Home » , » Τι ξέρει ο Αμερικάνος.

Τι ξέρει ο Αμερικάνος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 | 6:16 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Θα ήταν πραγματικά για πολλά γέλια, αν ο Λεβέντης δεν έπαιρνε τον παχουλότατο μισθό του βουλευτή.
Θέλει λοιπόν να ξηλωθούμε όλοι οι υπόλοιποι να πάρουμε αεροπλάνα -δήθεν αόρατα- πλοία κοκ, για να φοβηθεί η Τουρκιά. Θα πάρουμε 30 αόρατα, πέντε φρεγάτες κι έτσι -σύμφωνα με το λεβέντικο σκεπτικό- θα κάνουν πίσω οι Τούρκοι.
Οι οποίοι όμως λένε να πάρουν 100 – 110 ίδιου τύπου αεροπλάνα. Επομένως, αν το ποιος θα κάνει πίσω εξαρτάται από τον αριθμό των F-35, μάλλον χλωμό το κόβω να υποχωρήσουν αυτοί. Το πιθανότερο είναι να οδηγηθούμε σε νέα κούρσα εξοπλισμών, που θα μας στοιχίσει “ο κούκος αηδόνι” και εμάς και των γειτόνων.
“Αλλά ξέρει ο Αμερικάνος” μας λέει ο Λεβέντης.

Να δούμε τι ακριβώς ξέρει ο Αμερικάνος; Ότι εμείς και οι Τούρκοι είμαστε “Αμερικανάκια”. Ανήκουμε και οι δυο εις την Δύση. Επίσης ξέρει πως ακόμα και για να πάνε τουαλέτα οι πολιτικοί και των δυο χωρών θα πάρουν άδεια από Ουάσιγκτον. Έτσι και δεν πιάσουν γραμμή, τα έκαναν πάνω τους. Άσχετα, αν στα λόγια είναι κατά των ΗΠΑ. Άλλωστε ΗΠΑ - ξείπα είναι οι πολίτικοι.

Ξέρει ακόμα πως έχει πανάκριβα παλτά, τα οποία πρέπει να πωληθούν. Αλλά λεφτά δεν υπάρχουν. Πρόλαβαν και τα πήραν οι Γερμανοί με τα Μνημόνια. Οι Τούρκοι μπορεί να μην είναι τόσο χάλια οικονομικά, αλλά κι αυτοί δεν έχουν όσα θέλουν οι Αμερικανικές εταιρίες.

Τι θα γίνει λοιπόν ώστε να πωληθεί το εμπόρευμα; Μα μια κρίση! Μια μικρή κρίση, που τα ΜΜΕ θα την κάνουν τεράστια. Ώστε μετά να βγουν τα λαγουδάκια κάθε λογής να μας πουν το παραμύθι. “Κινδυνεύουμε, άρα στα όπλα, αδερφοί μου, στα όπλα”. Για να σώσουμε τα σπίτια μας τα οποία θα τα βγάλουν στο σφυρί, για να τα αγοράσουμε όπλα. Για να μην πεθάνουμε σκλάβοι στους Τούρκους, αλλά στους Ευρωπαίους τοκογλύφους. Για να ψοφήσουμε της πείνας “εθνικά υπερήφανοι” όμως.

Λοιπόν λεβέντη μου. Εμείς δεν έχουμε, δώσε εσύ που έχεις πολλά. Δώσε όλη την περιουσία σου και πάρε αόρατα. Ανέβα πάνω και κόβε βόλτες. Αλλά εσύ δεν δίνεις, εσύ και κάποιοι άλλοι παίρνετε συνέχεια.

Τώρα να ρωτήσω κάτι άλλο τον Αμερικάνο παντογνώστη: Αν τα φαρμακάκια, που 'ναι τόσα δα, ώστε να χωράνε στο στόμα, ή αλλού, αν είναι υπόθετα, έδωσαν μίζα 3 δις και ζημιά 30, τα όπλα που είναι πολύ μεγαλύτερα τι μίζα δίνουν, ω πάνσοφε;
Βρε άντε στο διάολο λαμόγια... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger