Home » » Σκουλήκια και στο φαγητό των φαντάρων στο ΚΕΝ Αυλώνα;

Σκουλήκια και στο φαγητό των φαντάρων στο ΚΕΝ Αυλώνα;

Από Unknown , Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 | 6:50 μ.μ.

Μια εικόνα από το παρελθόν και μόνο στο ΚΕΤΘ!
Πως το είπε ο Πάνος Καμμένος;
2018, ΕΤΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ για το προσωπικό... 
Ούτε ένα πιάτο Αξιοπρεπές φαγητό δεν παρέχει το δίδυμο ΚΑΜΕΝΟΥ-ΒΙΤΣΑ στους φαντάρους
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Πολύ άσχημες συνθήκες επικρατούν στα σχολεία νεοσυλλέκτων ΣΠΕΝ που ξεκίνησαν στο στρατόπεδο Αυλώνα αυτή τη Δευτέρα 8/1 και στεγάζονται στα κτίρια της 3ης Επιλαρχίας.
Στα εστιατόρια του στρατοπέδου δεν υπάρχουν μαχαίρια, κουτάλια ή πιρούνια, ενώ τις πρώτες μέρες δεν γνώριζαν οι εκπαιδευόμενοι φαντάροι ότι έπρεπε να είχαν τα δικά τους κουτάλια για τα γεύματα, καθώς κανείς δεν τους ενημέρωσε για αυτό. 
Οι ποσότητες φαγητού είναι πολύ μικρές για τον αριθμό των στρατιωτών που πρέπει να σιτίζονται, με το πρωινό να είναι απλώς μια φέτα ψωμί με μαρμελάδα. Κάποιες μέρες οι περίπου 200 στρατιώτες δεν έφαγαν ούτε δεκατιανό γεύμα με αποτέλεσμα από τις 6 το πρωί ύστερα να τρώνε στις 3 το μεσημέρι μετά την εκπαίδευση έπειτα από 8 ώρες. Μέσα στα εστιατόρια πετάνε πουλιά και βρωμίζουν το χώρο με κουτσουλιές και το φαγητό διαρκώς χειροτερεύει. 
Την Πέμπτη (11/1) ακούστηκαν καταγγελίες ότι βρέθηκαν σκουλήκια στην κοτόσουπα που σερβιρίστηκε το μεσημέρι και ότι πλέον ολοένα και περισσότεροι στρατιώτες επιλέγουν να τρώνε αποκλειστικά κρουασάν, πατατάκια ή οτιδήποτε άλλο παρέχεται από το ΚΨΜ.

Επίσης, η έλλειψη οργάνωσης είναι εμφανής σε κάθε επίπεδο, καθώς έγινε ρίψη βολής χωρίς να υπάρχει μέριμνα να δοθούν στους στρατεύσιμους ωτοασπίδες για προστασία, ενώ δεν ειδοποιήθηκαν καθόλου οι φαντάροι για τη βολή για να μεριμνήσουν προηγουμέως από μόνοι τους για τις ωτοασπίδες. 

Δυστυχώς από την πρώτη μέρα η διοίκηση της επιλαρχίας φρόντισε να ενημερώσει τα παιδιά μας για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που πλήττει το στρατό και ότι αποποιούνται εν πολλοίς των ευθυνών τους. Παρόλο που έχει ήδη ξεκινήσει η εκπαίδευση με βάδην και πορεία, δεν παρέχονται ούτε τα στοιχειώδη με αποτέλεσμα να υποσιτίζονται σοβαρά οι στρατιώτες με οικονομικά προβλήματα, ενώ εκφοβίζονται με στερήσεις και ποινές σε περίπτωση που γνωστοποιήσουν προς τα έξω τα πραγματικά προβλήματα.

Σας παρακαλώ να ερευνήσετε την συγκεκριμένη περίπτωση, διότι οι φαντάροι αν και βρίσκονται σε πρόγραμμα εκπαίδευσης όλη μέρα, δεν έχουν φαγητό ή σωστή θέρμανση για να επιβιώσουν στον Αυλώνα σωστά. Ιδιαίτερα το θέμα του φαγητού είναι σοβαρό, καθώς ακούστηκαν παράπονα για σκουλήκια και ότι πλέον κάθε γεύμα της ημέρας είναι άσχημης ποιότητας.

Συνάδελφοι φαντάροι, αυτή είναι η πραγματικότητα του Ελληνικού Στρατού.
Για 2018, Έτος Μέριμνας Προσωπικού δεσμεύεται ο Πάνος Καμμένος, αλλά στην πραγματικότητα μας εκμεταλλεύονται, μας εξουθενώνουν και δε μας δίνουν ούτε ένα πιάτο Αξιοπρεπές φαγητό.
 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

12 Ιανουαρίου 2018 στις 7:35 μ.μ.

Τα γνωστά κόλπα με τις λαθροχειρίες του ..σπάρακου. Επιστολή που στάλθηκε στον Ριζοσπάστη και δημοσιεύθηκε. Τι και αν πολλές φορές φαντάροι τους έχουν καταγγείλει για Πουθενάδες και προβοκάτορές. Αλλου βρέχει.......

13 Ιανουαρίου 2018 στις 12:12 π.μ.

Σε παρακολουθεί γιατρός;

13 Ιανουαρίου 2018 στις 12:36 π.μ.

Είσαι εμμονικός απέναντι στο Κίνημα των Φαντάρων και το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ.
Το συμβάν συνέβη την Πέμπτη 11/01 το μεσημέρι, άρα ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αν δημοσίευε τίποτε, θα το δημοσίευε την Παρασκευή 12/01.
Όμως την Παρασκευή 12/01 είχε απεργία και καμιά εφημερίδα δεν κυκλοφόρησε εκτός της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.
Άρα τι είναι αυτά που λες;
Δεν ντρέπεσαι;
Κατηγορείς το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με τρεις μηνύσεις στην πλάτη μας, συνεχή στοχοποίση από κράτος-κυβέρνηση-φασίστες;
Δεν ντρέπεσαι;
Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην διανομή Τύπου προκήρυξε 24ωρη απεργία από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στις πέντε το απόγευμα, μέχρι την ίδια ώρα της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου.
«Την Παρασκευή δεν θα κυκλοφορήσει εφημερίδα, οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία απεργούν», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών.

14 Ιανουαρίου 2018 στις 11:48 π.μ.

@Επιτροπή ΑλληλεγγύηςΠάλι με την γίδα στην πλάτη,ερίφηδες!
ΝΕΟΛΑΙΑ/ΠΑΙΔΕΙΑ
Πέμπτη 11/01/2018 - 22:26
ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ
Σέρβιραν στους φαντάρους φαγητό με σκουλήκια
https://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/148588/serviran-stoys-fantaroys-fagito-me-skoylikia

ΥΓ.Με σας η επιστήμη σήκωσε τα χέρια,επιστήμονες!!!

14 Ιανουαρίου 2018 στις 1:44 μ.μ.

Σπύρος. Επιστήμονες απατεώνες. Νομίζουν οτι βρέχει......

14 Ιανουαρίου 2018 στις 6:06 μ.μ.

ΤΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ, τι σχέση έχει η ανάρτηση που αναφέρεις με την ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;
Πόσο πιο ρεζίλι να γίνει κανείς από τον Παναγιώτη Τζαμαριά που μας κατηγορεί για κλοπή ανακοίνωσης από ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ που δεν εκδόθηκε λόγω απεργίας;

14 Ιανουαρίου 2018 στις 7:26 μ.μ.

@Δίκτυο ΣπάρτακοςΜάστόρια,Ταμπούρλος λέγομαι και κατά την προσφιλή σας δικολαβίστικη τακτική ,εκμεταλλευτήκατε το λάθος του ΤΑΜΑΡΙΑ για να σπεκουλάρετε!Το σχόλιό μου το έφαγε το μαύρο σκοτάδι; Για βαλτε το ,αν έχετε κότσια ,να δούμε ποιος είναι ΡΕΖΙΛΟΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger