Home » , » Σε τρομοκρατικές συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των μελών του "Ρουβίκωνα". Βρίσκονται σε κελιά της ΓΑΔΑ και αύριο παραπέμπονται στο αυτόφωρο.

Σε τρομοκρατικές συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των μελών του "Ρουβίκωνα". Βρίσκονται σε κελιά της ΓΑΔΑ και αύριο παραπέμπονται στο αυτόφωρο.

Από giorgis , Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 | 5:58 μ.μ.

Του Γ. Γ.

 Όπως μας ενημερώνουν τηλεφωνικά από τα κελιά της ΓΑΔΑ, μέλη του "Ρουβίκωνα οι προσαγωγές των 19 μελών της οργάνωσης για την παρέμβαση που έκαναν το πρωί στην Ισπανική πρεσβεία  μετατράπηκαν σε συλλήψεις. 

Τα αδικήματα που τους αποδίδονται είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφορούν «φθορές σε ξένη περιουσία» και «διαταραχή σχέσεων μεταξύ κρατών».
Με νομικό που μιλήσαμε μας ανέφερε ότι στην ακροαματική δικαστική διαδικασία –αύριο τα μέλη της αναρχικής ομάδας περνάνε αυτόφωρο- αυτές οι κατηγορίες είναι εντελώς ευάλωτες και δύσκολα θα τεκμηριωθούν. (Όπως μας διαβεβαίωσαν τα μέλη του «Ρουβίκωνα» δεν υπήρξε η παραμικρή φθορά στην Ισπανική πρεσβεία).

Για τον τηλεβιβλιοπώλη αντιπρόεδρο της Ν.Δ., Α. Γεωργιάδη το «κράτος είναι μπουρδέλο» γιατί ανέβηκε ένα πανό στο κτίριο της Ισπανικής πρεσβείας και πετάχτηκαν κάποια τρικάκια, ενώ τον αφήνουν αδιάφορο οι πρόσφατες δολοφονικές επιθέσεις από φασιστοειδή σε εργάτες γης στον Ασπρόπυργο.
Για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι επιτακτικό να εκδώσει ανακοίνωση καταδικάζοντας τις ενέργειες του «Ρουβίκωνα», γιατί δημιουργούν «κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες», ενώ για τα τάγματα εφόδου της ναζιστικής συμμορίας που μόλις σήμερα επιτέθηκαν σε αφισοκολλητές που τοποθετούσαν αφίσες για την εκδήλωση της ΠΕΝΕΝ με θέμα την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, δεν βγάζει τσιμουδιά.

Για την κυβέρνηση και τα αστικά κόμματα ο «νόμος και η τάξη» πρέπει να εφαρμοστεί σε όποιον/α τολμάει να προχωρήσει σε συμβολικές ακτιβίστικες ενέργειες. Γι’ αυτό έχουμε και τις κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος της αναρχικής ομάδας.
Είναι πάντως πολύ γελασμένοι αν νομίζουν ότι οι κατασταλτικές κινήσεις τους θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Σύντροφος απ’ τον «Ρουβίκωνα» μας έλεγε χαρακτηριστικά όταν έγινε γνωστή η μετατροπή των προσαγωγών σε συλλήψεις: «Το καρφί όσο περισσότερο το χτυπάς τόσο περισσότερο καρφώνει. Κι ο Ρουβίκωνας θα εξακολουθεί να είναι καρφί στο μάτι του συστήματος»
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Οκτωβρίου 2017 στις 6:36 π.μ.

Εμ βεβαια πως ειναι δυνατον αυτοι που ``τρομοκρατουν``τους αντιπροσωπους
των απογονων του φασιστα Φρανκο ο ``αριστερος`` Συριζα θα τους αφηνε ατιμωρητους Εκει καλα τους επιασε και τους εχωσε στα κρατητηρια της ΓΑΔΑ
και στο αυτοφωρο πρεπει να εξαντλησει ολα τα περιθωρια της ανωτατης καταδικης οπω; εκανε και στην περιπτωση της Ηριανας!!!!!!!!!!!
Αντε Συριζα ταισε νοστιμο ψητο και τον Κουλη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger