Home » , , » «Μαχαίρι στην καρδιά του κάθε αντιφα», ελεύθερη διατύπωση γνώμης - Ανάρτηση άποψης στο διαδίκτυο "πρόκληση για εκτέλεση κακουργήματος"

«Μαχαίρι στην καρδιά του κάθε αντιφα», ελεύθερη διατύπωση γνώμης - Ανάρτηση άποψης στο διαδίκτυο "πρόκληση για εκτέλεση κακουργήματος"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 | 3:37 μ.μ.

Είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στο οποίο παρακολουθούμε μια ομάδα φασιστοειδών να φωνάζουν όχι απλώς εμετικά συνθήματα, αλλά να ευαγγελίζονται δολοφονίες όσων θεωρούν πολιτικούς τους αντιπάλους.

Τα ναζιστικά αποβράσματα αυτά που παριστάνουν τους "μακεδονομάχους" δεν αρκούνται στο γνωστό χρυσαυγίτικο σλόγκαν «αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει», αλλά εκδηλώνουν όλα τα "πατριωτικά" αισθήματα απ' τα οποία διακατέχονται, ουρλιάζοντας το "εμπνευσμένο"  σύνθημα «Μαχαίρι στην καρδιά του κάθε αντιφα».

 Και όλο αυτό το σκηνικό γίνεται έχοντας δεκάδες μπάτσους γύρω του οι οποίοι τους παρακολουθούν αδιάφοροι, για να μην πούμε ότι αρκετοί απ' αυτούς συμμερίζονται τα φασιστικά συνθήματα των οπαδών -και πιθανόν μελών- της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου.

Πλεονασμός να τονίσουμε ότι δεν υπήρξε κανένας εισαγγελέας να θεωρήσει ότι τα φασιστοειδή αυτά πρέπει να κατηγορηθούν "για διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος, βιαιοπραγίας και διχόνοιας, πρόκληση για την εκτέλεση κακουργήματος".
Λογικό. Εδώ έχουμε μια "αυθόρμητη αντίδραση πολιτών" οι οποίοι εκτιμούν ότι πρέπει να δολοφονηθούν οι αντιφασίστες. Προφανώς τέτοιες ενέργειες είναι "ελεύθερη διατύπωση γνώμης" και δεν εμπίπτουν στις πράξεις που διώκονται σύμφωνα με τον Π.Κ., εν αντιθέσεις με μια "ανάρμοστη" τοποθέτηση χρήστη του διαδικτύου.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger