Home » , , » Μπογιόπουλος - Μηλάκας για το ταξίδι Τσίπρα στην Αμερική (Ηχητικό)

Μπογιόπουλος - Μηλάκας για το ταξίδι Τσίπρα στην Αμερική (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 | 7:20 μ.μ.

Πέρα από τις τυμπανοκρουσίες με τις οποίες μας παρουσιάζουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, το ταξίδι Τσίπρα, σας συνιστούμε να ακούσετε –στο ηχητικό που παραθέτουμε – τις σχετικές τοποθετήσεις  που έκαναν ο Ν. Μπογιόπουλος και ο αρχισυντάκτης του «Ποντικιού» Δ. Μηλάκας στην ραδιοφωνική εκπομπή του πρώτου. Αποκαλύπτουν την ουσία της συνάντησης του έλληνα πρωθυπουργού και του ηγέτη της Αμερικής, μιας συνάντησης τα αποτελέσματα της οποίας κάθε άλλο παρά θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχουν για τον Ελληνικό λαό.

Στην ίδια κατεύθυνση με τις παραπάνω εκτιμήσεις είναι και η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου το ΚΚΕ το οποίο επισημαίνει μεταξύ άλλων:
««Ο πρωθυπουργός, με τις παρεμβάσεις του απ’ τις ΗΠΑ, παραδέχεται ότι κύριος σκοπός του ταξιδιού του είναι η πιο ενεργή εμπλοκή της χώρας μας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ στην περιοχή, με την αναβάθμιση των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών βάσεων στην Ελλάδα και ειδικά αυτής στη Σούδα…. Το ταξίδι του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ αποδεικνύει και κάτι ακόμη: Ότι, παρά τις όποιες διαφορές στα επιμέρους, κυβέρνηση, ΝΔ και όλα τα υπόλοιπα κόμματα ταυτίζονται στρατηγικά σ’ ότι αφορά τη στήριξη των σχεδίων των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ στην περιοχή, καθώς και την ενεργό εμπλοκή της χώρας μας σ’ αυτά τα σχέδια και επιδίδονται σε έναν αγώνα πλειοδοσίας για το ποιος μπορεί καλύτερα να τα υπηρετήσει.
Απ’ αυτό το ταξίδι μόνο νέοι κίνδυνοι μπορούν να προκύψουν για τον ελληνικό λαό. Γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται ξεσηκωμός ενάντια στις νέες δεσμεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, για λογαριασμό της άρχουσας τάξης της χώρας, που τη μόνη "αναβάθμιση" που πετυχαίνουν είναι την αναβάθμιση της Ελλάδας ως ορμητήριο ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger