Home » » Πολεμική συνεργασία Ελληνικού και Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού!

Πολεμική συνεργασία Ελληνικού και Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού!

Από Unknown , Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 | 8:15 π.μ.

Και όμως μπορεί και υπάρχει συνεργασία των Πολεμικών δυνάμεων των δύο ανταγωνιστικών χωρών...
Αυτό δείχνει η συνεργασία ανάμεσα στο ελληνικό Πλοίο Γενικής Υποστήριξης (ΠΓΥ) «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» και την τουρκική φρεγάτα… «Καλλίπολη», δηλαδή την TCG Gelibolu, με το ελληνικό πλοίο να ανεφοδιάζει το τουρκικό στην ανατολική Μεσόγειο στο πλαίσιο ΝΑΤΟϊκής περιπολίας.
Είναι η συνεργασία στο ΝΑΤΟ, στο πλαίσιο αυτής της δολοφονικής ιμπεριαλιστικής συμμαχίας, με τις στρατιωτικές τους δυνάμεις να στρέφονται ενάντια στους λαούς, να τους καταστρέφουν, να τους Ανοικοδομούν, να τους αρπάζουν πρώτες ύλες και να τους μοιράζουν σε ζώνες επιρροής.Δεν είναι η πρώτη φορά που το Πολεμικό Ναυτικό Ελλάδας-Τουρκίας συνεργάζεται...
Ποιος ξεχνά την κοινή τους δράση εναντίον των προσφύγων στο Αιγαίο!
Πρόσφυγες που δημιουργούν τα μαζικά εγκλήματα των βομβαρδιστικών του ΝΑΤΟ που απογειώνονται από τη βάση του Ιντσιρλίκ, αλλά και από τη βάση του Αράξου και της Σούδας, για να χτυπήσουν στόχους που εντόπισαν τα αεροσκάφη που απογειώθηκαν από το Άκτιο...
Σε αυτή τη συγκυρία, πρώτιστο καθήκον του αντιπολεμικού κινήματος στην Ελλάδα είναι η άμεση συγκρότηση ενός ισχυρού αντιπολεμικού κινήματος που θα σταματήσει την πολεμική προετοιμασία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συλλογικότητες γειτονιάς και τις ριζοσπαστικές κινήσεις/συντονισμούς, σε κάθε αγωνίστρια και αγωνιστή του μαζικού κινήματος, να συζητήσουμε για την αναγκαία και επιτακτική ανασυγκρότηση του αντιπολεμικού κινήματος καθώς και τις αναγκαίες δράσεις στον πόλεμο που ήδη διεξάγεται στην Συρία απέναντι στο ελληνικό κράτος που παίζει κομβικό ρόλο.  
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger