Home » , , » Αννυ Παπαρρούσου: "Καθαρή δολοφονία". Δεν αποδόθηκαν ορθές κατηγορίες στον δράστη κοσμηματοπώλη

Αννυ Παπαρρούσου: "Καθαρή δολοφονία". Δεν αποδόθηκαν ορθές κατηγορίες στον δράστη κοσμηματοπώλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 | 2:01 μ.μ.


Ακόμα έχουν μείνει πολλά "σκοτεινά" σημεία για τις συνθήκες που οδήγησαν στην εν ψυχρώ δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.
Οπως ακούσαμε την δικηγόρο Αννυ Παπαρρούσου -μαζί με την συνάδελφό της Χρύσα Πετσιμέρη έχουν αναλάβει την δικαστική εκπροσώπηση της οικογένειας του δολοφονηθέντος- να λέει στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, ακόμα "υπάρχουν πολλές εκδοχές που θα ερευνηθούν πολύ σοβαρά", για τις συνθήκες που έχασε την ζωή του ο νεαρός ακτιβιστής.

Αναφερόμενη μάλιστα στα όσα κοινοποίησε με ανάρτησή του στο facebook ο Γρηγόρης Βαλιανάτος, τόνισε, ότι αν ισχύουν τότε "δεν έχουμε ούτε καν απόπειρα κλοπής", από το θύμα.


Πέρα του ότι η αγωνίστρια δικηγόρος μας είπε ότι έχουμε "μια καθαρή δολοφονία" του Ζακ Κωστόπουλου, ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτησή της ότι οι κατηγορίες που αποδίδονται σε έναν δράστη -στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου Ευάγγελο Δημόπουλο- δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μένει στις δικαστικές αρχές να του αποδώσουν τις κατηγορίες για το έγκλημα που έκανε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αννυς Παπαρρούσου: 

«Έχουμε ένα τόσο καθαρό οπτικό υλικό ώστε όλοι είμαστε όλοι σε θέση να καταλάβουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Πρόκειται για έναν άνθρωπο παγιδευμένο μέσα στο κατάστημα που εμποδίστηκε να βγει με την υπερβολική χρήση βίας που οδήγησε, όπως θα αποδειχθεί φαντάζομαι και από την ιατροδικαστική έκθεση στο θάνατό του.

Αν αυτή η χρήση βίας ήταν σύμμετρη προς το περιστατικό, που εκτυλισσόταν μέσα στο στο κατάστημα αυτό είναι προς χρήση όλων σας. Κατά τη γνώμη μου έχουμε να κάνουμε με μια καθαρή δολοφονία.

Οι κατηγορίες που αποδόθηκαν δεν είναι οι  ορθές και μένει να αποδοθούν ορθά απ' τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, διότι δεν έχουμε να κάνουμε με βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και επικίνδυνη σωματική βλάβη, έτσι όπως τέθηκαν οι κατηγορίες άλλα με τετελεσμένη ανθρωποκτονία και βεβαίως διάφορα άλλα αδικήματα τα οποία αφορούν τον ίδιο το δράστη τον συνεργό του αλλά και όλους του άλλους που εμπλέκονται στο περιστατικό αυτό.
Στην χειρότερη περίπτωση θα μπορούσαμε να πούμε ότι βρισκόμαστε σε μια περίπτωση απόπειρα κλοπής, ένα ελαφρύτατο πλειμέλλημα και όχι ληστείας όπως κακώς αναφέρεται σε όλα τα ΜΜΕ

Όταν έχεις έναν άνθρωπο παγιδευμένο σε ένα χώρο και δεν απειλείσαι και υπάρχουν συγκεντρωμένοι απέξω, δεν υπάρχει ορατός λόγος και δεν αντιδράς με αυτόν τον τρόπο».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 2:12 μ.μ.

Μονομερως μεροληπτικό κειμενο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger