Home » , » Σμπαράλια το σενάριο του "οπλισμένου ληστή" - Τοποθέτηση της δικηγόρου Χρύσα Πετσιμέρη

Σμπαράλια το σενάριο του "οπλισμένου ληστή" - Τοποθέτηση της δικηγόρου Χρύσα Πετσιμέρη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 | 9:26 μ.μ.


Προφανώς η οικογένεια του δολοφονηθέντος Ζαφείρη Κωστόπουλου δεν γνώριζε για το ποιόν και την "προϋπηρεσία" του Σωκράτη Τσαντίρη όταν τον προσέλαβε σαν ιατροδικαστή για να διερευνήσει τα αίτια του θανάτου του παιδιού τους.

Από κει και πέρα συνεχώς γίνεται σμπαράλια το σενάριο του "οπλισμένου ληστή" που οι Κυρ Παντελήδες δολοφόνησαν, γιατί αισθάνθηκαν ότι κινδύνευαν. 

Οπως ακούσαμε την δικηγόρο Χρύσα Πετσιμέρη να μας λέει στην δικογραφία έρευνας και κατάσχεσης υπάρχει αναφορά ότι έχει βρεθεί μαχαίρι μέσα στο κοσμηματοπωλείο χωρίς να περιγράφετε μήκος της λάμας, λαβή, χρώμα, τίποτε απολύτως. ..
Δεν υπάρχει κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί αποτύπωμα επάνω στο μαχαίρι. Επίσης δεν υπάρχει κανένα οπτικό υλικό και φωτογραφίες μέσα και έξω από το κατάστημα με τον Ζακ να κρατάει μαχαίρι, υπογράμμισε η δικηγόρος.

Από την νεκροψία, συμπλήρωσε, διαπιστώθηκε ότι ο Ζακ έφερε στο σώμα του πολλαπλές κακώσεις και πιο πολλά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι του γιατί είχε πληγεί από κλωτσιές.

Ενα άλλο πολύ ενδιαφέρον που μας γνωστοποίησε η κ. Πετσιμέρη είναι ότι όπως αποδεικνύεται από έγγραφα οι διασώστες του ΕΚΑΒ οι γνώριζαν ότι ο ΖΑΚ ήταν νεκρός όταν τον μετέφεραν με χειροπέδες στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου τυπικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ίδια δικηγόρος σχολίασε την "κατάθεση στην εκπομπή της κ. Στεφανίδου" που έδωσε ο 55χρονος, ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, ο οποίος μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, λιντσάρισαν τον Ζακ.
Αφού μας είπε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με την συγκεκριμένη εκπομπή "γιατί αυτός μπορεί να τηλεφωνεί -συνήθως οι συλληφθέντες δεν τηλεφωνούν πουθενά, Δεν βλέπουν ούτε τους δικηγόρους τους. Τους βλέπουν μετά από πολλές ώρες", εστιάστηκε στα λεγόμενα του, τα οποία σημειώθηκαν  πριν πάει στον ανακριτή για να απολογηθεί.
"Να δω πώς θα τα μαζέψει αυτά", ακούσαμε την κ. Πετσιμέρη να μας λέει, αφού ο ιδιοκτήτης του μεσιτικού γραφείου ισχυρίστηκε πως είδε τον Ζακ "να βγαίνει από την σπασμένη τζαμαρία, να κρατάει μαχαίρι και να απειλεί. Και μάλιστα αυτός τον αφόπλισε και του πήρε το μαχαίρι". Αιτιολόγησε την ενέργεια του με το "επιχείρημα" ότι "πρέπει να προστατεύεται η περιουσία"

"Υπάρχουν στοιχεία που ανατρέπουν τα λεγόμενα του" συμπλήρωσε η δικηγόρος και αναρωτήθηκε ρητορικά: "Μα πώς κρατούσε μαχαίρι, ο Κωστόπουλος όταν αυτό έχει βρεθεί μέσα στο κατάστημα"; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger