Home » , » Κούλη συγχαρητήρια, καλά πας. Θα τη διαλύσεις τη γαλάζια στάνη.

Κούλη συγχαρητήρια, καλά πας. Θα τη διαλύσεις τη γαλάζια στάνη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 | 6:35 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175.

«Ως πολιτικός είμαι πιστή στις αρχές στις οποίες θεμελιώθηκε η Νέα Δημοκρατία από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή. Στην πολιτική μου διαδρομή, επιλέγω να μην επηρεάζομαι από τις Σειρήνες των καιρών. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ποτέ δεν δίστασε να ταράξει τα θολά νερά, προκειμένου να θεμελιώσει μία Κοινωνία ενωμένη, δημοκρατική, φιλελεύθερη και με σεβασμό στην αξιοπρέπεια όλων των πολιτών, έχοντας στον πυρήνα της πολιτικής τον Άνθρωπο». 

Κατερίνα Παπακώστα για τη διαγραφή της από τον Κούλη.

Αφήνω -λόγω χώρου- το σχολιασμό της δήλωσης της βουλευτού περί «μετριοπάθειας», «Καραμανλή» κοκ, και πάω κατ’ ευθείαν στο ψητό.

Κούλη συγχαρητήρια, καλά πας. Θα τη διαλύσεις τη γαλάζια στάνη. Επιτέλους! Θα κάνεις στη ΝΔ, ότι έκανε ο Γιωργάκης στο ΠΑΣΟΚ. Δίκαιη τιμωρία να σε έχουν για αρχηγό οι δεξιοί χαχόλοι. Βέβαια έτσι στηρίζεις από σπόντα το ΣΥΡΙΖΑ. Διότι η βουλευτής δεν θα κάτσει υπομονετικά, να περιμένει να χάσει τα προνόμια. Προς το παρόν έκανε τη δήλωση. Προς το παρόν, γιατί προς το μέλλον θα σου κάνει κι άλλη ζημιά.

Υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, από τη στιγμή που ο κόμης Μητσοτάκουλας προσχώρησε στη ΝΔ (1978), πόλεμος μεταξύ των φατριών στη ΝΔ.
Οι Μητσοτάκηδες θέλουν να τρώνε μόνοι τους, αυτοί και οι συγγενείς. Όπου πάνε, θέλουν να είναι το κυρίαρχο αρπακτικό κάνοντας πέρα όλα τα άλλα. Από την άλλη οι πιστικοί του ιδρυτή, θηρία και αυτοί, δεν μπορούν ούτε να τους δουν.

Όσο βέβαια υπάρχει τροφή τα σαρκοβόρα τρώνε εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους κι ως γνωστό, όποιος τρώει δεν μιλάει για να μην πνιγεί. Ο πόλεμος είναι κρυφός, οι νυχιές κι οι δαγκωνιές γίνονται στα μουλωχτά, με δικαιολογίες όπως αυτή. «- Sorry, πήγα να δαγκώσω τη σπλήνα του άστεγου και δάγκωσα εσένα». Όταν βέβαια τα κτηνάκια μένουν πολύ καιρό εκτός εξουσίας, πεινάνε περισσότερο κι αρχίζει ο καυγάς. Η πολιτική φτώχεια φέρνει πολιτική γκρίνια, αποχωρήσεις, διαγραφές και συρρίκνωση των ποσοστών.

Όταν βγήκε ο Κούλης, αφού αυτό ήταν προαπαιτούμενο από τους Γερμανούς για να τιμωρήσουν τον Αντώνη, επειδή είχε πει κάποτε κακά λογάκια για την αφέντρα Μέρκελ, είπε «το κόμμα είμαι μόνο ΕΓΩ». Τα μπλε κομματόσκυλα γρύλισαν, αλλά είπαν να κάνουν υπομονή. «Δε βαριέσαι, ας μας ταΐσει κι ας κάνει ότι θέλει».

Με την προοπτική γρήγορης ανόδου στην εξουσία, αυτά παθαίνει όποιος πιστεύει γκάλοπ, οι πιστοί του πρώην αρχηγού έβγαλαν το σκασμό αφήνοντας το νέο τσέλιγκα να αλωνίζει. Ο Κούλης όμως θέλει να μείνει αρχηγός, ότι κι αν γίνει. Η ΝΔ έχει το εξής χαρακτηριστικό. Με που θα αποτύχει ο «καταλληλότερος» αρχηγός γίνεται Αρχαία Ιστορία. Ο Κούλης το γνωρίζει καλά από το μπαμπά του. Όλες οι κινήσεις λοιπόν είναι προς την κατεύθυνση να κάνει ένα προσωπικό κόμμα. Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε, δεν αρέσει στους δελφίνους, τους βαρόνους, όσους έχουν φιλοδοξίες και είναι πάρα πολλοί.

Το πρόβλημα του Κούλη είναι ότι ο Τσίπρας δεν έπεσε γρήγορα. Έμεινε γαντζωμένος στην καρέκλα. Αυτό δημιουργεί εσωτερικό πρόβλημα στη ΝΔ, που ζητά την εξουσία, όπως ο καρχαρίας το πληγωμένο θύμα, όπως ο γύπας το πτώμα. Έτσι σε συνδυασμό με την απίστευτη ανικανότητα του Κυριάκου, άρχισαν τα όργανα…
«Αργεί το φαΐ»; Φωνάζουν οι νεοδημοκράτες. Έχει γλάρο, δεν βλέπω να τρώτε. Ειδικά όταν ο τσοπάνης σας, γαλάζια ερίφια, είναι ο πλέον αντιπαθής, αφού ταυτίζεται με πολυεθνικές, τοκογλύφους, σκάνδαλα, νεποτισμό και άλλα πολλά και αποκρουστικά…
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger