Home » , » Πρώτη δημόσια εμφάνιση όσων αποχώρησαν από ΝΑΡ και νΚΑ

Πρώτη δημόσια εμφάνιση όσων αποχώρησαν από ΝΑΡ και νΚΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 | 8:36 μ.μ.

Την πρώτη τους δημόσια παρουσία πραγματοποιούν τα δεκάδες μέλη και στελέχη του ΝΑΡ και της Νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση που αποχώρησαν πρόσφατα από τις συλλογικότητες που ανήκαν.

Η εκδήλωση που πραγματοποιούν  την Πέμπτη 1 Μάρτη, μπορεί να θεωρηθεί και η απαρχή δημιουργίας νέου πολιτικού μορφώματος.

Στο δελτίο τύπου που μας έστειλαν διαβάζουμε:

«Να φτιάξουμε τον τόπο όπου θα συναντηθούμε ξανά» 

Να αναμετρηθούμε με ένα νέο «εμείς» της ρήξης και της κομμουνιστικής προοπτικής και να ψηλαφήσουμε ένα νέο πολιτικό σχέδιο ανατροπής.

Να δοκιμάσουμε νέους δρόμους επαναστράτευσης στους συλλογικούς αγώνες, κόντρα στη λογική ότι δεν υπάρχει εναλλακτική απέναντι στη μνημονιακή πραγματικότητα.

Να ανιχνεύσουμε δυνατότητες ριζικής επανεκκίνησης της αριστεράς κόντρα στα αδιέξοδα της τελευταίας 3ετίας και τον κατακερματισμό. Να πιστέψουμε ότι η παρτίδα της νεολαίας δεν παίχτηκε ακόμα.

Με πρωτοβουλία των πρόσφατα αποχωρησάντων μελών του ΝΑΡ και της νΚΑ αλλά και ανένταχτων συντρόφων/ισσων από την αντικαπιταλιστική αριστερά και τον ευρύτερο αντισυστημικό χώρο διοργανώνεται συνέλευση – εκδήλωση με θέληση να ανοίξει ο διάλογος με τον κόσμο της αντίστασης, του αγώνα και των κινημάτων, ομάδες και συλλογικότητες του αντισυστημικού χώρου και οργανώσεις της αντικαπιταλιστικής αριστεράς. Πέμπτη, 1η Μάρτη, στο Αμφιθέατρο Γ’ της ΑΣΟΕΕ στις 7μμ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Φεβρουαρίου 2018 στις 8:59 μ.μ.

Εναλλακτική απέναντι σε αυτή την ζούγκλα που ζούμε ασφαλώς και υπάρχει. Βρίσκεται στο ΠΑΜΕ και στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που έκει συμμετέχουν οι Κομμουνιστές που παλεύουμε για την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Συμμετέχει όποιος θέλει με μοναδικό κριτήριο το ΤΑΞΙΚΟ. Οποιος ενδιαφέρεται να αντιμετωπίσουμε την σημερινή τραγωδία που ζούμε εδω είναι η θέση του. Εδω γίνεται η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΛΗ και ζύμωση και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Ταξική Ενότητα και αγώνας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger