Home » , » Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Από giorgis , Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 | 9:03 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο σ' αυτή την ζωή. Οπως μάθαμε από την Χρύσα Πετσιμέρη -δικηγόρο της οικογένειας του δολοφονημένου Ζακ Κωστόπουλου-, απ' τα λεγόμενα της σε ραδιοφωνική εκπομπή, αυτός που προσπάθησε να σταματήσει τα δυο κτήνη να χτυπούν με κλωτσιές στο κεφάλι τον Ζακ είναι ο Φίλιππος Καραγιώργης, αδελφός του μέλους του ΚΚΕ Νίκου Καραγιώργη.
Τα όσα συγκλονιστικά περιέχονται στην κατάθεση που έδωσε στους ασφαλίτες, τα μαθαίνουμε από συνέντευξη που έδωσε σε δημοσιογράφους της ιστοσελίδας Newpost.

Από την άλλη έρχονται στην δημοσιότητα, ένα βίντεο με την συμμετοχή που είχαν στην δολοφονία μπάτσοι-σαδιστικά τέρατα, καθώς και η πολιτική δραστηριότητα του κτηματομεσίτη Θάνου Χορταριά, ο οποίος μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, συμμετείχε στο λιντσάρισμα του Ζακ.
Ο τύπος αυτός, μετά την αποτρόπαια πράξη του, όχι απλώς εξακολουθούσε να υπερασπίζει την ενέργεια του στο διαδίκτυο, αλλά είναι και στέλεχος (μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου) μια ακροδεξιάς, εθνικιστικής οργάνωσης που ονομάζεται «Πατριωτικό Μέτωπο». Εκεί εμφανίζεται ως «συντονιστής Ανατολικής Αττικής» της οργάνωσης.

Τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger