Home » , , » Αυτοεξευτελισμός χωρίς όρια από τον Ν. Χατζηνικολάου

Αυτοεξευτελισμός χωρίς όρια από τον Ν. Χατζηνικολάου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017 | 7:03 μ.μ.


«Ο καλύτερος από μας, έχει πουλήσει τη μάνα του την ίδια».

Νίκος Κακαουνάκης, δημοσιογράφος

Αυτό που συναντάμε σήμερα στην ιστοσελίδα του Ν. Χατζηνικολάου real.gr μας ξεπερνάει.
Δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι σ’ αυτό τον υποτίθεται «σοβαρό» ενημερωτικό ιστότοπο θα υπήρχε μια τέτοια άθλια, χυδαία –προφανώς και παραπλανητική- διαφήμιση. (Την βλέπουμε στην φώτο).

Βρισκόμενοι σε αδυναμία να σχολιάσουμε την επιλογή του «έγκυρου» αυτού δημοσιογράφου που στην προσπάθεια του να βάλει στα ταμεία της επιχείρησης του ένα χρηματικό ποσό δεν διστάζει να απαξιώνει εντελώς την διαδικτυακή του παρουσία, αφήνουμε άλλο ένα «μπουμπούκι» του χώρου να μας μιλήσει για το ποιόν του.

Αναφερόμαστε στην εποχή που ο Χατζηνικολάου είχε ανοίξει αντιπαράθεση με τον δημοσιοκάφρο Γιάννη Παπαγιάννη. Τότε είχε δεχθεί σφοδρή και χυδαία επίθεση από τον σημερινό μισθοδοτούμενο του Κουρή.
Μερικοί απ’ τους χαρακτηρισμούς που είχε εισπράξει είναι: «βουτυρομπεμπές της Πολιτείας», «καραγκιοζάκος», «δημοσιογράφος του κώλου», «γλύφτης», «ρόμπα».

Το πιο ενδιαφέρον της όλης φάσης είναι ότι ο εκδότης-επιχειρηματίας όχι μόνο να τους αποδέχτηκε αλλά μέσα απ’ την ραδιοφωνική συχνότητα του Real FM χαρακτήρισε «μαγκάκι» και «μεγάλο» τον Γιάννη Παπαγιάννη. (Δείτε αυτή μας την ανάρτηση)

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

25 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:34 μ.μ.

Βγήκαν και τα Συριζαίικα φερέφωνα -όπως η δημοσιογράφος Ειρήνη Προμονά- να υπερασπιστούν τον Χατζηνικολόυ γράφοντας σε αναρτήσεις τους "πως οι διαφημίσεις που κατεβάζει η google όταν βλέπουμε διάφορες ιστοσελίδες προέρχονται από την δική μας αναζήτηση στο δίκτυο και όχι επειδή η όποια ιστοσελίδα κοιτάμε έχει επιλέξει να διαφημίσει ένα προϊόν". Λες και υπήρχε ποτέ περίπτωση στην ιστοσελίδα 902 ή στην iskra π.χ και συναντήσουμε διαφημίσεις όπως αυτές που υπάρχουν στην ιστοσελίδα relnews. Και ο πιο άσχετος με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα διαπιστώσει τι προϋποθέσεις πρέπει να υπάρχουν για να εμφανιστούν σε μια ιστοσελίδα Google ads

26 Δεκεμβρίου 2017 στις 6:58 π.μ.

Προκειται για υποκρινομενους σοβαρους δημοσιογραφους ενω στην πρα
γματικοτητα ειναι φτηνοι και χυδαιοι δημοσιοκαφροι αμφοτεροι
Δεν επρεπε να μας εκπλησουν οι χυδαιοτητες τους αλλα ουτε και αυτοι
που τους υπερασπιζονται,οσο για τα κατα καιρους μεταξυ των``κοντα
ροχτυπηματα``ειναι μονο γι ανταριασμα οταν στα ματια του κοσμου
αποκαλυπτεται η ποιοτητα τους Η σκουρια και η μαυριλα τετοιων στην συνειδηση των καθαρων ανθρωπων ποτε δεν επιασε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger