Home » , » Αντιφασιστική Συγκέντρωση Αλληλεγγύης. Τρίτη 29 Μαΐου 2μμ Δικαστήρια Πειραιά (Σκουζέ)

Αντιφασιστική Συγκέντρωση Αλληλεγγύης. Τρίτη 29 Μαΐου 2μμ Δικαστήρια Πειραιά (Σκουζέ)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 | 11:29 μ.μ.

Το χρυσαυγίτικο σωματείο και η ναζιστική γιάφκα του θα κλείσουν!

Να αθωωθούν οι αντιφασίστες της παρέμβασης της 25ης Μάη

Την Δευτέρα 28 Μάη παρακολουθήσαμε το 3ο μέρος της αγαστής συνεργασίας Κράτους – Χρυσής Αυγής.
Την 1η δικάσιμο μέρα στην αυτόφωρη διαδικασία, τα δικαστήρια Πειραιά είχαν παραδοθεί στα Τάγματα Εφόδου και οι δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί με διπλή ζώνη ενάντια στην αντιφασιστική συγκέντρωση.
Παρ` όλη την επίθεση που δέχτηκαν οι αντιφασίστες από τις δυνάμεις των ΜΑΤ οι συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι διατήρησαν την συγκέντρωση και υποδέχτηκαν με συνθήματα τους 6 συλληφθέντες που αποφυλακίστηκαν προσωρινά.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας του.
Το αντιφασιστικό κίνημα θα συσπειρωθεί γύρω από τις ταξικές δυνάμεις της εργατικής τάξης και της νεολαίας και με εργαλείο το Μαχητικό Αντιφασισμό θα βρει πολιτικές διεξόδους ενάντια στη μοιρολατρία και στις λογικές της θεσμικής και κινηματικής ανάθεσης.

Το δικαστήριο διέκοψε για την Τρίτη 29 Μαΐου στις 2μμ όπου θα υπάρχει αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Πειραιά.

Την Τετάρτη 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ευρεία αντιφασιστική σύσκεψη φορέων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος στις 6μμ με σκοπό να κλείσει το εργοδοτικό σωματείο του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και η γιάφκα του, να καταδικαστούν όλοι οι φασίστες που εμπλέκονται στην ενέδρα της 25ης Μάη και να αθωωθούν οι αντιφασίστες της παρέμβασης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger