Home » , » Η Ράκκα επιτέλους απελευθερώθηκε.

Η Ράκκα επιτέλους απελευθερώθηκε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 | 9:50 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Η Ράκκα επιτέλους απελευθερώθηκε. Οι κάτοικοι της αναπνέουν με ανακούφιση. Χαίρονται που απαλλάχθηκαν από τους ληστές, βασανιστές, σαδιστές δήμιους και παρανοϊκούς δολοφόνους της συμμορίας του ISIS. Από φασίστες μισθοφόρους, που καπηλεύτηκαν τη θρησκεία, για να κάνουν πλιάτσικο και να ικανοποιήσουν τα άρρωστα πάθη τους.

Μην ξεχνάμε από ποιους νικήθηκε ο ισλαμικός φασισμός. Πρώτα από τους Κούρδους του PKK. Αυτοί τον αντιμετώπισαν στην αποφασιστική για το «Χαλιφάτο του Τρόμου» μάχη του Κομπάνι. Πρώτοι οι Κούρδοι, άνδρες και γυναίκες, ντρόπιασαν τους δήθεν «πολεμιστές του Αλλάχ». Τους έκαναν να υποχωρήσουν πανικόβλητοι, αν και υπερείχαν σε αριθμό και εξοπλισμό.

Πως όμως φέρθηκαν στον Κουρδικό λαό οι «σύμμαχοι» του; Περιοχές στο Ιράκ που ψήφισαν να είναι Ελεύθερες, εγκαταλείπονται. Τον πρόδωσαν. Καμιά έκπληξη, οι ΗΠΑ ποτέ δεν είναι φίλοι με κανένα. Μόνο φιλοδοξούν να γίνουν τ’ αφεντικά ολόκληρου του πλανήτη. Θα αποτύχουν όπως κι οι προηγούμενοι επίδοξοι κατακτητές. Ρωμαίοι, Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί κα, προσπάθησαν κατά καιρούς να κατακτήσουν τον κόσμο. Όμως όλοι αυτοί ηττήθηκαν και οι Αυτοκρατορίες τους κατέρρευσαν.

Όσα όμως δεν πετυχαίνουν οι μάχες, τα πετυχαίνει η προδοσία. Για μια ακόμα φορά η κραυγή των πολλών σκεπάζεται από τον κλαγγή των όπλων. Αλλού τα κρατάνε μπάτσοι, αλλού στρατιωτικοί. Παντού και πάντοτε υπάρχουν αυτοί που επιβουλεύονται τους άλλους, που θέλουν να κυριαρχήσουν. Κι αυτοί πάντα βρίσκουν υποτακτικούς. Οι συνειδήσεις για τους φαύλους είναι έναν ακόμα προϊόν αγοραπωλησίας. Όμως ένας λαός που μάτωσε τόσο για την Λευτεριά θα νικήσει στο τέλος. Πάντοτε υπάρχουν οι αγωνιστές, οι λάτρεις της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης. Μην ξεχνάμε ακόμη, ότι μόλις πριν λίγα χρόνια οι φονιάδες του ISIS φάνταζαν αήττητοι. Τώρα τρέχουν να κρυφτούν. Από αυτούς που υποτίμησαν, που θεωρούσαν πως μπορούν να τους σκλαβώσουν.

Το Ιράκ έχει επίσης ένα λαό που αντιστέκεται. Έναν υπέροχο κόσμο, όπως υπέροχος είναι κάθε απλός άνθρωπος. Όμως ψεύτικοι διαχωρισμοί δημιούργησαν μίσος. Αίμα, πόνος, θάνατος ήταν αυτά που σκόρπισαν οι φασίστες του Ισλάμ. Παρουσιάστηκαν ως «εκπρόσωποι» των Σουνιτών. Το μόνο που εκπροσωπούσαν όμως ήταν τα αδίστακτά αφεντικά τους, ΗΠΑ, Σεΐχηδες και Σουλτάνους συν το άθλιο τομάρι τους.

Τώρα Χριστιανοί, Σιίτες, όσοι υπέφεραν τόσα πολλά και φοβερά μαρτύρια, υπάρχει κίνδυνος να πέσουν σε μια μεγάλη παγίδα. Να ζητήσουν όχι την δίκαιη τιμωρία των ενόχων εγκληματιών του ISIS, αλλά την εκδίκηση εναντίον όλων των Σουνιτών. Πιστεύω πως παρά τα όσα τράβηξαν, δεν θα πέσουν σε αυτή την παγίδα. Έστω και ένας να χτυπηθεί άδικα, θα είναι το καλύτερο δώρο στους δολοφόνους του ISIS. Ο ISIS, όπως κάθε φασιστική οργάνωση, θέλει το μίσος, τρέφεται από αυτό.
Αν θέλουν πραγματικά να χτυπήσουν το κακό στην πηγή του, αν θέλουν ριζικά να σταματήσει ο Φονταμενταλισμός, ας τσακίσουν το Φασισμό, το Ρατσισμό. Ας παλέψουν για Ισότητα, Αλληλεγγύη, Σεβασμό. Κάθε λαός έχει δικαίωμα να είναι Ανεξάρτητος.

Όπως πρέπει να γίνει και το Ιράκ, να απαλλαγεί από την κατοχή των ΗΠΑ. Νομίζουν ότι πήραν το Κιρκούκ. Δεν πήραν τίποτα οι ίδιοι. Όταν το Ιράκ ανήκει στους Αμερικάνους, το κατέχουν, τότε ο πλούτος μια περιοχής δεν πηγαίνει στους Ιρακινούς, αλλά στις Αμερικάνικές Πολυεθνικές που κυβερνάνε πραγματικά πίσω από πολιτικούς - μαριονέτες. Οι Ιρακινοί παίζουν απλά το ρόλο του αναλώσιμου φύλακα. Πρέπει να αρνηθούν το ρόλο του πιονιού. Αξίζουν πολύ περισσότερα… 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

17 Οκτωβρίου 2017 στις 9:57 μ.μ.

Ρε Μήτσο για ποια προδοσία λες..... Ποια απελευθέρωση...... Εγινε Σοσιαλισμός εκει και δεν μας το λες. Το κρατάς μυστικό Μήτσο.

18 Οκτωβρίου 2017 στις 2:45 π.μ.

«Με τον όρο προδοσία, εκ του ρήματος προδίδω, χαρακτηρίζεται γενικότερα η οποιαδήποτε ΑΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ έναντι διαπιστευμένων μέσα σε μια σχέση κοινωνική, μεταξύ ατόμων, ή οργανώσεων, ή μεταξύ και αυτών τούτων, ατόμων και οργανώσεων, ή ακόμα και σε διεθνείς σχέσεις, μεταξύ κυβερνήσεων συμμάχων χωρών».
Στη Συρία αυτοί που μάχονται το ISIS, δηλαδή τους εκεί φασίστες, περιλαμβάνουν Κομμουνιστές και Αναρχικούς. Και ΛΟΑΤΚΙ, θρησκευτικές, εθνικές μειονότητες κλπ. Φαντάζεσαι να έλεγαν οι Κομμουνιστές «δεν μας νοιάζει αφού δεν κάνουμε Κομμουνισμό»; Ν' αφήσουν δηλαδή να σφάζουν οι μισθοφόροι και οι φανατικοί;
Οι Κούρδοι δεν μάχονται μόνο για Κράτος. Οι περισσότεροι θέλουν να φτιάξουν μια πιο δίκαιη Κοινωνία. Υπάρχουν προϋποθέσεις που φέρνουν πιο κοντά μια Επανάσταση και πράγματα που την απομακρύνουν. Όταν κάποιος μάχεται το Φασισμό, οφείλουμε να συμμετέχουμε έμπρακτα, όχι να γκρινιάζουμε. mitsos175.

18 Οκτωβρίου 2017 στις 5:38 μ.μ.

Μήτσος. Πουθενά δεν είπα οτι στον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο καθονται οι Κομμουνιστές και κοιτάνε. Συμμετέχουν μαζί με την Εργατική τάξη και τον λαό στην υπεράσπιση της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ δεν συμμετέχουν σε αστικές κυβερνήσεις και καθοδηγούν τον λαό ώστε η Εξοδος απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ να είναι με ήττα της Ντόπιας και ξένης Αστικής τάξης και εργατική λαική εξουσία. Στην Συρία δεν βλέπω τέτοια προσπάθεια. Βρίσκονται κάτω απο ξένη Σημαία Μήτσο.

18 Οκτωβρίου 2017 στις 5:56 μ.μ.

Μήτσος. Αλλωστε ολόκληρη η Ιστορία του 20υ αιώνα είναι γεμάτη απο Συμπεράσματα που οι Κομμουνιστές τα έχουμε βγάλει και τα εφαρμόζουμε σήμερα. Ο Φασισμός είναι Καπιταλισμός και μόνο έτσι τον πολεμάς.

17 Νοεμβρίου 2017 στις 8:51 μ.μ.

Πώς όμως....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger