Home » , » Μηνύσεις καταθέτει η οικογένεια του Ζακ στους δολοφόνους και και σε όσους προσέβαλαν την μνήμη του.

Μηνύσεις καταθέτει η οικογένεια του Ζακ στους δολοφόνους και και σε όσους προσέβαλαν την μνήμη του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 | 2:56 π.μ.

Για "λειψή δικογραφία της ντροπής" κάνει λόγο η δημοσιογράφος Κατερίνα Κατή, σήμερα στην εφημερίδα "Documento", αναφερόμενη στην ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας στους δολοφόνους του Ζακ Κωστόπουλου. 

Απ' το ίδιο δημοσίευμα πληροφορούμαστε  ότι οι οικείοι του Ζακ υποβάλλουν σήμερα μηνύσεις σε βάρος όλων όσοι εμπλέκονται στις αγριότητες που σημειώθηκαν σε βάρος του νεαρού ακτιβιστή και τον οδήγησαν σε θάνατο.

Και δεν αναφέρονται μόνο στην κτηνώδη συμπεριφορά κοσμηματοπώλη και μεσίτη.
Προφανώς γνωρίζοντας την αξία που έχουν οι δηλώσεις της  Ολγας Γεροβασίλη ότι "όσοι αστυνομικοί έχουν ευθύνες για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου θα λογοδοτήσουν", και υποθέτοντας για το ατελέσφορο της ΕΔΕ που διατάχτηκε εναντίον τους, ζητάνε "την ποινική δίωξη των αστυνομικών, που έχουν καταγραφεί να χτυπάνε τον Ζακ, με το κλομπ και τα πόδια πεσμένο κάτω κι ενώ έχει συλληφθεί να σέρνουν το ετοιμοθάνατο σώμα του, για βασανιστήρια ..."

Πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δικηγόροι της οικογένειας του Ζακ θα προχωρήσουν σε "νομικές κινήσεις και σε βάρος όλων προσέβαλαν με την συμπεριφορά τους ακόμα και την μνήμη του νεκρού". Αυτό θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και περιμένουμε να δούμε πώς θα προσωποποιηθεί. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 1:07 μ.μ.

Μηνύσεις στα βοθροκάναλα (παρντόν στους αγαπημένους συναδέλφους)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger