Home » , » Αλέξης Μητσοτάκης.

Αλέξης Μητσοτάκης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 | 8:05 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Μας έριξαν τα συμφέροντα” είχε πει παλαιότερα ο Επίτιμος των Νοσφεράτου Δαγκώνουν (ΝΔ) για τον “αλήτη και προδότη” Σαμαρά. Τον προδότη, που έπειτα από χρόνια τα γαλάζια γίδια έκαναν αρχηγό υπακούοντας στην κομματική γραμμή. Τα συμφέροντα θέλουν να με ρίξουν” λέει σήμερα ο Τσίπρας.

Κι εγώ απευθύνω την ερώτηση και στους γαλάζιους και στους πορτοκαλί αλλά και σε όποιο αστικό κόμμα βρεθεί μελλοντικά σε αυτή τη θέση: Αν εσείς υπηρετείτε συμφέροντα μόνο του λαού τι φοβάστε; Ο κόσμος θα σας δώσει αυτό που αξίζετε.

Προφανώς οι κατά καιρούς αποστάτες (ένας από αυτούς ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης) κοιτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον. Κι αφού βάζουν πάνω απ όλα το τομάρι τους, μπορούν να εξαγοραστούν.

Το δυστύχημα είναι πως όλοι είναι τέτοιοι. Κάθε ένας από αυτούς εκπροσωπεί και κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα. Οι πλουτοκράτες, οι κεφαλαιούχοι, μαζί με άλλα υλικά αγαθά φροντίζουν να αγοράζουν και μερικούς πολιτικούς. Όχι απαραίτητα από ένα κόμμα. Αφού πουλιούνται κι έχουν φράγκα, να μην τους πάρουν;

Είτε όμως του ενός, είτε του άλλου μεγάλου επιχειρηματία, όλοι οι αστοί πολιτικοί, η άκρα δεξιά, οι νεοφιλελέ, το κέντρο - απόκεντρο και οι ρεφορμιστές, υπηρετούν συνολικά το μεγάλο Κεφάλαιο. Απλά οι διάφοροι βαρόνοι του χρήματος σκοτώνονται και μεταξύ τους για να αρπάξουν μεγαλύτερη λεία, να φάνε μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα του δημοσίου χρήματος.

ΝΔ – ΠΑΣΟΚ εφάρμοσαν την ίδια πολιτική εξαπάτησης, ρουσφετιού, λαμογιάς και λεηλασίας. Πολιτική που συνεχίσει με ζήλο ο ΣΥΡΙΖΑ. Και ναι μεν ο Μητσοτάκης έχασε στην Βουλή την πλειοψηφία από τα συμφέροντα πίσω από το Σαμαρά και τα προσωπικά του, όταν ο Δρακουμέλ τον έδιωξε κλοτσηδόν από το ΥΠΕΞ, στις εκλογές όμως μαυρίσαμε τη ΝΔ, γιατί μας είχε γδάρει. Και για την αριθμητική. 0+0=14 μας έλεγαν. Έκαναν Μνημόνιο πριν το Μνημόνιο.

Σε όλες τις περιπτώσεις για να δικαιολογηθεί το αλισβερίσι βρίσκεται μια αφορμή. Στην πραγματικότητα όμως όταν οι φιλοδοξίες δεν ικανοποιούνται σε ένα κόμμα, τότε έχουμε μεταγραφές.

Ο Κούλης χτυπά τους ΑΝΕΛ. Τους λέει “δεν έχετε πια καμιά ελπίδα να μπείτε Βουλή. Ελάτε σε μένα, να σας δώσω καρέκλα”. Όμως υπολογίζει λάθος. Ο κόσμος θα τον συγυρίσει κι αυτόν. Δεν θα μπορεί να δώσει, ακόμα και με την νοθεία των +50 εδρών, γιατί δεν θα του δοθεί η ευκαιρία να μας ρημάξει. Θα πρέπει να μοιραστεί την κουτάλα με το σημερινό του εχθρό και μετεκλογικό σύμμαχο, το ΣΥΡΙΖΑ! Κι εκεί, μετά τις εκλογές, όποτε γίνουν, θα γελάσουμε πάρα πολύ.

Όμως για το ποιόν των κηφήνων ποίος είναι υπεύθυνος Αλέξη και Πάνο; Ποιος τους διάλεξε ποίος τους έβαλε στη λίστα των βουλευτών και με τι κριτήρια; Να κάνουν τα πάντα για να έχουν εξουσία μήπως; Ε, αυτό κάνουν!
 Τι φωνάζεις Πανούλη; Τι σκούζεις Αλέξη; Δεν ψήφισαν τα Μνημόνια; Τώρα που το πλοίο βουλιάζει, θα κοιτάξουν τον εαυτούλη τους, όπως έκαναν κι όταν ψήφιζαν τις ανθρωποθυσίες. Έβαλες ίδιους με τη ΝΔ. Αν θα πάνε εκεί, θα φταίνε μόνο αυτοί; Ή και οι αδίστακτοι αρχηγοί που επιλέξανε κατ' εικόνα και ομοίωση τους;

Προφανώς και οι μερικές δεκάδες ηλίθιοι πατριδοκάπηλοι δεν μπορούν να ρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ. Όπως δεν έριξε το Μητσοτάκη το Μακεδονικό. Άλλωστε μετά αναγνωρίστηκαν από το μισό πλανήτη οι γείτονες, ως Μακεδόνες σκέτο, κι από τους υπόλοιπους και μας ως πρώην Γιουγκοσλάβοι Μακεδόνες δηλαδή πάλι ως Μακεδόνες. Φυσικά δεν ασχολήθηκε κανείς. Είπαμε που πάει το πρώην στο Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Πρώην Βυζαντινή Αυτοκρατορία Ελληνική Δημοκρατία, αυτό λέμε. Δημοκρατία βέβαια τρόπος του λέγειν. Δημοπρασία πάει καλύτερα. Με τόσους πλειστηριασμούς. Εδώ βγαίνουν στο σφυρί οι ίδιοι οι πολιτικοί, στα σπίτια μας θα κολλήσουν;

Αλέξη, θα χάσεις γιατί έκανες Μνημόνιο. Αν έδινες αυτά που υποσχέθηκες, δεν θα ανησυχούσες. Δεν λυπάμαι καθόλου γι αυτό που σε περιμένει. Να το σκεφτούν οι επόμενοι οπορτουνιστές. .

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger