Home » , » Face news για μελικά "κλικ"

Face news για μελικά "κλικ"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 | 5:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos 175 

Κάποια τομάρια δεν σέβονται τίποτα. Ορισμένοι ανεκδιήγητοι προκειμένου να πάρουν μερικά «κλικ» παίζουν με τον πόνο και την αγωνία χιλιάδων ανθρώπων που περιμένουν το ψίχουλο, το οποίο κατ’ ευφημισμό λέγεται «Κοινωνικό Μέρισμα».

Διαβάζω την καταγγελία:
«Πάνω σε ένα δημοσίευμα του dikaiologitika news, πάτησαν αρκετά από τα μεγάλα και δήθεν σοβαρά μέσα ενημέρωσης, για να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.
Δημοσιεύματα με τίτλους «Κοινωνικό μέρισμα 2018: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις» πλημμύρισαν το διαδίκτυο και οι ενδιαφερόμενοι έσπευσαν να πατήσουν το κλικ για να κάνουν την αίτηση. Βέβαια μόλις επισκέπτης έκανε το κλικ και διάβαζε την σχετική ανάρτηση διαπίστωνε ότι η πλατφόρμα koinonikomerisma.gr είναι κλειστή και σε διαδικασία αναμόρφωσης για το φετινό Κοινωνικό Μέρισμα, γεγονός που ενημέρωσαν πρώτα τα dikaiologitika news». Λεπτομέρειες εδώ.

Δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα από αυτά τα site που διασπείρουν τέτοιες ψεύτικες ειδήσεις στηρίζουν συγκεκριμένες δεξιές και ακροδεξιές πολιτικές. Από δω και πέρα κάθε τέτοια αθλιότητα θα αντιμετωπίζεται με κράξιμο.
«Κοινωνικό μέρισμα 2018: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις» .
Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζουν με τις λέξεις και τα νεύρα πολλών βάζοντας παραπλανητικό τίτλο.
«Κοινωνικό μέρισμα 2018: Άνοιξε η πλατφόρμα- Βήμα βήμα η διαδικασία για υποβολή αίτησης»

Όχι τίποτε άλλο, αλλά, αν κάποιος αγανακτισμένος τους αρχίσει στις βρισιές, θα πρέπει μετά να καταδικάσουμε τη λεκτική βία!

EL «μόνο η αλήθεια»! Καλά, αυτοί το έχουν παραξηλώσει. Δεν είναι μόνο ψεύτικη η είδηση πως τάχα άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις, όλο το site είναι η χαρά του troll.
Γενικά όλα τα νεοφιλελέ κι ακροδεξιά site όχι μόνο λένε κουταμάρες και ψέματα, προπαγανδίζουν το μίσος, το φόβο, το ρατσισμό.

Μάλιστα κάποια από αυτά βάζουν σε κίνδυνο τους αναγνώστες βάζοντας παραπλανητικά άρθρα που αφορούν θέματα υγείας. Μην ξεχνάμε πως σκοπός των ναζί είναι η εξάλειψη των ασθενών. Όχι με το να θεραπεύσουν, αλλά με το να τους εξοντώσουν.

Νομίζω πως γίνεται επίτηδες. Ίσως είναι παραγγελιά από τη ΝΔ προς τα φιλικά της μέσα, για να σπάσουν τα νεύρα του κόσμου ώστε να αγανακτήσει, όπως πιστεύουν, με την κυβέρνηση.
Είναι όμως βλάκες καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση αγανακτούμε με όσους διαδίδουν ψέματα. Χάνουν σε αξιοπιστία και τελικά δεν τους παίρνει κανείς σοβαρά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger