Home » » ΝΑΤΟϊκός αξιωματικός πήγε να πνίξει οδηγό ταξί στα Χανιά!

ΝΑΤΟϊκός αξιωματικός πήγε να πνίξει οδηγό ταξί στα Χανιά!

Από askordoulakos , Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 | 9:48 μ.μ.






Από agonaskritis.

Νέο περιστατικό βίας ΝΑΤΟϊκού, εις βάρος οδηγού ταξί.
Μία απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε χθες τα ξημερώματα στα Χανιά. Αξιωματικός του ΝΑΤΟ, πιθανότατα αγγλικής καταγωγής, επιτέθηκε αναίτια σε ταξιτζή κατα τη διάρκεια της οδήγησης.
Πιο αναλυτικά, ο αξιωματικός ηλικίας 35 περίπου ετών, επιβιβάστηκε σε ταξί που πήρε από την πιάτσα στα Νέα Καταστήματα με προορισμό τη Σούδα, σε πλοίο που βρισκόταν εκεί αγκυροβολημένο.
Όπως μας ανέφεραν και δίχως να έχει προηγηθεί το οτιδήποτε, ο αξιωματικός σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε στον οδηγό από τα πίσω καθίσματα όπου βρισκόταν και με λαβή προσπάθησε να τον πνίξει. Όλα αυτά ενώ το όχημα βρισκόταν σε κίνηση.
Ο οδηγός προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του αναβοσβήνοντας τα φώτα προς διερχόμενα οχήματα για να καλέσουν προς βοήθεια. Από το σημείο περνούσε άλλο ταξί που είδε τα σήματα του οδηγού που δεχόταν επίθεση και έσπευσε προς βοήθεια. Με τη βοήθεια και του δεύτερου ταξιτζή κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από τη λαβή του νατοϊκού αξιωματικού που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.
Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι δικηγόρος που ανέλαβε την προάσπιση του νατοϊκού αξιωματικού, μετά και την μήνυση που κατατέθηκε από τον οδηγό ταξί, αφού αρχικά προάσπισε τον πελάτη του πρότεινε για αποζημίωση να δώσει στον οδηγό ταξί το κόστος της μπλούζας που του έσκισε και το κόστος της διαδρομής.
Να σημειώσουμε ότι ο οδηγός ταξί σε κανένα σημείο δε ζήτησε αποζημίωση, όμως η συγκεκριμένη πρόταση του δικηγόρου, τη στιγμή που απειλήθηκε η ίδια η ζωή του, τον εξόργισε, όπως και πολλούς συναδέλφους του.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος των οδηγών ταξί “ΕΡΜΗΣ” κ. Αντώνης Παπαδάκης είπε για το περιστατικό:
«Ο αξιωματικός του ΝΑΤΟ έπιασε τον συνάδελφο από τον λαιμό και τον έσφιγγε στο σημείο να τον πνίξει. Ίσα – ίσα τη γλίτωσε. Όλα αυτά χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Είχε πάθει αμόκ.
Αυτός απ’ ότι ειπώθηκε μετά κάτι είχε πιει, είχε μαλώσει με κάποιους Ρώσους, ήταν μεθυσμένος και επιτέθηκε στον οδηγό.
Ο συνάδελφος γύρισε σοκαρισμένος σπίτι του χωρίς να μπορεί να εργαστεί. Όταν όμως πήγε στα δικαστήρια, και αυτός είπε ότι δε θέλει τίποτα, η δικηγόρος του αξιωματικού του είπε το εξής εξοργιστικό: Πόσο κάνει η μπλούζα να την πληρώσουμε και τη διαδρομή, προκαλώντας την οργή του συνάδελφου.
Αυτό που κατακρίνουμε εμείς είναι το εξής. Αν ήταν ζώο και είχε φερθεί αξιωματικός με αυτό τον τρόπο, θα είχε πάρει άλλη διάσταση. Επειδή είναι άνθρωπος δε δώσανε καν σημασία. Είναι απάντηση αυτή; Να σου πληρώσουμε την μπλούζα; Τη στιγμή που κινδύνευσε η ζωή του; Ο άνθρωπος ξαναλέω δε ζήτησε τίποτα και όχι μόνο δε ζήτησε αλλά τους είπε μετά από αυτή την εξευτελιστική πρόταση ότι είναι ντροπή τους που φέρονται στους ανθρώπους με αυτό τον τρόπο».
Σε ερώτησή μας σχετικά με το περιστατικό πέρυσι πάλι με οδηγό ταξί του οποίου κλάπηκε το αυτοκίνητο από στρατιώτη των ΗΠΑ o κ. Παπαδάκης είπε:
«Ακόμα δεν έχει αποζημιωθεί. Αφήσανε τον άνθρωπο χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς χρήματα. Είχε μια υγιή επιχείρηση και τώρα είναι καταχρεωμένος. Και είχανε δώσει υποσχέσεις.
Δεν έχουμε πρόβλημα με τους ανθρώπους αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει μια προστασία. Έρχονται και δεν υπολογίζουν ούτε και τις ανθρώπινες ζωές; Να έχουν ένα άσυλο αλλά ως ένα σημείο. Και σας λέω, αν ήταν ζώο θα το είχαν δει τελείως διαφορετικά;»


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger