Home » , » Με την γραμματοσειρά της Ζήμενς το νέο σήμα της Ν.Δ; (Οι χρήστες του twitter το "γλεντάν")

Με την γραμματοσειρά της Ζήμενς το νέο σήμα της Ν.Δ; (Οι χρήστες του twitter το "γλεντάν")

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 | 11:07 μ.μ.

Ατέλειωτο "πανηγύρι" στήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά στο twitter, όταν έγινε γνωστό το νέο σήμα που παρουσίασε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκδήλωση για τα 44 χρόνια της παράταξης,

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτός μα' το γνωστό τροπάρι του για την ανάγκη εκλογών άμεσα, μας μίλησε και για το "νέο σύμβολο της παράταξής μας που σηματοδοτεί τον ρόλο που θα διαδραματίσει το κόμμα".

Πάντως αυτή την "σηματοδότηση" με το "νέο σύμβουλο", δεν βρήκαμε χρήστη του διαδικτύου να την κατάλαβε. Αντιθέτως, Οσοι/ες σχολίασαν το νέο σήμα της συντηρητικής παράταξης, το έκαναν με σκωπτικό, χιουμοριστικό τρόπο. Οχι απλώς έβαλαν στο στόχαστρο του τον γραφίστα που το δημιούργησε, αλλά στην κυριολεξία χλεύασαν την ηγεσία της Ν.Δ που το αποδέχτηκε.

Οπως επίσης ήταν αναμενόμενο οι χρήστες του Ιντερνέτ δεν σχολίασαν πάντα με κόσμιο τρόπο το νέο σήμα που σύμφωνα με τον Κ. Μητσοτάκη  "δείχνει ότι η ΝΔ αλλάζει γιατί είναι ένα κόμμα ζωντανό και ανοικτό ώστε να εκφράσει τις ανάγκες των καιρών".

Μια μικρή "γεύση" από σχολιασμούς χρηστών του twitter:



















Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Οκτωβρίου 2018 στις 7:19 μ.μ.

Φέρνει σε τάνγκραμ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger