Home » , » Αποκλειστικό! Γιατί έγινε υπουργός ο Κουβέλης

Αποκλειστικό! Γιατί έγινε υπουργός ο Κουβέλης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 | 7:34 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πολλοί απόρησαν με την υπουργοποίηση του συντρόφου Φώτη Κουβέλη. Δεν τους κάλυψαν τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ και αναρωτήθηκαν τι κρύβεται από πίσω.
Θα σας πω, αφού έχουν πια αποχαρακτηριστεί άκρως απόρρητα έγγραφα και μετά από λεπτομερή έρευνα του κατασκόπου και φίλου 000+7, γνωστότερου ως Τζίμη Μπόντ.
Τζιμάκο, σε ακούμε:

- Καλησπέρα σας. Ο κύριος Κουβέλης δεν πήγε αρχικά στο ΥΠΕΘΑ ως αναπληρωτής υπουργός.

- Αλλά ως τι τον κάλεσαν;

- Ως... βλήμα! Μάλιστα ως δείγμα βλήματος μεγάλου διαμετρήματος.

- Απόλυτα λογικό, συνέχισε.

- Ναι. Λογικό και κερδοφόρο. Διότι μετά το σκάνδαλο με τα παλιά πυρομαχικά, που θα πουλούσαμε στους Σαουδάραβες, η Ελλάδα εκτέθηκε στους συμμάχους της, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, που διέταξαν τη συναλλαγή. Έπρεπε λοιπόν να βρει κάτι να δώσει στους Σεΐχηδες, αφού δεν μπορούσε πλέον να πουλήσει τα συγκεκριμένα πυρομαχικά. Βλήματα, δόξα τα λεφτά, υπάρχουν, έτσι μαζί με τον Κουβέλη σκέπτονταν να δώσει κάμποσα ακόμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Πάνο Καμμένο, ενώ σε συνεργασία με την αντιπολίτευση, θα μοσχοπουλούσαμε τον Άδωνη, το Δαβάκη, το Βενιζέλο, το Σταύρο, το Σαμαρά, το Λεβέντη και πολλούς άλλους, ακόμα και εξωκοινοβουλευτικούς, όπως τον Πάγκαλο, τον Τζήμερο, ώστε ταυτόχρονα να υπάρξει η πολυπόθητη εθνική συναίνεση. Τους χρυσαυγίτες θα τους δίναμε όλους μαζί “πακέτο”, μαζί με τα ακροδεξιά τρολλ. Μιλάμε για μεγάλη δουλειά...

- Έξοχο σχέδιο! Μπράβο! (Να τα παραδεχόμαστε τα καλά).

- Δυστυχώς στράβωσε.

- Γιατί; Μα γιατί τόση ατυχία;

- Ε, οι Σαουδάραβες, οι άντρες μόνο, μπήκαν στο twitter και αντελήφθησαν την “ποιότητα” των συγκεκριμένων βλημάτων. Βλέπετε, δεν κρατάμε κι εμείς μυστικό. Αμέσως να σχολιάσουμε. Τους έβγαλαν λοιπόν, όπως ήταν φυσικό, όλους αυτούς άχρηστους. Μας την είπαν κιόλας. “Είπαμε να πάρουμε παλιά βλήματα, όχι όμως και τα σκουπίδια σας. Αυτοί είναι επικίνδυνοι για όλους”. Και χάλασε η δουλειά. Τι να τους λέμε “πάρτε τους για μια κατσίκα, πάρτε τους τζάμπα”, τίποτε αυτοί. Ανένδοτοι! Θεώρησαν πως τους δουλεύουμε και πείσμωσαν.

- Κρίμααα! Λοιπόν οφείλω μια συγνώμη στον Πρωθυπουργό. Δεν ήξερα ότι επρόκειτο για κάτι τέτοιο. Όμως γιατί έκαναν τον Κουβέλη αναπληρωτή υπουργό;

- Πονεμένη Ιστορία. Δυστυχώς, όσο γίνονταν οι διαπραγματεύσεις, ο Φώτης πήγε και κάθισε στην καρέκλα του αναπληρωτή υπουργού. Όταν πήγαν να τον σηκώσουν, κατάλαβαν πως κόλλησε για τα καλά! Άσε που απειλούσε πως, αν τον ξεκολλήσουν, θα σκάσει μέσα στο υπουργείο! Αν πραγματοποιούσε την απειλή του, καταλάβεις, τι ζημιά θα γίνονταν. Έτσι ο πρωθυπουργός προτίμησε τη λύση του Ανασχηματισμού. Γκαντεμιά.

- Να πάρει η ευχή! Εκεί που θα γλιτώναμε από δαύτους...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger