Home » , » Κόψτε τους μισθούς και τις συντάξεις. Ποιών όμως;

Κόψτε τους μισθούς και τις συντάξεις. Ποιών όμως;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 | 5:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Βρε Αλέξη, τι είναι αυτά; Ξέρω, πως δεν κάνεις ρουσφέτια σε όσους δεν είναι συγγενείς ή δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για το Στουρνάρα; Ο τύπος σε παρακαλεί να κόψεις μισθούς - συντάξεις, στα πόδια σου πέφτει. Κόψτε κι εσύ τη σύνταξη και το μισθό του, να γουστάρει κι αυτός κι εμείς.
Άλλωστε πολλά παίρνει και τίποτα δεν κάνει. Βασικά κάνει ότι του λένε οι τοκογλύφοι, όπως όλοι οι κηφήνες. Κόψε τη σύνταξη και το μισθό του Στουρνάρα, που είναι υπέρ των περικοπών, ώστε να δώσει το καλό παράδειγμα.

Και στον Κούλη, που θέλει περικοπές, κόψε το μισθό του, των βουλευτών του, σταμάτα και την επιχορήγηση της ΝΔ. Μη φοβάσαι, έχουν να ζήσουν. Ειδικά γυναίκα του Κούλη μπορεί να θρέψει εκατομμύρια με μια οφσόρ της.

Κι ο Άδωνης, που είπε πως δεν θέλει να πληρώσει ΕΡΤ, πες του να μην πληρώσει ΕΡΤ, να πληρώσει όμως εκείνα τα χρέη, που μας φέσωσε η ΝΔ, να πληρώσει, όσα δεν πλήρωναν όλα αυτά τα χρόνια τα ιδιωτικά κανάλια, κι είναι πολύ περισσότερα απ' όσο στοιχίζει η ΕΡΤ, να δούμε πως θα του φανεί. Άλλωστε στα ιδιωτικά μέσα μαζικής εξαπάτησης ξημεροβραδιάζονταν.

Οι νεοδημοκράτες λένε πως δεν θέλουν συντάξεις, μισθούς, επιδόματα... Αν δεν τους αρέσουν, υπάρχει λύση. Ας κάνουν μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν τα θέλουν, ώστε να κοπούν σ αυτούς μόνο. Να μην αισθάνονται άσχημα που τα παίρνουν. Να είναι σύμφωνα τα έργα με τα πιστεύω τους. Να δούμε πόσο εννοούν αυτά που λένε.

Κι ο Λεβέντης; Να μην κοπούν 200-300 ευρώ από τη σύνταξη του; Να μην κοπούν άλλα τόσα από τον παχυλό μισθό, ώστε να πάρει τ' αόρατα και να πετάξει πάνω απ' του Αιγαίου να νερά, που αγγέλοι φτερουγίζουν;

Αν κάποια θεούσα πάλι θέλει τους παπάδες, να τους πληρώνει αυτή. Το μισθό, τ' αμάξια, τα σπίτια κοκ. Να πάρει και την ευλογία τους καμία αντίρρηση.

Όλοι όσοι θέλουν Μνημόνια, ας το δηλώσουν εγγράφως. Ας βγουν τα δικά τους σπίτια στο σφυρί, ας κόψουν τις δικές τους συντάξεις, τους δικούς τους μισθούς, ας απολύσουν αυτούς, να το χαρούν. Αλλιώς να σκάσουν. Τα δικά τους, ας τα κάνουν ότι θέλουν. Των υπολοίπων δεν έχουν δικαίωμα να τα πειράξουν, δεν τα δούλεψαν, δεν τους ανήκουν.

Κάθε φορά λοιπόν που κάποιος χορτάτος μας προκαλεί, τον προκαλούμε κι εμείς να εφαρμόσει τις συμβουλές πρώτα στο εαυτό του, αλλιώς ο παλιοϋποκριτής να βγάλει το σκασμό. Γιατί είναι μεγάλη πρόκληση να λένε οι σκασμένοι στο φαΐ να κάνουμε δίαιτα οι πεινασμένοι. Και θα φάνε φάπες όπως το πάνε.

Βέβαια και ο ΣΥΡΙΖΑ, που προεκλογικά παριστάνει τον καλό, τα ίδια κάνει. Αλλά ο κόσμος τους πήρε όλους χαμπάρι. Και ετοιμάζει για τον καθένα από μια μερίδα σφαλιάρες ξεγυρισμένες.

Νεοφιλελέ κανίβαλοι, βουλώστε το και μην προκαλείτε τα θύματα σας. Γιατί έχει κι η υπομονή όρια.
Όποιος θέλει περικοπές, είναι ελεύθερος να κόψει από τα δικά του, όχι των άλλων. Να κόψει και το λαιμό του, αν θέλει, θα μας υποχρέωνε.
Δεν είμαστε διατεθειμένοι τα ρουσφέτια, τις κλεψιές, τα λάθη, την ανικανότητα των πολιτικών και των ηλιθίων που τους ψηφίζουν, να τα πληρώνουμε εμείς. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger