Home » , » Κι' άλλος μπατσοσυνδικαλιστής προκαλεί. Καταιγιστικές οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Ζακ. Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα του θύματος στο μαχαίρι ενώ κατάθεση, αυτόπτη μάρτυρα, αναφέρει ότι ο Ζακ έχασε την ζωή του από χτυπήματα των μπάτσων, οι οποίοι όντας νεκρός του φόρεσαν χειροπέδες

Κι' άλλος μπατσοσυνδικαλιστής προκαλεί. Καταιγιστικές οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Ζακ. Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα του θύματος στο μαχαίρι ενώ κατάθεση, αυτόπτη μάρτυρα, αναφέρει ότι ο Ζακ έχασε την ζωή του από χτυπήματα των μπάτσων, οι οποίοι όντας νεκρός του φόρεσαν χειροπέδες

Από giorgis , Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 | 10:08 π.μ.

Του Γ.Γ.

Κάτι τέτοια ακούς, όπως αυτά που είπε σήμερα στην τηλεόραση του Αλαφούζου, ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκο και σου έρχεται στο μυαλό το αναρχικό σύνθημα που έλεγε: "Οταν ο τελευταίος μπάτσος, κρεμαστεί από από τα άντερα του τελευταίου παπά τότε ο λαός θα ευτυχήσει".

Ο "υπηρέτης του νόμου" αυτός, μας είπε ότι οι συνάδελφοι του άσκησαν «νόμιμη βία». 
 «Δεν βγήκε καν όπλο! Εκαναν υποδειγματικά τη δουλειά τους», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι
«Σε όποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα γινόταν το περιστατικό, θα αντιμετωπιζόταν (σ.σ.: από τους μπάτσους) πολύ χειρότερα. Οι αστυνομικοί δεν έχουν υπερέβη κανένα όριο! ... Οι αστυνομικοί έκαναν άριστα τη δουλειά τους ... Δεν κάνουμε συλλήψεις με... τριαντάφυλλα», είπε ανάμεσα στα άλλο ο Μαυροειδάκος,

Προφανώς και αυτός ο μπατσοσυνδικαλιστής ζήλεψε τις "επιδόσεις" του συναδέλφου του πρόεδρου της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών Δημοσθένη Πάκου, και δεν ήθελε να υστερήσει σε θράσος και προκλητικότητα.

Και αυτά γίνονται σε μια στιγμή όπου είναι καταιγιστικές οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, αφήνοντας έκθετους όσων μιλούσαν για "οπλισμένο ληστή", αλλά το σημαντικότερο και σε ένα βαθμό ανατριχιαστικό, τα όσα έρχονται στην επιφάνεια, για την συμπεριφορά τον μπάτσων 

Συγκεκριμένα όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Εθνος" όσα μας έλεγαν ορισμένα ΜΜΕ τις προηγούμενες μέρες για τον "ληστή με το μαχαίρι" αποδεικνύονται παραμύθια. Οπως μας πληροφορεί το δημοσίευμα: "Αρχικά το μαχαίρι είχε βρεθεί εκτός του καταστήματος και άγνωστο άτομο το πήρε και το πέταξε στο εσωτερικό του ενώ η αστυνομία δεν ταυτοποίησε πάνω του αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου".

Το ποιο συγκλονιστικό απ' όλα είναι η κατάθεση μάρτυρα, ο οποίος παρακολούθησε το σκηνικό της δολοφονίας ο οποίος πιθανολογεί ότι ο Ζακ "Ήταν νεκρός πριν μπει στο ασθενοφόρο"! Δηλαδή εκτιμάει ότι ο νεαρός ακτιβιστής έχασε την ζωή του από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τους μπάτσους και μετά αφού ήταν ήδη νεκρός (!) ο 33χρονος, οι μπάτσοι του φοράνε χειροπέδες και τον παραδίδουν στο ΕΚΑΒ.

Αυτό το συμπεραίνει από το γεγονός ότι το ΕΚΑΒ έφυγε χωρίς να ανάψει τις σειρήνες του, σε αντίθεση με το τί συνηθίζεται ότι υπάρχει ένα επείγον περιστατικό, αλλά και από την εικόνα που είχε μπροστά του. «Κατέβασαν το φορείο και όταν ανέβηκε τον πιάσανε τρεις αστυνομικοί να τον ανεβάσουν και όπως τον σηκώσανε τα μάτια του ήταν σε ακαμψία ανοιχτά, το κεφάλι του ήταν πρησμένο και μαυρισμένο και από το λαιμό του έτρεχε πολύ μεγάλη ποσότητα αίματος», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι η δικηγόρος της οικογένειας του 33χρονου, Άννυ Παπαρρούσου, όταν ήρθε στην δημοσιότητα το βίντεο από την "Εφημεριδα των Συντακτών" σε δηλώσεις της επισήμανε ότι «η συμπεριφορά των αστυνομικών, πέραν της προφανούς αντίθεσης σε κάθε έννοια έννομης τάξης και πολιτισμού, συνιστά κακούργημα, είναι βασανισμός και τιμωρείται σαν κακούργημα σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger