Home » , , » Συνεπής με τις προηγούμενες τοποθετήσεις του, ο Κώστας Βαξεβάνης, θα καυτηριάσει την επιλογή Τσίπρα για υπουργοποίηση Κουβέλη.

Συνεπής με τις προηγούμενες τοποθετήσεις του, ο Κώστας Βαξεβάνης, θα καυτηριάσει την επιλογή Τσίπρα για υπουργοποίηση Κουβέλη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 | 4:59 π.μ.

Πιθανολογούμε ότι ο Κώστας Βαξεβάνης, αυτός ο "λειτουργός της ενημέρωσης" ο οποίος μας διδάσκει για το «πώς πρέπει να είναι η δημοσιογραφία», ο «δημοσιογράφος των πολλών αποκαλύψεων και των διεθνών βραβείων», λόγω πυκνής πολιτικής επικαιρότητας, δεν θα βρήκε χρόνο να σχολιάσει την τοποθέτηση στο κυβερνητικό σχήμα του Φώτη Κουβέλη.

Και την παράληψη αυτή, που υπάρχει προς το παρόν στους ιστότοπους που διευθύνει, θεωρούμε βέβαιο ότι θα την αποκαταστήσει την Κυριακή στην εφημερίδα που προΐσταται, το «Documento».
Θα υπάρχει δηλαδή άρθρο του, με χτύπημα μάλιστα στην πρώτη σελίδα, στο οποίο ο Κώστας Βαξεβάνης θα διατυπώνει την ίδια άποψη που είχε για τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ –και την οποία εξέφραζε με αναρτήσεις του στο twitter- όταν αυτός συμμετείχε στην κυβέρνηση παρέα με Σαμαρά και Βενιζέλο.
(Παραθέτουμε, στο τέλος της ανάρτησης, κάποια σχετικά τουιταρίσματα του Κ.Β για να σας φρεσκάρουμε την μνήμη σας).

Εντάξει, μπορεί να υπήρξε η καταγγελία των άνεργων δημοσιογράφων Μαρίας Κωνσταντοπούλου και Δημοσθένη Χριστόπουλου ότι η εργοδοσία της ιστοσελίδα της εφημερίδας Docomento τους ζήτησε να δουλεύουν για 330 ευρώ καθαρά με μπλοκάκι, 9ωρο, συν δύο ΣΚ το μήνα, δουλειά απ’ το σπίτι, αλλά είπαμε: Ζούμε στην εποχή που έχει επιστρέψει ο εργασιακός μεσαίωνας.

Επίσης αφού επέλεξε να βρεθεί στα μεγάλα «εκδοτικά σαλόνια» είναι "λογικό" να αλλάξει και μερικές απ’ τις απόψεις του. Ενώ π.χ για τον ίδιο κάποτε οι τράπεζες εξαγόραζαν μέσω διαφημίσεων "κοστολογημένη σιωπή" από τα ΜΜΕ, σήμερα έγιναν "ευαγή ιδρύματα" και σαν τέτοια πλημμύρισαν με ολοσέλιδες διαφημίσεις τους το εκδοτικό του εγχείρημα.
Μέχρι εκεί όμως. Δεν θα φτάσει όμως στο σημείο, ο Κώστας Βαξεβάνης, να δικαιώσει όσους ισχυρίζονται ότι η εφημερίδα του είναι, με κραυγαλέο τρόπο, δεμένη στο άρμα της επικοινωνιακής διαχείρισης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτό θα το αποδείξει την Κυριακή ο Κ.Β. με το άρθρο που θα γράψει στο Documento καυτηριάζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ –μάλλον προσωπικά τον Α. Τσίπρα αφού η υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη δεν οφείλεται σε καμιά απόφαση κομματικού οργάνου του κυβερνητικού κόμματος αλλά είναι προσωπική απόφαση του "ηγέτη".

Είμαστε βέβαιοι ότι το πνεύμα του άρθρου θα διέπεται από τις ίδιες απόψεις που είχε ο Κώστας Βαξεβάνης, για τον σημερινό υφυπουργό, όταν αυτός συγκυβερνούσε την Ελλάδα με Σαμαρά και Βενιζέλο.




Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger