Home » , » Διαγραφή από την Ν.Δ της Κ. Παπακώστα: Αποτέλεσμα διαμάχης δυο νεοδημοκρατικών σούργελων

Διαγραφή από την Ν.Δ της Κ. Παπακώστα: Αποτέλεσμα διαμάχης δυο νεοδημοκρατικών σούργελων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 | 6:04 μ.μ.

Παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον η διαμάχη που είχαν δυο νεοδημοκρατικά σούργελα με αποτέλεσμα να κερδίσει το μεγαλύτερο; Φυσικά και όχι. Σαν παραπολιτική είδηση όμως μπορεί να αναφερθεί.

Είναι γνωστό ότι η Κατερίνα Παπακώστα δεν αισθανόταν πολύ καλά που συστεγαζόταν στο ίδιο κόμμα με δυο βουλευτές που προέρχονται από το κόμμα του Καρατζαφέρη. Τον Μάκη Βορίδη και τον Αδωνι Γεωργιάδη. Μάλιστα η ατάκα που απεύθυνε στον πρώτο το «μακρινό» 2008 όταν συζητιόταν στην βουλή το νομοσχέδιο για τις εκδιδόμενες γυναίκες, είχε δημιουργήσει αίσθηση. Αφορμή τότε είχε σταθεί η δήλωση του Βορίδη: «νόμιμο είναι να πορνεύεται κάποιος, αλλά δεν είναι ηθικό». 
Η βουλευτίνα της δεξιάς θεώρησε ότι μ’ αυτή την δήλωση θίγονται οι εκδιδόμενες γυναίκες και θεώρησε σκόπιμο να τις υπερασπιστεί. Εριξε, λοιπόν την φαρμακερή σπόντα της με αποδέκτη τον Βορίδη: «Οι γυναίκες πολιτικοί τιμούν τα παντελόνια που φορούν, σε αντίθεση με ορισμένους άντρες, οι οποίοι αν και φορούν φιρμάτα παντελόνια, ενίοτε δεν τα γεμίζουν».  

Οσο αφορά την κόντρα της με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη αυτή κρατάει χρόνια.
Η «έγγαμη με το Στρατηγό, Θεόδωρο Σιδηρόπουλο, Διευθυντή Οικονομικού του ΓΕΣ» όπως έχει την καλοσύνη να μας πληροφορήσει η Κατερίνα Παπακώστα και λόγω της οικογενειακής της κατάστασης θεωρεί ότι γνωρίζει τα στρατιωτικά θέματα πολύ καλά.
Η χθεσινή τοποθέτησή της στην βουλή για τα εξοπλιστικά προγράμματα και τα F-16 θεωρήθηκε από την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι παρείχε στήριξη στον Πάνο Καμμένο και «άδειαζε» τον τηλέμπορα – βουλευτή Αδωνι Γεωργιάδη.

Μετά απ’ αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας να σταθεί δίπλα στο πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ, με ανακοίνωσή του έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, την Κατερίνα Παπακώστα.

Ανούσια, δηλαδή, μικροκομματικά παιχνίδια στο εσωτερικό της Ν.Δ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger