Home » , » Πολιτική παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" εξώ από το σπίτι του «κατά συρροή δολοφόνου», επιχειρηματία, Ν. Στασινόπουλου.

Πολιτική παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" εξώ από το σπίτι του «κατά συρροή δολοφόνου», επιχειρηματία, Ν. Στασινόπουλου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 | 10:49 μ.μ.

Με κείμενο του στο indymedia ο «Ρουβίκωνας», μας πληροφορεί ότι σήμερα μέλη του πραγματοποίησαν πολιτική παρέμβαση έξω απ’ το σπίτι του «κατά συρροή δολοφόνου»,   Ν. Στασινόπουλου.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας μ’ αυτή τους την συμβολική ενέργεια –για την οποία δεν μας γνωστοποιούν λεπτομέρειες- θέλησαν να αντιδράσουν για τα εργοδοτικά εγκλήματα που συμβαίνουν στις επιχειρήσεις αυτού του καπιταλιστή.

«Από το 2000 έως σήμερα έχουν καταγραφεί αδρά 11 θάνατοι και μόλις στο τελευταίο έτος 7 σοβαροί τραυματισμοί εργατών του εν λόγω ομίλου», αναφέρει ο «Ρ».
Στο ίδιο κείμενο τονίζεται ο εργασιακός μεσαίωνας που επικρατεί στις επιχειρήσεις αυτού του πλουτοκράτη κάτι που συμβάλει αποφασιστικά τα κέρδη του να βρεθούν σε δυσθεώρητα ύψη.

Το 2017, υπογραμμίζεται στην ανάρτηση της αναρχικής ομάδας, «η μετοχή του ομίλου στο χρηματιστήριο αυξήθηκε κατά 159% και ο κύκλος εργασιών του ανήλθε στα 758,318 εκατομμύρια ευρώ, όταν το 2010 ήταν 351,8 εκατ. Ευρώ».

Στο κείμενο που αιτιολογεί την σημερινή της παρέμβαση ο "Ρ" κάνει μια γενικότερη εκτίμηση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα και διαπιστώνει ότι «Ο πόλεμος απέναντι στην τάξη μας μπορεί να αναχαιτισθεί μόνο με ενσυναίσθηση και οργάνωση πολιτικής συλλογικής αντίδρασης».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger