Home » , » Ο Παπάριος.

Ο Παπάριος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 | 8:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κάπου τα μπέρδεψαν οι ναζί. Για τους Έλληνες ακροδεξιούς η μόνη ανώτερη φυλή είναι οι Έλληνες. Για τους Γερμανούς οι Γερμανοί... ο κάθε κομπλεξικός εθνικιστής νομίζει πως ανήκει σε μια ανώτερη κάστα, ότι είναι απόγονος του Άριου. Που Άριου; Ψάχνω στην εγκυκλοπαίδεια και βλέπω:
Το Άριο είναι μονάδα μέτρησης επιφάνειας 100 τ.μ. Μάλλον δεν είναι αυτό. Δύσκολο να αφήσει απογόνους.
Υπάρχει το θηλυκό Άρια (αυτόνομο μουσικό φωνητικό κομμάτι με συνοδεία οργάνων) αλλά ούτε αυτό εννοούν οι σοβινιστές. 

Κοιτάω το Άρειος με έψιλον γιώτα, μπας και κάνουν λάθος στην ορθογραφία: ήταν πρεσβύτερος στην εκκλησία της Βαυκαλίδος στην Αλεξάνδρεια, με λιβυκή καταγωγή και γνωστός αιρετικός. Όπα! έχουμε συγγένεια δηλαδή με τον Καντάφι; Πλάκα – πλάκα όλοι Αφρικανοί μετανάστες είμαστε, αφού ο πρώτος άνθρωπος, σύμφωνα με τους επιστήμονες, εμφανίστηκε στην Αφρική. Σύμφωνα με τους ναζί βέβαια, φυτρώσαμε σαν τα μανιτάρια. Γι αυτό ίσως οι ναζίδες είναι περισσότερο μύκητες παρά άνθρωποι.

Μήπως λοιπόν δεν είναι ολόκληρο το όνομα; Δεν είναι άριος αλλά παπάριος; Εκ του παπαριά. Το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τις σαχλαμάρες που λένε. Καθόσον σύμφωνα με μια άλλη θεωρία δεν είναι μύκητας αλλά δέντρο, που βγάζει τα παπάρια! Τι είναι αυτά; Λοιπόν είναι καρποί σε σχήμα ανδρικών γεννητικών οργάνων, αλλά δεν τρώγονται, ούτε χρησιμεύουν σε τίποτα. Προκαλούν μόνο γέλιο. Παπάριοι λοιπόν οι ναζί, αρχιπαπάριος ο Άδωνις

Επειδή μια καθηγήτρια στη “σχολή” του έλεγε πως μόνο οι Έλληνες είναι άριοι, την έδιωξε.
Καλέ όχι γιατί πρέπει να δείξει κεντρώος, αφού παρασιτεί τώρα στη ΝΔ, αλλά γιατί δεν συμφωνεί! Ο μπουμπούκος πιστεύει ότι κι εγώ: Όλοι οι ακροδεξιοί ανεξαρτήτου εθνικότητας είναι παπάριοι, φρούτα της παπαριάς. 

Αφού άδειασε η θέση Άδωνη, να έρθω, να διδάξω εγώ; Είμαι λιγάκι Σταλινικός, δεν σε πειράζει; Τον πειράζει. Αν θυμηθούμε ότι είχε “φακελωμένους” τους συνομιλητές του στα κανάλια, έλεγε δηλαδή στον καθένα τι κόμμα ψήφιζε, φαντάζομαι τους καθηγητές της “σχολής” του, να τους περνά από ανάκριση κανονική. Για μη μας λέει ότι δεν ήξερε.
Και γνώριζε τι δίδασκε η κυρία και συμφωνεί. Αλλά επειδή την έπιασαν, την άδειασε. Έτσι φέρονται όλοι οι παπάριοι στους δικούς τους. Για να γλυτώσουν οι ίδιοι, τους πουλάνε. Κι εδώ φαίνεται πως πράγματι οι ακδροδεξιοί είναι παπάρες.
Δειλοί, υποκριτές, ψεύτες και θρασείς. 

Εμείς πάλι είμαστε άνθρωποι. Στηρίζουμε το συνάνθρωπο, παλεύουμε για καλύτερη ζωή, για περισσότερα δικαιώματα παντού και πάντοτε.

ΥΓ Ένα bonus ένα μικρό μάθημα.
Στην Αρχαία Αθήνα υπήρχε ένα “καταραμένο” μέρος που λέγονταν “Πελασγικό” και που ήταν ακατοίκητο μέχρι τον Πελοποννησιακό Πόλεμο, όπου πρόσφυγες από τις γύρω περιοχές εγκαταστάθηκαν εκεί.
Ιστορικοί συμφωνούν ότι υπήρξε μεγάλη σφαγή των Πελασγών (οι οποίοι κάποιοι τους θεωρούν “άριους”) από τους Αθηναίους. Το φύλο αυτό κατοικούσε και στην Αττική, ενώ πολέμησε πολύ παλιά κατά των Αθηναίων, ηττήθηκε όμως. Έτσι αφανίστηκε ο συγκεκριμένος οικισμός και η οχύρωση του. Αυτό δεν το αναφέρει η εγκυκλοπαίδεια, υπάρχει όμως στο δεύτερο βιβλίο της Ιστορίας του Θουκυδίδη. (2.17)
“τό τε Πελασγικὸν καλούμενον τὸ ὑπὸ τὴν ἀκρόπολιν, ὃ καὶ ἐπάρατόν τε ἦν μὴ οἰκεῖν καί τι καὶ Πυθικοῦ μαντείου ἀκροτελεύτιον τοιόνδε διεκώλυε, λέγον ὡς «τὸ Πελασγικὸν ἀργὸν ἄμεινον,» ὅμως ὑπὸ τῆς παραχρῆμα ἀνάγκης ἐξῳκήθη”. 
Να πολέμησαν “άριοι” μεταξύ τους; Ή μήπως δεν είμαστε τόσο αυτόχθονες, όσο θέλουμε να πιστεύουμε;
Μήπως οι Μαρξιστές που λένε πως το έθνος είναι αποτέλεσμα μετέπειτα ιστορικών συνθηκών έχουν δίκιο;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger