Home » , » Μ. Θεοδωράκης: Απόλυτη κατάντια, απόλυτος εξευτελισμός

Μ. Θεοδωράκης: Απόλυτη κατάντια, απόλυτος εξευτελισμός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 | 7:20 μ.μ.

Της Τ. Γ.


"Θα σας μιλήσω μ' ένα αλλιώτικο σκοπό, μη μου θυμώσετε πολύ, παρακαλώ ψάχνω να βρω τη ρωμιοσύνη κι αυτό το πάθος μου τη δίνει. Τη ρωμιοσύνη τώρα να τη κλαις να το συνηθίσεις να το λες..."    
                                         

 (Απόσπασμα από τραγούδι του Μ. Θεοδωράκη)

Και τη κλαίμε τη ρωμιοσύνη εδώ και πολλά χρονιά... Σήμερα κλάψαμε και ένα σύμβολο της... Τον Μ. Θεοδωράκη, που στη σημερινή μασκαράτα, πήρε τη θέση του βασιλιά Καρνάβαλου...

Και λόγο έβγαλε, απευθυνόμενος σ' ένα "μπαχτσέ" που μέσα του περιλάμβανε σύσσωμη την νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση. Τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, του Λουκμάν Σαχτζάν, και τα σκατόψυχα ανθρωποειδή εκατοντάδων ακόμα εγκληματικών επιθέσεων...

Και καρικατούρα του εαυτού του έγινε, ξεπλένοντας φασίστες, και  ''καταγγέλλοντας" την "πιο επικίνδυνη μορφή φασισμού, την αριστερόστροφη".

Απόλυτη κατάντια, απόλυτος εξευτελισμός.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

4 Φεβρουαρίου 2018 στις 7:39 μ.μ.

Του φασίστες δεν τους ξεπλένει ο Μίκης . Τους φασίστες τους ξεπλένει η "Αριστερά" που χαρίζει μια αυθόρμητη λαική αντίδραση σε αυτούς. Ντροπή σε όσους θέλουν να αυτοαποκαλλούνται αριστεροί να χαρίζουν τις εκατοντάδες χιλιάδες λαού σε Θεσαλονίκη και Αθήνα στους φασίστες .
΄'Η είναι ηλίθιοι ή πράκτορες

6 Φεβρουαρίου 2018 στις 2:26 μ.μ.

έτσι! όπως τα λες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger