Home » , » Μερικοί ορισμοί και συμπεράσματα.

Μερικοί ορισμοί και συμπεράσματα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 | 7:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

"Η λέξη τρολ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ιντερνέτ «με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις» … με πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή…".
Επειδή κάποιοι κάνουν τον κουτό (μπορεί και να είναι) ένας ακόμα ορισμός.

«Δημοκρατικός συγκεντρωτισμός είναι η ονομασία που δίνεται στις αρχές της εσωτερικής οργάνωσης, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τα λενινιστικά πολιτικά κόμματα, ενώ κάποιες φορές τίθεται ως συνώνυμο για οποιαδήποτε λενινιστική πολιτική εντός ενός πολιτικού κόμματος. Το δημοκρατικό σκέλος αυτής της οργανωτικής μεθόδου αναφέρεται στην ελευθερία των μελών του πολιτικού κόμματος να συζητούν και να ανταλλάσσουν απόψεις γύρω από θέματα σχετικά με την πολιτική και τον προσανατολισμό του κόμματος, αλλά όταν η απόφαση του κόμματος οριστικοποιείται με απόφαση της πλειοψηφίας, αναμένεται από όλα τα μέλη να υποστηρίξουν αυτήν την απόφαση. Η τελευταία παράμετρος εκφράζει το συγκεντρωτικό σκέλος της μεθόδου. Όπως το διατύπωσε ο Λένιν, ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμός έγκειται στην «ελευθερία συζήτησης, ενότητα δράσης»

Κάποια τρολλ (προφανώς δεξιοί) που παριστάνουν τους υπερ-κομμουνιστές τάσσονται υπέρ των πλειστηριασμών. Σκοπός φυσικά είναι να πλήξουν το Λαϊκό Κίνημα.
Το ΚΚΕ έχει δώσει αγώνες κατά των πλειστηριασμών. Συγκεντρώσεις, πορείες, διαμαρτυρίες και μάχες εντός της βουλής. Είναι άπειρα τα παραδείγματα. (Αγώνα κάνουν και άλλοι Αριστεροί, Αναρχικοί, αλλά τώρα θα μιλήσω για το ΚΚΕ).

Πχ: 11/10/2017 «Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα σε συνδικάτα και φορείς να οργανώσουν αποφασιστικά τον αγώνα στους χώρους δουλειάς, στους κλάδους και στις φτωχογειτονιές, ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, συνολικά ενάντια στην επίθεση του κεφαλαίου, της κυβέρνησης και των κομμάτων του». Ριζοσπάστης

Πιο παλιά (για να μην λένε κάποιοι). «Πλειστηριασμοί: Μέλη του ΠΑΜΕ απέκλεισαν την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών… με βασικό σύνθημα: Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». 19/11/2015.
«Πρωτοβουλίες για τη στήριξη και συνδρομή των εργαζομένων και των ανέργων της Φθιώτιδας που βρίσκονται αντιμέτωποι με πλειστηριασμούς και κατασχέσεις έχει αναλάβει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας. Στο πλαίσιο αυτό συγκρότησε επιτροπή κατά των πλειστηριασμών, που γίνονται κάθε Τετάρτη και στο Ειρηνοδικείο της Λαμίας, όπου κάθε εργαζόμενος, άνεργος ή συνταξιούχος μπορεί να απευθυνθεί, επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 6986 108 669, 6977 257 211 και 6944 878 005, για παροχή συμβουλών και υποστήριξης, αλλά και το συντονισμό και οργάνωση της από κοινού πάλης και δράσης» Από τον 902 (23/10/2017).
Είναι πάρα πολλά, αδύνατον να τα γράψω όλα.

Συμπέρασμα. Όταν κάποιοι δήθεν «κομμουνιστές» λένε υπέρ των πλειστηριασμών με οποιαδήποτε πρόφαση, είναι εντελώς αποκομμένοι από την πραγματικότητα, αφού οι πραγματικοί Κομμουνιστές κάνουμε αγώνα κατά της λεηλασίας, που γίνεται από κόρακες μέσω πλειστηριασμών. 
Επίσης, όταν κάποιο μέλος του ΚΚΕ, αξιοσέβαστο, αγωνίστρια κλπ, δίνει λάθος εντύπωση, οφείλει να διορθωθεί. Γιατί κάποιοι καταλαβαίνουν, ότι τους συμφέρει κι όχι την πραγματικότητα.

Το site μας έκανε μια σωστή παρατήρηση. Τυχόν παρεξηγήσεις πρέπει να διορθώνονται. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

5 Νοεμβρίου 2017 στις 7:19 μ.μ.

Χαίρομαι που είσαι υπερ του Δημοκρατικού Συγκεντρωτισμού. Μόνο το ΚΚΕ τον έχει Μήτσο. Κανείς άλλος.

7 Νοεμβρίου 2017 στις 12:44 π.μ.

Παναγιώτη Τζαμαρία, σου'χω νέα! Ποιος λες να'ναι αυτός που περιγράφει στο κείμενό του ο Μήτσος;

ΥΓ - Προς mitsos 175 - Να μη το ξεχάσω, το σχόλιό σου για την επικείμενη φιλοξενία σου από τη Λιάνα όταν χάσεις το σπίτι σου ήταν εξαίρετο. Σπάνιο και ξεχωριστό χιούμορ που υποδηλώνει μεγαλείο ψυχής. Συνέχισε έτσι!

7 Νοεμβρίου 2017 στις 6:37 π.μ.

Οσο θα έχουμε Καπιταλισμό ο λαός θα ζει μια τραγωδία. Η Λύση βρίσκεται στον Σοσιαλισμό με Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Κάτι ενδιάμεσα δεν υπάρχει. Μόνο ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.

7 Νοεμβρίου 2017 στις 7:25 π.μ.

Σωστό και αυτό. Πρώτα ψηφίζεις ΝΑΙ στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και μετά ανυσηχείς μη σου κόψουνε Μισθο Σύνταξη η σου πάρουνε το Σπίτι. ΜΑΛΙΣΤΑ.......΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄'''''''''''''''''''

7 Νοεμβρίου 2017 στις 9:36 π.μ.

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν. Μα καλά χάνει το σπίτι του ο λαός με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΑΡΑΞΕΝΟ..................

7 Νοεμβρίου 2017 στις 2:38 μ.μ.

Στηρίζουμε Συνασπισμό Σύριζα για χρόνια στο Δημοψήφισμα ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ 2015 ψηφίζουμε ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και κατόπιν ...ανυσηχούμε....για τα σπίτια του λαού. Οποιος έχει βρει το ΣΤΕΓΝΟ ΝΕΡΟ να μας το πει. Μη το κρατάει ΜΥΣΤΙΚΟ.......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger