Home » , » Απ' την υποτίμηση της νοημοσύνης μας που επιχειρούν οι ιατροδικαστές, στην φασιστική αλητεία του Καρατζαφέρη σχετικά με την δολοφονία του Ζακ (Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλος)

Απ' την υποτίμηση της νοημοσύνης μας που επιχειρούν οι ιατροδικαστές, στην φασιστική αλητεία του Καρατζαφέρη σχετικά με την δολοφονία του Ζακ (Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλος)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 | 7:06 μ.μ.


Προηγουμένως σχολιάζαμε το πόρισμα που έδωσαν στην δημοσιότητα οι ιατροδικαστές με το οποίο διαπίστωναν ότι τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου "είναι απροσδιόριστα".
Ενα τουιτάρισμα του Διονύση Ελευθεράτου, μας λέει με τηλεγραφικό τρόπο πόσο υποτιμούν την νοημοσύνη μας αυτοί οι "επιστήμονες" που κατέληξαν σ' αυτή την εκτίμηση.

Επίσης αν και έχουμε αναφερθεί στην αλητεία του Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος έχυσε όλο του το ομοφοβικό, φασιστικό του δηλητήριο, απέναντι σε έναν εν ψυχρώ δολοφονημένο συνάνθρωπό μας, αξίζει να ακούσουμε - στο ηχητικό που παραθέτουμε παρακάτω, τον σχετικό σχολιασμό που έκανε σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Νίκος Μπογιόπουλος.
Δεν είναι απλώς ότι αναφέρεται στην πολιτική δραστηριότητα και τις απόψεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ, εστιάζεται και στο ότι το ελληνικό κράτος έχει χορηγήσει τηλεοπτική άδεια -προφανώς να συντελέσει κι αυτός μέσα από τον τηλεοπτικό του δίαυλο στην διαμόρφωση της λεγόμενης "κοινής γνώμης" σε έναν τύπο για να προπαγανδίζει την φασιστική αλητεία του:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger