Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος: "ραγιάδικο, υποτελές, εθελόδουλο, και αμερικανοτσολιαδίστικο χαρακτήρα, στο εσωτερικό" των αστικών κομμάτων (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: "ραγιάδικο, υποτελές, εθελόδουλο, και αμερικανοτσολιαδίστικο χαρακτήρα, στο εσωτερικό" των αστικών κομμάτων (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 | 8:04 μ.μ.

Λιγότερα από εφτάμιση λεπτά χρειάστηκαν στον Νίκο Μπογιόπουλο να παρουσιάσει την πραγματική εικόνα του πολιτικού σκηνικού της χώρας μας, χωρίς φτασιδώματα και χωρίς την παρέμβαση του "πολιτικού φώτοσοπ" που χρησιμοποιούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Στην σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή ο κομμουνιστής δημοσιογράφος με ερέθισμα τρία γεγονότα της πολιτικής επικαιρότητας, παρουσίασε μια πραγματικότητα που λογικά θα έπρεπε να είναι αποδεκτή από τους πάντες.
Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Πάνου Καμμένου για την διακρατική συμφωνία Αμερικής - Ελλάδας σχετικά με τα F-16, εκτίμησε ότι και οι δυο τους "αντιλαμβάνονται τα πράγματα με την ύπαρξη ανθύπατου στην χώρα".
Μπορεί εμείς να μην γνωρίζουμε "πόση σαπίλα υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας", όπως μίλησε το στέλεχος της Ν.Δ σε συνέντευξη του στο "Βήμα", η απάντηση όμως του υπουργού Εθνικής Αμυνας που πρότεινε στην Ν. Μπακογιάννη να ρθεί να "καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ" μας δείχνουν ότι αυτή η Δανιμαρκία έχει "ραγιάδικο, υποτελές, εθελόδουλο, και αμερικανοτσολιαδίστικο χαρακτήρα, στο εσωτερικό της" τόνισε ο Ν. Μπογιόπουλος.

Το δεύτερο θέμα που προσέγγισε ο κομμουνιστής δημοσιογράφος ήταν η "υψηλού επιπέδου" αντιπαράθεση που προέκυψε μεταξύ Αδωνη Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη με την υφυπουργό υγείας να απευθύνεται στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ και να του λέει ότι "τώρα μπορεί να πάει να αυτοκτονήσει" αφού η κυβέρνησή του παίρνει τα εύσημα Γερμανικής εφημερίδας για τις επιδόσεις της.


Στο στόχαστρο του Ν. Μπογιόπουλου μπήκε και ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης που απειλή με προσφυγή στην δικαιοσύνη της εφημερίδα Realnews γιατί έφερε στην δημοσιότητα την εξέλιξη που υπάρχει για τον "τροχονόμο της μίζας"

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Νοεμβρίου 2017 στις 9:40 μ.μ.


Σαν σήμερα...
http://eyrytixn.blogspot.gr/2011/11/blog-post_07.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger