Home » , » Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα "θρασύδειλα και κτηνώδη υποκείμενα" του Α.Τ Ομονοίας

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα "θρασύδειλα και κτηνώδη υποκείμενα" του Α.Τ Ομονοίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 | 12:59 π.μ.

Σε κείμενο που έχει την κατακλείδα "ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ/ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟ", "αναρχικές, αναρχικοί, κομμουνιστές, κομμουνίστριες" αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση που έγινε  με στόχο τα "θρασύδειλα και κτηνώδη υποκείμενα, τα βουτηγμένα στο αίμα χιλιάδων φτωχοδιαβόλων που πέρασαν από τα χέρια τους" τα οποία "στελεχώνουν ένα από τα πιο περίφημα και ποτισμένα με τον ιδρώτα και το αίμα των βασανισμένων, κολαστήρια της Αθήνας" το Αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.

Στο μακροσκελάστατο κείμενο τους, το οποίο δημοσιεύεται στο indymedia, αφού αναφέρουν μερικά από τα "κατορθώματα" που έλαβαν χώρα μέσα σ' αυτό το Α.Τ., αιτιολογούν την ενέργεια τους γράφοντας μεταξύ άλλων:
Με δεδομένο πως οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Ζακ πρέπει να στοχοποιηθούν και να χτυπηθούν, εμπεδώνοντας έτσι το μήνυμα που λέει πως όποιο χέρι απλώνεται πάνω στην τάξη μας θα κόβεται από τη ρίζα, κρίναμε την επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας ως δίκαιη και απαραίτητη. 
Δίκαιη γιατί η βία πάνω στους κολασμένους προλετάριους, βία στρατιωτική, αστυνομική, φασιστική, εργοδοτική, σεξιστική, πατριαρχική, αποτελεί το θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίζεται και αναπαράγεται αυτός ο κόσμος εναντίον μας. 
Και απαραίτητη, γιατί η δική μας βία, μια βία συλλογική, απελευθερωτική, επαναστατική, είναι το θεμέλιο για να ξανακάνουμε αυτόν τον κόσμο δικό μας. Για να χτίσουμε τις προϋποθέσεις της συλλογικής μας αυτοάμυνας, για να κάνουμε ξεκάθαρο στους δολοφόνους πως τίποτα δεν μένει αναπάντητο, για να οργανώσουμε τη σαρωτική μας αντεπίθεση. 
Πρώτα θα μας λογαριάσουν, ύστερα θα πληρώσουν.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προσέγγιση που γίνεται, στο κείμενο που αναφέραμε, για τον τρόπο που αντιμετώπισαν ορισμένοι το γεγονός της δολοφονίας του Ζακ: Μπάτσοι, φασίστες, δημοσιογράφοι και δικαστικοί, ως οργανωμένη συμμορία, επιχείρησαν να αποσιωπήσουν και να παραποιήσουν κρίσιμα στοιχεία, σχετικά με τα όσα πραγματικά συνέβησαν στην οδό Γλάδστωνος, αλλά και να νομιμοποιήσουν τους δολοφόνους της Zackie Oh, υποδαυλίζοντας και διαχέοντας αντιδραστικά και κανιβαλικά ένστικτα στο όνομα της «αυτοάμυνας» και της «προστασίας της ιδιοκτησίας».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger