Home » » Γιατί ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ μας αφορά;

Γιατί ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ μας αφορά;

Από Unknown , Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 | 11:55 μ.μ.

Ομιλία του πρώην ΑΓΕΕΘΑ  Στρατηγού Κωσταράκου, μέχρι πρόσφατα Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ στην ΣΕΘΑ!

Και όμως: μπορεί η λεγόμενη "Ευρωπαϊκή Άμυνα" να απασχολεί προς το παρόν μόνο τις κυβερνήσεις των κρατών μελών, τις Βρυξέλλες, τους στρατιωτικούς και τους επιχειρηματίες της πολεμικής βιομηχανίας, αλλά πρέπει να αποτελεί αντικείμενο προβληματισμού και πάλης του κινήματος των εργαζομένων.
Γιατί στη πραγματικότητα μας αφορά όλους!
Γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για επίθεση του Ευρωπαϊκού ολοκληρωτικού καπιταλισμού που στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους, εντός και εκτός Ευρωπαϊκών συνόρων!
Αυτό μας αποκαλύπτει ο καταλληλότερος άνθρωπος.

Ο πρώην ΑΓΕΕΘΑ  Στρατηγός Κωσταράκος, μέχρι πρόσφατα Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ.

Να μην ξεχνάμε ότι ο Κωσταράκος υπήρξε ΑΓΓΕΘΑ στα πρώτα μνημονιακά χρόνια, όταν εκπαίδευσε και έβγαλε τον Στρατό στο δρόμο εναντίον αντικυβερνητικών διαδηλωτών, εφαρμόζοντας τα δόγματα Πολέμου/Καταστολής που προβλέπουν τη δράση στρατιωτικών δυνάμεων για την Καταστολή πλήθους.

Και στην ομιλία του (2/11/2017), στην Σχολή Εθνικής Αμύνης (ΣΕΘΑ), ο Στρατηγός Κωσταράκος μιλά με τη γλώσσα ενός τεχνοκράτη του Πολέμου και της Καταστολής, περιγράφοντας τα επίδικα του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού, αλλά κυρίως με ποιες στρατιωτικές δυνάμεις, με ποια δόγματα και πολιτικές θα τα κάνει πράξη. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Ιανουαρίου 2018 στις 12:47 π.μ.

Η Λύση βρίσκεται στην Εξοδο απο την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ μακριά απο οποιαδήποτε κυβέρνηση όσο οι Καπιταλιστές έχουν τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους. Η Καπιταλισμό θα έχεις η Σοσιαλισμό με ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΗ. ....ΕΝΔΙΆΜΕΣΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger