Home » , , » Ετεροχρονισμένη "αποκάλυψη" από την φυλλάδα του "κομιστή"

Ετεροχρονισμένη "αποκάλυψη" από την φυλλάδα του "κομιστή"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 | 10:48 μ.μ.

Για την διαβόητη υπηρεσία "Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος" η οποία, υποτίθεται «είναι αρμόδια για την πρόληψη και την καταστολή κάθε ενέργειας που στρέφεται κατά της ασφάλειας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος», έχουν υπάρξει εδώ και πολλά χρόνια καταγγελίες ότι βασικής της δραστηριότητα  είναι η ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης. 

Μάλιστα έχουν υπάρξει εκ μέρους του ΚΚΕ ερωτήσεις στην βουλή, προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Διαφάνειας και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. για απαράδεκτες ενέργειες που έχει προχωρήσει αυτός ο κατασταλτικός μηχανισμός, σε βάρος συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και της  ΠΟΕ - ΟΤΑ.
Αυτά επί συγκυβέρνησης Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ.

Πρόσφατα η ίδια κακόφημη κρατική υπηρεσία άσκησε ποινικές διώξεις σε όσους παίρνουν μέρος στο κίνημα ενάντια στους πληστηριασμούς. Η φυλλάδα του "κομιστή" δεν είχε πάρει πρέφα τίποτα.

Σήμερα για να ασκήσει αντιπολίτευση "ανακάλυψε" τον "σκοτεινό της ρόλο",  ότι ιδρύθηκε από την δικτατορία του Μεταξά και σήμερα  "παρακολουθεί στελέχη νόμιμων κομμάτων", επικαλούμενη την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του Λαφαζάνη.

Προσφεύγοντας στο φακέλωμα και την παρακολούθηση των διαδηλωτών που θέλουν να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς α’ κατοικίας, η κυβέρνηση ανέθεσε στο Τμήμα Προστασίας του Κράτους να ετοιμάσει μια βαριά δικογραφία εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων. Το τμήμα της Ασφάλειας που ανέλαβε την διεκπεραίωση ζήτησε και έλαβε άδεια από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για χρήση συσκευών καταγραφής εικόνας και ήχου με το επιχείρημα ότι «έτσι επιτρέπεται η ταυτοποίηση των δραστών και ο βαθμός συμμετοχής τους στις άδικες πράξεις». 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, πρόκειται για στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας, ενός κόμματος που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών και όχι μιας… παρακρατικής ή εγκληματικής οργάνωσης. Και, κυρίως, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι συμμετέχοντες στις συγκεντρώσεις κατά των πλειστηριασμών έξω από τα συμβολαιογραφικά γραφεία δεν γνώριζαν ότι οι κινήσεις τους βιντεοσκοπούνταν από αξιωματικούς της Ασφάλειας.

Όπως αποκαλύπτεται από επίσημα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία με την οποία διώκονται ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης και ακόμη τέσσερα πρόσωπα η Ελληνική Αστυνομία είχε συγκροτήσει ειδικό συνεργείο από άντρες της Ασφάλειας που υποδύονταν τους εικονολήπτες βιντεοσκοπώντας τις συγκεντρώσεις της Λαϊκής Ενότητας έξω από συμβολαιογραφικά γραφεία και κατέγραφαν έναν προς έναν τους διαδηλωτές που προσπαθούσαν να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς ακινήτων!, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger