Home » , » Πρόβα Παγκοσμίου Πολέμου

Πρόβα Παγκοσμίου Πολέμου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 | 11:29 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Αφρίν: Οι γενναίοι Κούρδοι μαχητές έχουν τσακίσει τους αιμοσταγείς μισθοφόρους του ανισόρροπου Τούρκου Σουλτάνου, οι οποίοι παρά την αριθμητική υπεροχή (4 προς 1) τον εξοπλισμό και την αεροπορική υποστήριξη έχουν κολλήσει, ενώ επιδίδονται σε φρικαλεότητες κι εγκλήματα πολέμου πάνω σε αμάχους.
Οι Τουρκικές απώλειες αυξάνονται συνεχώς χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρυσμα. Οι αποφασισμένοι Κούρδοι πολεμιστές έχουν εξολοθρεύσει περίπου 1.300 εγκληματίες εισβολείς, έχουν καταστρέψει δεκάδες άρματα, ενώ κατέρριψαν ένα ελικόπτερο.

Η αποτυχία της συμμάχου των Αμερικάνων Τουρκίας, ανάγκασε τις ΗΠΑ να επέμβουν οι ίδιες βομβαρδίζοντας την στρατηγικής σημασίας περιοχής της Ντέιρ αλ-Ζορ σε μια προβοκατόρικη προσπάθεια να αλληλοεξοντωθούν Κούρδοι και Άσαντ.
Η απόπειρα να πολεμήσει ο Συριακός στρατός με τους Κούρδους της περιοχής απέτυχε.
Οι ΗΠΑ πούλησαν τους Κούρδους τάζοντας τη Βόρεια Συρία στους Τούρκους.

Οι Τούρκοι έχουν εγκαθιδρύσει βάσεις και παρατηρητήρια μέσα στην περιοχή της Idlib που ελέγχουν οι ξενοκίνητοι τρομοκράτες της δήθεν Συριακής αντιπολίτευσης στην προσπάθεια τους να εμποδίσουν την εξολόθρευση των φασιστών του Ισλάμ και τον τερματισμό του πολέμου. Ο δε κύριος όγκος των Κούρδων μαχητών εξακολουθεί να είναι στην Ντέιρ αλ-Ζορ και όχι στο Βορρά όπως θα έπρεπε...

Το Ισραήλ, πιστός σύμμαχος των ΗΠΑ πλήρωσε ακριβά την ύπουλη προσπάθεια να πλήξει το Συριακό στρατό που υπερασπίζεται τη χώρα του. Ένα F-16 καταρρίφθηκε, ένα πανάκριβο F-15 έπαθε σοβαρές ζημιές, ενώ ο βομβαρδισμός θέσεων μέσα στη Συρία δεν είχε αποτέλεσμα. Ο Συριακός στρατός τσακίζει τους τρομοκράτες του ISIS και τα τσιράκια των Ισραηλινών στην περιοχή της Δαμασκού. Το Ισραήλ θέλει και αυτό εδάφη της Συρίας σε ακτίνα 40 χιλιομέτρων από τα υψώματα του Γκολάν θέτοντας τη Δαμασκό σε ακτίνα βολής του πυροβολικού. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό...

Ο Συριακός στρατός εξαφάνισε σχεδόν το θύλακα του ΙSIS στην περιοχή Hama – Idlib απελευθερώνοντας μεγάλες εκτάσεις και πολλά χωριά. Οι μισθοφόροι είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις του Συριακού Στρατού ο οποίος με υψηλό ηθικό απελευθερώνει όλα τα εδάφη της Συρίας.

Δυστυχώς οι Αμερικάνοι επιμένουν στο σχέδιο τους για έλεγχο της Συρίας και περικύκλωση του Ιράν. Ένα σχέδιο που έχει αποτύχει ως τώρα πολλές φορές. Όμως τα ποσά που διέθεσαν είναι τεράστια και έτσι επιμένουν. Η στιγμή είναι κρίσιμη: Ή οι ΗΠΑ θα δεχτούν την αποτυχία τους και θα υπάρξει ειρήνη ή θα οδηγηθούμε σε Πυρηνικό Πόλεμο καθώς η Ρωσία δεν είναι διατεθειμένη ούτε αυτή να υποχωρήσει από τη Συρία την οποία θεωρεί υψίστης στρατηγικής σημασίας. Ελπίζω να επικρατήσει η λογική.... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Φεβρουαρίου 2018 στις 4:43 π.μ.

Τελικά έτσι όπως τα λες οι Κούρδοι είναι οι μόνοι χαμένοι στην υπόθεση αφού και Ρωσία και ΗΠΑ είναι με την Τουρκία που τους επιτεθείτε! Ενώ Συρία, Τουρκία, ΙΡΑΝ και Ρωσία τα έχουν βρει μεταξύ τους σχετικά με την ισορροπία δυνάμεων στη περιοχή! Η μόνη λογική κίνηση που μένει όπως φαίνεται είναι οι Κούρδοι να στραφούν σε βοήθεια από το Ισραήλ αν θέλουν να έχουν μια ελπίδα να αντισταθούν, μιας και είναι δεδομένη η ανάγκη που θα έχουν σε εξοπλισμό και συμμάχους που είναι έτοιμοι να χτυπηθούν!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger