Home » , » Ξεφτιλισμένοι δημοσιοκάφροι του Σκάι (Βίντεο)

Ξεφτιλισμένοι δημοσιοκάφροι του Σκάι (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 | 3:53 π.μ.

Πριν κάποια χρόνια η Ζωή Κωνταντοπούλου είχε ευχηθεί στην Σία Κοσιώνη: «Καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή των συκοφαντιών».
Εμείς μετά την "διαπίστωση" που έκανε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει στην τηλεόραση του Αλαφούζου, το μόνο που μπορεί να της ευχηθούμε να μην έχει καμιά απρόσμενη κακή συνάντηση.

Κι αυτό γιατί όπως να το κάνουμε η παραπληροφόρηση, ειδικά από έναν τηλεοπτικό σταθμό πρέπει κάπως να είναι "ραφιναρισμένη" όχι τόσο απροκάλυπτη σε βαθμό που όχι μόνο να προκαλεί αλλά και να εξαγριώνει τον τηλεθεατή/ια.

Είναι γεγονός ότι και η ίδια, η Σία Κοσιώνη, αλλά και ο τηλεοπτικός δίαυλος που εργάζεται εδώ και χρόνια έχουν πάρει διαζύγιο με την αλήθεια.
Αλλο αυτό όμως και άλλο το να σερβίρεις ένα εγκεφαλικό σου κατασκεύασμα σαν γεγονός, πόσο μάλλον θίγοντας την μνήμη ενός νεκρού. 

Διαβάστε -το παραθέτουμε και σε βίντεο- τι ακριβώς είπε η "κυρία": "Γενετικό υλικό DNA του Ζακ Κωστόπουλου βρέθηκε στο μαχαίρι που εντοπίστηκε έξω από το κοσμηματοπωλείο. Το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι ο 33χρονος κρατούσε το μαχαίρι κατά την είσοδο του στο κατάστημα, παρότι δεν είχε βρεθεί πάνω του κάποιο αποτύπωμα". 
Καπάκι βγαίνει και ένας μπατσορεπόρτερ ονόματι Παναγιώτης Συρόπουλος που μας λέει ότι υπάρχουν "3 καταθέσεις μαρτύρων που επιβεβαιώνουν τη κατοχή του μαχαιριού από τον Ζακ Κωστόπουλο". 

Αρχικά να πούμε ότι μέχρι προχτές, δεν υπήρχε στην δικογραφία ΚΑΜΙΑ κατάθεση μάρτυρα που να αναφέρει ότι είδε τον Ζακ να κρατάει μαχαίρι.
Να παρουσιάστηκαν ξαφνικά και μετά από τόσες μέρες από την δολοφονία του ακτιβιστή, 3 άτομα ταυτόχρονα και να καταθέτουν κάτι τέτοιο, τρελό μας φαίνεται, αν και από τις μπατσάδικες σκευωρίες όλα να τα περιμένεις. (Υπάρχει και η δίωξη των μπάτσων που λιντσάρισαν τον Ζακ).

Ποιο πιθανόν πάντως θεωρούμε αυτές οι "ειδήσεις" του Σκάι να έχουν την ίδια βαρύτητα με αυτή που μετέδιδε ότι τον Παύλο Φύσσα τον δολοφόνησαν για ποδοσφαιρικές διαφορές.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger