Home » , , » Αβίγκντορ Λίμπερμαν: Φασιστικό απόβρασμα που μπροστά του ο σφαγέας Νιτανιάχου μοιάζει με... τέρας μετριοπάθειας!

Αβίγκντορ Λίμπερμαν: Φασιστικό απόβρασμα που μπροστά του ο σφαγέας Νιτανιάχου μοιάζει με... τέρας μετριοπάθειας!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Απριλίου 2018 | 7:14 μ.μ.

Είναι στην κυριολεξία ανατριχιαστική η είδηση που μας γνωστοποιεί το ΑΠΕ-ΜΠΕ και αναφέρεται στις δηλώσεις του ισραηλινού υπουργού Άμυνας, Αβίγκντορ Λίμπερμαν, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε όταν είδε την δημοσιότητα βίντεο στο οποίο ένας Ισραηλινός ελεύθερος σκοπευτής στοχεύει στο κεφάλι έναν άοπλο Παλαιστίνιο, τον πυροβολεί δολοφονώντας τον, και όσοι Ισραηλινοί παρακολουθούν την σκηνή πανηγυρίζουν.

«Ο ελεύθερος σκοπευτής θα πρέπει να παρασημοφορηθεί και αυτός που τράβηξε το βίντεο να υποβαθμιστεί», υποστήριξε μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ισραηλινός κυβερνητικός αξιωματούχος.

Δεν ξέρουμε τι περαιτέρω σχολιασμό μπορεί να κάνουμε για το συγκεκριμένο γεγονός, πέρα απ’ αυτά που αναφέραμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Το μόνο που μπορεί να προσθέσουμε είναι ότι αυτό το φασιστικό απόβρασμα, ο Λίμπερμαν, σύμφωνα με τους «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς», ξεκίνησε την καριέρα του ως μπράβος σε νυχτερινά κέντρα, και σήμερα ανερχόμενος στα ανώτατα αξιώματα του Ισραηλινού κράτους, έχει κάνει κατά καιρούς τέτοιες προτάσεις που μπροστά σου ο σφαγέας Νιτανιάχου μοιάζει με... τέρας μετριοπάθειας! Όπως τότε π.χ που διατύπωνε την άποψη ότι οι Ισραηλινοί πρέπει να πνίξουν όλους τους Παλαιστίνιους στη Νεκρά Θάλασσα και ότι πρέπει να εκτελούνται όλοι οι αραβικής καταγωγής βουλευτές της ισραηλινής Βουλής που συναντιούνται με ηγέτες της Χαμάς! 

Τώρα ήταν πιο .. συνεσταλμένος. Απλώς πρότεινε να βραβεύσει η κυβέρνησή του έναν δολοφόνο και να τιμωρήσει αυτόν που βιντεοσκόπησε το έγκλημα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger