Το πρόγραμμα αυτό έχει υπόψη του την αστική δημοκρατία. Προσθέτουμε ότι δεν περιοριζόμαστε στα πλαίσιά της, αλλά αγωνιζόμαστε για να περάσουμε αμέσως στη δημοκρατία των Σοβιέτ, δημοκρατία ανώτερου τύπου»[15]. Άρα, λαμβάνοντας υπόψη το υπάρχον, διατύπωνε προτάσεις που το ξεπερνούν, που οδηγούν σε κάτι νέο, ανώτερο. Και συνέχιζε: «Αυτό πρέπει να το κάνουμε. Προς τη νέα δημοκρατία πρέπει να βαδίζουμε με απεριόριστη τόλμη και αποφασιστικότητα και είμαι βέβαιος, πως θα πάμε προς αυτήν ακριβώς έτσι. Μα σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται να πετάμε το πρόγραμμα-μίνιμουμ, γιατί, πρώτο, δεν υπάρχει ακόμη δημοκρατία των Σοβιέτ…"

Β.Ι.Λένιν, «Σχετικά με την αναθεώρηση του προγράμματος του κόμματος», Άπαντα, τ. 34, σελ. 375

"ούτε όλο το σύνολο των διεκδικήσεων του μίνιμουμ προγράμματος δεν δημιουργούν «το πέρασμα σε θεμελιακά άλλο κοινωνικό σύστημα» … Μπορεί μόνο να πούμε ότι στην πράξη το πιθανότερο απ’ όλα είναι ότι από κάθε σοβαρή πάλη για τις μεγάλες διεκδικήσεις του προγράμματος – μίνιμουμ θα φουντώσει η πάλη για το σοσιαλισμό και ότι εμείς αυτό το επιδιώκουμε οπωσδήποτε"

Β.Ι.Λένιν, «Παρατηρήσεις απ’ αφορμή το άρθρο για το μαξιμαλισμό», Άπαντα, τ. 30, σελ. 386

ΑΝΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΙΝ ΓΙΑ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ.

V For Viva La Revolucion

4 Νοεμβρίου 2017 στις 3:11 μ.μ.

Οσα Σεντόνια και να γράψεις το ξεβράκωμα δεν το γλιτώνεις. Οσο θα φτύνεις ΛΕΝΙΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ και θα τους λες Σωβινιστές θα σε περιφέρω ξεβράκωτο. Πάμε ξανά. Ο ΛΕΝΙΝ Ανέτρεψε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ στην ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ χωρίς Στάδια. Τα ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ μιλάνε για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ να τα θάβει όπως θα έκανε και στο 1ο Αν μίλαγε ΑΝΟΙΧΤΑ. Εφάρμοζε πάντα τον Δ.Σ. και δεν μπορείς με τίποτα να τον λερώσεις. Ο Σιάντος είναι οπορτουνιστής γιατί βγάλανε .....σεχταριστικά... 2ο και 3ο και διαστρεβλώνοντας το 1ο φτιάξανε το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Οτι ακολούθησε ήταν ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Την Εξουσία θα την πέρνανε τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 ΜΟΝΟ με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΔΣΕ χωρίς τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ δεν θα υπήρχε όλα ήταν ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ απο το 1944..... ΑΥΤΆ ΚΑΘΥΣΤΕΡΉΣΑΝΕ ΝΑ πέσει όλο το βάρος στον ΔΣΕ απο τα τέλη 45 όπως πίεζε απο την 1η μέρα ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ. Συνέχισε δεν γλιτώνεις....

4 Νοεμβρίου 2017 στις 5:48 μ.μ.

"Ο ΛΕΝΙΝ Ανέτρεψε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ στην ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ χωρίς Στάδια"

Αμ πως έφτασε όμως εκεί; ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και του σχηματισμού της δημοκρατικής διχτατορίας προλεταριάτου και αγροτιάς. Έτσι γεννήθηκαν η εξουσία των Σοβιέτ. Παράλληλα στο ενδιάμεσο ο Λένιν και οι μπολσεβίκοι διεκδικούσαν ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ μέτρα όπως εθνικοποίηση τραπεζών-γης-επιχειρήσεων, εργατικό έλεγχο στα μέσα παραγωγής, έλεγχος της παραγωγής και διανομής, κοινωνικά-εργασιακά-ασφαλιστικά δικαιώματα, προοδευτική φορολογία κλπ και τι έλεγε για αυτά;

"Τα μέτρα αυτά δεν σημαίνουν ακόμη σοσιαλισμό"

Β.Ι.Λένιν, «Γράμματα από μακριά», Άπαντα, τ. 31, σελ. 44

Τι έλεγε στις θέσεις του Απρίλη;

"ΌΧΙ «ΕΙΣΑΓΩΓΗ» ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, ΣΑΝ ΑΜΕΣΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ, αλλά άμεσο πέρασμα μόνο στον έλεγχο της κοινωνικής παραγωγής και της διανομής των προϊόντων απομέρους των Σοβιέτ των Εργατών Βουλευτών."

Στο δε πρόγραμμα του μπολσεβίκικου κόμματος που αναθεωρήθηκε τον Απρίλιο – Μάιο του 1917 και δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του ίδιου έτους έλεγε:

"Το Κόμμα παλεύει για μια πιο δημοκρατική προλεταριακή – αγροτική δημοκρατία, στην οποία η αστυνομία και ο τακτικός στρατός καταργούνται ολοκληρωτικά και αντικατασταίνονται από τον καθολικά εξοπλισμένο λαό, από την παλλαϊκή πολιτοφυλακή" και μιλούσε για "Το Σύνταγμα της λαοκρατικής δημοκρατίας της Ρωσίας"
δηλαδή ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

Ποιο ήταν το σύνθημα; ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤ. Έτσι αγορίνα μου φτάσαμε στον Οκτώβρη όπου τότε αφού ήταν έτοιμος όλος ο λαός τότε πραγματοποιήθηκε η σοσιαλιστική επανάσταση και ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. Με αυτά τα ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ συνθήματα-αιτήματα και μέσω αστικοδημοκρατικής επανάστασης και μιας ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΧΤΑΤΟΡΙΑΣ αυτής των Σοβιέτ που ακόμα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Για διάβασε και αυτό:

"Για δοκιμάστε όμως να βάλετε στη θέση του κράτους των γιούνκερς και των κεφαλαιοκρατών, στη θέση του κράτους των τσιφλικάδων και των κεφαλαιοκρατών, το επαναστατικό-δημοκρατικό κράτος, δηλαδή το κράτος που καταλύει επαναστατικά κάθε λογής προνόμια, που δεν φοβάται να πραγματοποιήσει επαναστατικά τον πιο πλέριο δημοκρατισμό. Θα δείτε ότι σ’ ένα πραγματικά επαναστατικό-δημοκρατικό κράτος ο κρατικός-μονοπωλιακός καπιταλισμός σημαίνει αναπότρεπτα κι αναπόφευκτα ένα βήμα ή μάλλον βήματα προς το σοσιαλισμό!"

Λένιν στη μπροσούρα του «Η Καταστροφή που μας Απειλεί» στο κεφάλαιο με τίτλο: «Μπορούμε να Πάμε Μπροστά, αν Φοβόμαστε να Βαδίσουμε προς το Σοσιαλισμό;»

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ-ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ σε ένα επαναστατικό-δημοκρατικό κράτος σημαίνει βήματα ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ο ΛΕΝΙΝ ΤΟ ΕΙΠΕ.

V For Viva La Revolucion

4 Νοεμβρίου 2017 στις 6:00 μ.μ.

Όσο για τον ΔΣΕ Νίκος Ζαχαριάδης η παλη για τη λευτερια και τη δημοκρατια στην Ελλαδα (15/12/1948):

https://parapoda.wordpress.com/2012/12/27/%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B6%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B1/

"Ο ελληνικός λαός δε θα σηκώσει ποτέ το χέρι του ενάντια στις λαϊκές δημοκρατίες. Η πάλη, το αίμα που χύνεται σήμερα στο ελληνικό χώμα για τη δημοκρατία, την ανεξαρτησία και την ειρήνη, είναι εγγύηση γι’ αυτό.

Με την υποστήριξη του διεθνούς δημοκρατικού κινήματος ο λαός μας, παρ’ όλες τις δυσκολίες, τραβάει μπροστά προς το σκοπό του, προς τη νίκη της λαϊκής δημοκρατίας στην Ελλάδα, προς την ειρήνη και την αδελφική συνεργασία ανάμεσα στους βαλκανικούς λαούς."

Ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου. Μιλάει για ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, για λαϊκοδημοκρατικές μεταρρυθμίσεις αλλά ΌΧΙ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ούτε βάζει το σοσιαλισμό ως άμεση επιδίωξη του ΔΣΕ και του ΚΚΕ.

Στις 12-15 Φλεβάρη του 1946 συνήλθε στην Αθήνα η 2η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ με Θέμα: «Η κατάσταση στην Ελλάδα, τα προβλήματα του δημοκρατικού αγώνα και τα καθήκοντα του ΚΚΕ» με εισηγητή τον Νίκο Ζαχαριάδη. Ήταν η Ολομέλεια που αποφάσισε την δημιουργία του ΔΣΕ.

"Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σήμερα Δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία. Για το λαό της Ελλάδας, ο μόνος δρόμος που μένει, είναι πιο ενωμένα, πιο πειθαρχικά, πιο αποφασιστικά να παλέψει παλλαϊκά, πανδημοκρατικά για το ψωμί, τη ζωή, τη λευτεριά, τη Δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία του. Δεν μας μένει παρά να διαλέξουμε: Είτε θα ζήσουμε δούλοι στον ντόπιο φασίστα και εκμεταλλευτή και στην ξενική κατοχή, είτε θα παλέψουμε λεύτεροι, θα νικήσουμε και θα στηλώσουμε ανεξάρτητη, λεύτερη και δημοκρατική Ελλάδα. Η 2η Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ διακηρύσσει, ότι το έργο της Δημοκρατίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας είναι έργο του λαού της Ελλάδας, που για να το φέρει σε τέλος πρέπει να παλέψει σκληρά, ενωμένα, παλλαϊκά, αποφασιστικά, όπως στα 1940-1945…."

(ΚΚΕ επίσημα κείμενα τόμος 6ος. σελ 174-175 εκδ. ΣΕ)

"Το ΕΑΜ, εμπνευστής και δημιουργός της Εθνικής Αντίστασης και της απελευθέρωσης της χώρας απ’ τον χιτλεροφασίστα κατακτητή, έχει πρωταρχικό καθήκον να συνεχίσει την ακούραστη δουλειά του και να κάνει όλα όσα εξαρτιώνται απ’ αυτό για να εξασφαλίσει στην Ελλάδα την ομαλή δημοκρατική εσωτερική εξέλιξη. Ο δρόμος αυτός είναι μοναδικός, που ανταποκρίνεται στα συμφέροντα του λαού, της Ελλάδας, της Δημοκρατίας και της ειρήνης. Το πιο άμεσο και επιτακτικό καθήκον προς την κατεύθυνση αυτή είναι να συνενωθούν σε ένα πανδημοκρατικό εθνικό μέτωπο όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις, που θέλουν ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ."

(ΚΚΕ επίσημα κείμενα τόμος 6ος. σελ 176-177)

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΟΕΟ;

Να λοιπόν πως συνδέονται σωστά τα μεταβατικά αιτήματα και τα μεταβατικά προγράμματα εξουσίας με το σοσιαλισμό

V For Viva La Revolucion

4 Νοεμβρίου 2017 στις 9:53 μ.μ.

....ΑΝΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΓΙΑ ...ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ...... Εσένα κατηγορούμε για οπορτουνιστή γιατί πας να μας σερβίρεις τα πολύ σωστά λόγια του μεγάλου Δάσκαλου ΛΕΝΙΝ που τα είπε επι ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ για τον Καπιταλισμό στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ και να τον βγάλεις οπορτουνιστή. Ο Καπιταλισμός στην χώρα μας είναι στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ απο το 1911.... Σύμφωνα με τους ΛΕΝΙΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Επίσης ο ΛΕΝΙΝ σε άρθρο του αρχές του 1917 εξηγεί στον Γκρόιλιχ για τί είναι Ιμπεριαλιστική χώρα η ....ΕΛΒΕΤΙΑ...... Ελα βγάλε τον ΛΕΝΙΝ οπορτουνιστή ΤΑΞΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ.

4 Νοεμβρίου 2017 στις 11:52 μ.μ.

....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΟΕΟ..... Ακριβώς. Γύρισε μετά απο 9χρονη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΙΑ σε ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΤΑΧΑΟΥ. Αν δεν είχε γυρίσει ΔΣΕ δεν θα υπήρχε. ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ 1944. Ηρθε λοιπόν εφάρμοζε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ και πίεζε για όλο το Βάρος στον ΔΣΕ απο την 1η μέρα. Αυταπάτες και Ευρωκομμουνιστικά φούμαρα δώσανε τον χρόνο στο Αστικό κράτος να οργανωθεί.

5 Νοεμβρίου 2017 στις 1:47 π.μ.

Τι έλεγε ο Λένιν;

« Στην μπροσούρα μου διατύπωσα τη γνώμη ότι ένας συμβιβασμός ανάμεσα στους κομμουνιστές και στην αριστερή πτέρυγα των ανεξάρτητων είναι απαραίτητος και ωφέλιμος για τον κομμουνισμό, δεν είναι όμως εύκολο να πραγματοποιηθεί. Τα φύλλα των εφημερίδων που πήρα ύστερα απ’ αυτό επιβεβαίωσαν και το ένα και το άλλο. Στο φύλλο αρ. 32 της «Κόκκινης Σημαίας», οργάνου της ΚΕ του ΚΚ Γερμανίας («Die Rote Fahne»55, Zentralorgan der Kommunistischen Partei Deutschlands, Spar- takusbund, της 26/III/1920), δημοσιεύεται «δήλωση» αυτής της ΚΕ για το στρατιωτικό «πραξικόπημα» (συνωμοσία, τυχοδιωκτισμό) των Καπ-Λιούτβιτς και για τη «σοσιαλιστική κυβέρνηση». Η δήλωση αυτή είναι απόλυτα σωστή και ως προς το βασικό επιχείρημα και ως προς το πρακτικό της συμπέρασμα. Το βασικό επιχείρημα είναι ότι τούτη τη στιγμή δεν υπάρχει η «αντικειμενική βάση» για τη δικτατορία του προλεταριάτου, γιατί η «πλειοψηφία των εργατών της πόλης» ακολουθεί τους «ανεξάρτητους». Συμπέρασμα: υπόσχεση «νομιμόφρονης αντιπολίτευσης» (δηλ. παραίτηση από την προετοιμασία «βίαιης ανατροπής») στη «σοσιαλιστική κυβέρνηση με αποκλεισμό των αστικών καπιταλιστικών κομμάτων. Η τακτική αυτή στη βάση της είναι αναμφισβήτητα σωστή».

ΛΕΝΙΝ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

" ο Μπ. Κ. στο άρθρο του “Τα γεγονότα της Γερμανίας” κάνει κριτική στη δήλωση της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Γερμανίας της 21.ΙΙΙ.1920, που κριτικάρω κι εγώ στην μπροσούρα που προαναφέρθηκε. Ο χαρακτήρας όμως της κριτικής μας διαφέρει ριζικά. Ο σ. Μπ. Κ. κάνει κριτική, στηριζόμενος σε αποσπάσματα από το Μαρξ, που αναφέρονται σε μια κατάσταση διαφορετική από τη σημερινή, απορρίπτει εντελώς την τακτική της ΚΕ του Κομμουνιστικού κόμματος Γερμανίας και παρακάμπτει τελείως το βασικότερο. Παρακάμπτει αυτό που αποτελεί την ουσία, τη ζωντανή ψυχή του μαρξισμού: τη συγκεκριμένη ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης. Όταν η πλειοψηφία των εργατών των πόλεων έφυγε από του σαϊντεμανικούς προς τους καουτσκιστές, και στους κόλπους του καουτσκικού (του “ανεξάρτητου” από τη σωστή επαναστατική γραμμή) κόμματος συνεχίζει να απομακρύνεται από τη δεξιά πτέρυγά του και να περνάει στην αριστερή, δηλ. στην πραγματικότητα στον κομμουνισμό, όταν έτσι έχουν τα πράγματα, επιτρέπεται άραγε να αποκρούουμε τη χρησιμοποίηση μεταβατικών, συμβιβαστικών μέτρων απέναντι στους εργάτες αυτούς; "

Λένιν Β. Ι., Κομμουνισμός, Άπαντα, τ. 41, σελ. 136, εκδ. Σύγχρονη Εποχή, 1988.

Και πως ποια η άποψη της η ΚΔ στο 4ο συνέδριο στις Θέσεις για το Ενιαίο Μέτωπο;

"Στη Γερμανία, το Κομμουνιστικό Κόμμα, στην τελευταία συνεδρίαση του Εθνικού του Συμβουλίου του, τάχθηκε υπέρ της ενότητας του προλεταριακού μετώπου και αναγνώρισε ότι είναι δυνατό να υποστηριχτεί μια “ενωτική εργατική κυβέρνηση” που θα ήταν διατεθειμένη να καταπολεμήσει σοβαρά την καπιταλιστική εξουσία. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Κομμουνιστικής Διεθνούς εγκρίνει χωρίς επιφύλαξη αυτήν την απόφαση, έχοντας την πεποίθηση ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα Γερμανίας θα μπορέσει, διατηρώντας την πολιτική του ανεξαρτησία, να εισχωρήσει στα πιο πλατιά προλεταριακά στρώματα και να ενισχύσει την κομμουνιστική επιρροή"

V For Viva La Revolucion

5 Νοεμβρίου 2017 στις 1:48 π.μ.

4ο συνέδριο ΚΔ:

“οι κομμουνιστές είναι ακόμη διατεθειμένοι κάτω από ορισμένες συνθήκες και ορισμένες εγγυήσεις, να υποστηρίξουν μια μη κομμουνιστική εργατική κυβέρνηση. Όμως είναι υποχρεωμένοι οπωσδήποτε να εξηγούν στην εργατική τάξη ότι η απελευθέρωσή της μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο με τη δικτατορία του προλεταριάτου”

“στα καθήκοντα της εργατικής κυβέρνησης, που δεν έχει γίνει ακόμα κυβέρνηση της προλεταριακής διχτατορίας, ανήκαν ο εξοπλισμός της εργατικής τάξης, ο αφοπλισμός των αστικών αντεπαναστατικών οργανώσεων, η εφαρμογή ελέγχου στην παραγωγή, η μεταβίβαση του κυριότερου βάρους των φόρων στις τάξεις των πλουσίων και η κατάπνιξη της αντίστασης της αντεπανάστασης. Η συνεπής εφαρμογή αυτών των μέτρων, θα συνέβαλλε στην επαναστατική διαπαιδαγώγηση των εργαζομένων και στη συσπείρωσή τους γύρω από το κομμουνιστικό κόμμα, και θα μπορούσε να προετοιμάσει το πέρασμα στη σοσιαλιστική επανάσταση»

“Μια εργατική κυβέρνηση που προκύπτει από ένα κοινοβουλευτικό συνδυασμό, μπορεί επίσης να δώσει την ευκαιρία να αναζωογονηθεί το επαναστατικό εργατικό κίνημα. Είναι όμως αυτονόητο ότι η δημιουργία μιας πραγματικά εργατικής κυβέρνησης και η διατήρηση μιας κυβέρνησης που κάνει επαναστατική πολιτική θα οδηγήσουν αναγκαστικά στον πιο λυσσασμένο αγώνα και ίσως σε εμφύλιο πόλεμο εναντίον της μπουρζουαζίας. Επομένως, το σύνθημα της εργατικής κυβέρνησης μπορεί να εξαπολύσει επαναστατικούς αγώνες”

" Οι κομουνιστές είναι επίσης έτοιμοι να βαδίσουν μαζί με τους σοσιαλδημοκράτες, χριστιανούς, ακομμάτιστους, συνδικαλιστές κ.λπ. εργάτες, που δεν έχουν ακόμα αναγνωρίσει την ανάγκη της δικτατορίας του προλεταριάτου. Οι κομουνιστές είναι ακόμα διατεθειμένοι, κάτω από ορισμένες συνθήκες και με ορισμένες εγγυήσεις, να υποστηρίξουν μια μη κομουνιστική εργατική κυβέρνηση. Όμως, είναι υποχρεωμένοι οπωσδήποτε να εξηγούν στην εργατική τάξη ότι η απελευθέρωσή της μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο με τη δικτατορία του προλεταριάτου. Οι άλλοι δύο τύποι εργατικής κυβέρνησης, στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν οι κομουνιστές, δεν είναι ακόμα δικτατορία του προλεταριάτου, ούτε αποτελούν α­κόμα μια αναγκαία μεταβατική μορφή προς τη δικτατορία, μπορούν όμως να αποτελέσουν μια αφετηρία για την κατάκτηση αυτής της δικτατορίας. Μόνο μια εργατική κυβέρνηση συγκροτημένη από κομουνιστές μπορεί να πραγματοποιήσει την πλήρη δικτατορία του προλεταριάτου"

Τόσο λοιπόν η Λενινιστική ΚΔ όσο και ο ίδιος ο Λένιν ΉΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ακόμα και ΣΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Όχι σε καμιά Φεουδαρχική χώρα. Πες μας ότι και η Γερμανία ήταν φεουδαρχική......

V For Viva La Revolucion

5 Νοεμβρίου 2017 στις 1:55 π.μ.

Το που είναι ο σοσιαλισμός δεν το είπα γι'αυτό που λες εσύ εξυπνάκια. Κάνεις τα πάντα για να ξεγλιστράς οπορτούνα αλλά ΔΕ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ μην νομίζεις ότι επειδή είσαι παντελώς ανίκανος να απαντήσεις θα σε λυπηθώ. Το είπα όσο αφορά το αν ο ΔΣΕ και το ΚΚΕ το είχαν ως ΑΜΕΣΟ στόχο τους την περίοδο '46-'49. Ε πάρτα λοιπόν μέσα στην ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΟΜΟΥΡΗ σου και διάβασε ότι δεν ήταν ο σκοπός της ένοπλης μας πάλης ο σοσιαλισμός αλλά Η ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ τα οποία αν κατακτούσαμε μαζί με την εξουσία ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ διότι η Λαϊκή Δημοκρατία θα οικοδομούσε το σοσιαλισμό.

Να λοιπόν τα ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ, να λοιπόν η Μ-Λ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ.

V For Viva La Revolucion

5 Νοεμβρίου 2017 στις 9:18 μ.μ.

Ανάρτηση θρίαμβος στο Λαφαζαναίικο. Μιλάμε για πολλά γέλια. 5.11 Θοδωρής Παπαδόπουλος μέλος της Κ.Ε του αριστερού Ρεύματος. Θέμα Η Επανάσταση των Μπολσεβίκων. Αφού μας ενημερώνει οτι την Επανάσταση την κάνανε ΛΕΝΙΝ και ..τρότσκι... αόρατος ο Ι.Β ΣΤΑΛΙΝ ...τροτσκιστής... ο ΛΕΝΙΝ συνεχίζει. Ηταν λάθος η περίοδος που η Κ.Δ είχε γραμμή Σοσιαλφασισμού μέχρι το 1935 και συμφωνεί με την Γραμμή των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ και την επικράτηση του Οπορτουνισμου το 1935 που κατέστρεψε τα πάντα διέλυσε της Κ.Δ το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ και στέρησε απο τους λαους την εξουσία. Σωστό λέει και το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ άσχετα οτι κατέστρεψε τα πάντα. Και για το σήμερα μας προτείνει την ίδια συνταγή της καταστροφής ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και κυβερνήσεις στο έδαφος του Καπιταλισμού. Συμπέρασμα ....τροτσκιστές.... ΛΕΝΙΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΛΙΝ δεν υπήρχε την επανάσταση την έκανε ο 5ο Φαλαγγίτης Τρότσκι και βέβαια το ΚΚΕ που προτείνει Κοινωνική Συμμαχία και Γραμμή Σοσιαλφασισμού είναι για ....κάποιους.....τροτσκιστικό....... ΜΑΛΙΣΤΑ.........................................................

6 Νοεμβρίου 2017 στις 1:05 μ.μ.

Το 2008 ο Συνασπισμός γιόρτασε τα 40 χρόνια του ....εσωτερικού.... Λεει ο Τρίκκας με αναφορές στον ....παρτσαλίδη..... Είχαμε έτοιμη την μετατροπή του ΚΚΕ σε ....ομόσπονδο.... απο το 1944.... ήρθε ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ και μας τα χάλασε όλα με τον ΔΣΕ. η ...ΕΔΑ.... ήταν η σύνδεση με το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που μας καθυστέρησε ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ με τον ΔΣΕ. ΤΟΜΠΟΛΑ. Ο Ποιητής τα είπε όλα. 1943 διάλυση Κ.Δ ΚΑΙ ΟΚΝΕ. Απρίλης 1945 ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ.... Ούτε νερό ουτε φαί στους ...ληστές... Αποκύρηξη του ΑΡΗ. Ολα Στρωμένα έτοιμα ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ. .....ΑΤΙΜΕ..... ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Τα τηλεγραφήμαυα του ΒΑΒΟΥΔΗ απο τον Ασύρματο της καλλιθέας είναι καταπέλτης. Μετά το 1948..... Οπορτουνιστικές δυνάμεις με την βοήθεια της ...γιουγκοσλαβικής πρεσβείας και την ανοχή του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ προσπαθούσαν για την διάλυση του ΚΚΕ και την δημιουργία άλλου κόμματος. Και τα κατάφεραν με την ...ΕΔΑ.... όταν το ΚΚΕ με βάση το πρόγραμμα που ξεκίνησε να αλλάζει Γενάρη του 1949 πήγε να φτιάξει ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ για μια χαραμάδα νομιμότητας μαζί με τις παράνομες Κ.Ο. ....ΣΤΑΔΙΑ.....ΣΤΑΔΙΑ.....ΣΤΑΔΙΑ.....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger