Home » , » Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 | 6:14 μ.μ.

Αν επαληθευτούν τα όσα δημοσιεύονται σήμερα στην ιστοσελίδα news247 έρχονται τα πάνω-κάτω τα όσα μας σερβίρουν μέχρι τώρα τα ΜΜΕ για τα γεγονότα που προηγήθηκαν πριν την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.

Σύμφωνα με τα όσα επικαλείται ο ιστότοπος που αναφέραμε, στην ασφάλεια έχει καταθέσει άνθρωπος που φέρεται να ήταν μαζί με τον Ζακ Κωστόπουλο την στιγμή της επίθεσης.
Στην κατάθεση του τονίζει ότι "οι δύο τους ήταν για καφέ και ο 33χρονος δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να το ληστέψει, αλλά να προφυλαχτεί καθώς στην καφετέρια που βρίσκεται στον πεζόδρομο ξέσπασε έντονος καβγάς μεταξύ τρίτων ατόμων χωρίς εκείνος να εμπλακεί. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο σενάριο της κατάθεσης ο 33χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο, πανικοβλήθηκε και δεν κατάλαβε για ποιο λόγο άρχισε να δέχεται επίθεση".

Φαίνεται ότι θα επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί που διατύπωσε στο facebook, ο Γρηγόρης Βαλιανάτος και για μια ακόμα φορά βρίσκονται εκτεθειμένα τα ΜΜΕ που μιλάνε για απόπειρα ληστείας και τα σχετικά.

Να κάνουμε επίσης μια επισήμανση. Η είδηση μας λέει ότι στο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη και για να αποκαλυφθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του Κωστόπουλου, αναμένονται -σε ένα περίπου μήνα- τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. 
Για να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις στην "μετάφραση" της είδησης παραθέτουμε μια ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η δικηγόρος Ηλέκτρα Κούτρα:
  


Το γεγονός ότι δεν είναι ξεκάθαρη η αιτία θανάτου από το στάδιο της νεκροψίας - νεκροτομής, δηλαδή πριν βγουν οι ιστολογικές (που θα επιβεβαιώσουν π.χ. ανακοπή) και οι τοξικολογικές (που θα επιβεβαιώσουν τι ουσίες βρίσκονταν στον οργανισμό του Zak, ΔΕΝ σημαίνει βέβαια ότι "έτυχε" να πεθάνει εκεί και τότε.

Είναι ΒΕΒΑΙΟ, ΟΠΟΙΟ και να είναι το αποτέλεσμα τοξικολογικής και ιστολογικής (που θα έρθει σ' ένα μήνα περίπου), ότι ο θάνατος επήλθε συνεπεία και του λυντσαρίσματος, του βίαιου ομαδικού εγκλήματος σε βάρος του.
Αυτό που λέμε στα νομικά "conditio sine qua non" (αιτιώδης σύνδεσμος), είναι στάνταρντ εκεί. Δηλαδή, ότι "ο θάνατος δεν θα επερχόταν αν δεν είχαν προκληθεί οι πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι, αλλά και το σώμα του (που πιστοποιήθηκαν ήδη, παρεμπιπτόντως) αν δεν βρισκόταν στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ στρες από την απάνθρωπη βίαιη ομαδική επίθεση που δέχθηκε" κλπ.
Η ενδεχόμενη συνδρομή και άλλων παραγόντων, όπως η (ενδεχόμενη) χρήση κάποιας ουσίας, δεν το αλλάζουν αυτό.

Ας μην αποπροσανατολιζόμαστε λοιπόν. Όλοι κι όλες είδαμε τον τρόπο με τον οποίον έφυγε από τη ζωή αυτός ο γλυκύτατος, ο τολμηρός αγωνιστής της ανθρωπιάς συνάνθρωπός μας.
 Ήρθε η ώρα να δηλώσουμε καθαρά και ξάστερα ότι δεν δεχόμαστε να ζούμε σε κοινωνία που τολμά να σκεφτεί ότι επιτρέπει τέτοια φαινόμενα.
Οτι δεν δεχόμαστε να ζούμε σε τέτοιο περιβάλλον. Ότι απαιτούμε την πλήρη διερεύνηση και την επιβολή ποινών αναλογικών της σοκαριστικής και τερατώδους ηθικής και κοινωνικής απαξίας πράξεων και παραλείψεων των οποίων γίναμε μάρτυρες.

Τελεία. Και παύλα.


Επίσης είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το κείμενο που υπογράφει η Κατερίνα Κατή στην ιστοσελίδα
του Documento

Στοιχεία - σοκ από τη δικογραφία για το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου

Στοιχεία που καταδεικνύουν ότι αν δεν υπήρχε το βίντεο που πάγωσε το πανελλήνιο, το κτηνώδες λιντσάρισμα του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου θα ήταν σαν μην είχε γίνει ποτέ!

Στα έγγραφα της δικογραφίας που σχηματίστηκε για την ασύλληπτη αυτή υπόθεση και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα και από εκεί στον ανακριτή, δεν καταγράφεται πουθενά, ούτε και από τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, το περιστατικό της κτηνώδους ομαδικής επίθεσης που δέχτηκε ο τραγικός Ζακ.

Αναφέρεται μόνο η κατάσχεση του μαχαιριού, το οποίο φέρεται να εντόπισε η αστυνομία μέσα στο κοσμηματοπωλείο, δεν υπάρχει όμως έκθεση έρευνας μέσα στο μαγαζί, ούτε αναφέρεται αν υπήρχαν κάμερες στον εσωτερικό χώρο και οπτικό υλικό από αυτές.

Είναι μια δικογραφία, όπως αποκαλύπτει και καταγγέλλει στο documentonews.gr η συνήγορος της οικογένειας του Ζακ, Άννυ Παπαρρούσου, στοχευμένη αποκλειστικά πάνω στον νεκρό!

Αναφέρονται δηλαδή σε αυτήν τα... αδικήματα που κατά την αστυνομία διέπραξε ο ίδιος ο νεκρός Ζακ Κωστόπουλος.

Αναφέρεται, επισημαίνει η κ. Παπαρρούσου, ότι αποπειράθηκε να ληστέψει το κοσμηματοπωλείο, ότι αντιστάθηκε κατά την απόπειρα σύλληψης του από την αστυνομία και ότι τους επιτέθηκε με ένα κομμένο γυαλί. Και έτερον ουδέν για όσα φρικτά διέπραξαν σε βάρος του οι... αγανακτισμένοι πολίτες.

Ακόμα και στο δελτίο του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο γίνεται λόγος, όπως μας ανέφερε η συνήγορος, για κλήση για... μαχαίρωμα! Ο άτυχος Ζακ, όταν πλέον τον έβαλαν στο ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο Νοσοκομείο δεν ανέπνεε και είχε απώλεια συνείδησης.

Κι επειδή όλα αυτά καταδεικνύουν με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο, πως έγινε ο χειρισμός στην "υπόθεση" (ο χώρος δεν αποκλείστηκε και άφησαν τον κοσμηματοπώλη ακόμα και να σκουπίσει και να καθαρίσει το σημείο) η Υπηρεσία, όπως επισημαίνεται στη δικογραφία διενεργεί (εκ των υστέρων)... περαιτέρω έρευνα!

Όσο για το υπάρχον οπτικό υλικό, και με δεδομένο ότι κάποιοι αμφισβητούν ακόμα και τα εξόφθαλμα, η οικογένεια του θύματος έχει απευθυνθεί σε εξειδικευμένο ψηφιακό αναλυτή για να αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας τι συνέβη τις μοιραίες για το παιδί τους στιγμές.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger