Home » , , » Κυκλοφορούν δολοφόνοι ανάμεσά μας με την άδεια της αστικής δικαιοσύνης.

Κυκλοφορούν δολοφόνοι ανάμεσά μας με την άδεια της αστικής δικαιοσύνης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 | 6:10 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τον σκότωσαν στο ξύλο. Αυτό που δεν τολμούν να ξεστομίσουν τα πουλημένα ΜΜΕ, οι μπάτσοι, οι φασίστες, που κρύβονται πίσω από τη μάσκα του «νοικοκυραίου», το λένε όλοι όσοι είδαν τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου από την πρώτη στιγμή.

Τον σκότωσαν βασανιστικά, σαδιστικά οι φασίστες, που αυτή τη στιγμή είναι έξω. Και εδώ θα έπρεπε να τρομάζει ο απλός άνθρωπος, γιατί κυκλοφορούν δολοφόνοι ανάμεσά μας με την άδεια της αστικής δικαιοσύνης.

Τι είναι ο φασισμός; Αυτό που είδαμε στο video της δολοφονίας του ακτιβιστή, καθώς και τον οχετό προπαγάνδας, που ακούσαμε από τους δημίους της ενημέρωσης. Από την πρώτη στιγμή, οι παπαγάλοι ψεύδονταν προσπαθώντας να κουκουλώσουν μια στυγερή, άνανδρη δολοφονία.

Ο φασισμός είναι βία και ψέμα, άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Στα θύματα που επιλέγουν οι φασίστες μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε από μας. Αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι. Η αφορμή βρίσκεται, κι αν δεν βρίσκεται, κατασκευάζεται. 

Οι Εβραίοι δεν ήταν υπεύθυνοι για την οικονομική κρίση, Εξοντώνονταν όμως μαζικά. 
Οι Ρομά δεν απειλούσαν κανένα, εντούτοις διώκονταν, φυλακίζονταν και δολοφονούνταν.
Η ομοφυλοφιλία δεν κολλάει, όμως οι ομοφυλόφιλοι ήταν καταδικασμένοι στη ναζιστική Γερμανία. 


Όλα αυτά τα μεγάλα εγκλήματα ξεκινούσαν από τα μικρά. Από αυτά που σιγά – σιγά η κοινωνία, ανέχονταν, συνήθιζε, και στο τέλος ένα μέρος της συμμετείχε.
Κι αυτό το έκανε με πολλούς τρόπους. Αποδεχόμενη το ξέπλυμα του φασισμού, ασπαζόμενη την προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ που προσπαθούν να μας φυτέψουν το φόβο για το συνάνθρωπο, το διαφορετικό.
Λες και υπάρχει κάποιος άνθρωπος ολόιδιος με κάποιον άλλο στην εμφάνιση, στην προσωπικότητα, στις επιλογές του. Είμαστε όλοι διαφορετικοί, όλοι όμως άνθρωποι, που πρέπει να απολαμβάνουμε ίσα δικαιώματα και το μεγαλύτερο αγαθό όλων την Ελευθερία.

Ο φασισμός απειλεί την Ελευθερία μας. Ο φασίστας δεν δέχεται να υπάρχουν άλλοι εκτός από τον αρχηγό, που θα δίνει διαταγές στους σκλάβους. Ο φασισμός απειλεί την Ειρήνη. Η μεγαλύτερη σφαγή της Ιστορίας έγινε εξ αιτίας του ναζισμού, του εθνικισμού, που τόσο αγαπούν οι μεγαλοαστοί, αφού εξοντώνει φτωχούς για τα συμφέροντά τους.

Ο φασισμός απειλεί την ίδια την ανθρωπότητα. Διαφθείρει την ανθρώπινη φύση. Τη θέση της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, παίρνει το μίσος, η υποταγή και ο φόβος. Μαχόμενοι το φασισμό γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Δεν πρέπει να υπάρξει «άλλη φορά». Δεν πρέπει να υπάρξει ξανά τέτοιο ειδεχθές έγκλημα. Οι κινητοποιήσεις για την καταδίκη του φασισμού, ας είναι συνεχείς και έντονες. Κυρίως δεν πρέπει «να μάθουμε να ζούμε με το φασισμό». Δεν υπάρχει ζωή στο φασισμό, μόνο θάνατος.

Έχω τέλος μια υποψία. Οι ναζί μάλλον άλλαξαν τακτική. Αντί για επίσημες εγκληματικές πράξεις, που έκαναν στο παρελθόν, παριστάνουν τώρα τους νοικοκυραίους. Δεν είναι τυχαίο τα πιστεύω των μανιακών δολοφόνων.
 Σε αυτούς τους «νοικοκύρηδες» λέμε πως το έγκλημα, είναι έγκλημα και δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο.
Ο Ζακ ζει μέσα στον κάθε άνθρωπο που αγωνίζεται για τα δικαιώματά του. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger