Home » , » 14 τεθωρακισμένα και 8.000 αστυνομικοί αύριο στους δρόμους του Παρισιού στην πέμπτη μεγάλη διαδήλωση των "Κίτρινων Γιλένων"

14 τεθωρακισμένα και 8.000 αστυνομικοί αύριο στους δρόμους του Παρισιού στην πέμπτη μεγάλη διαδήλωση των "Κίτρινων Γιλένων"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 | 1:55 μ.μ.

Με συγκροτημένα μπλοκ μαθητές, φοιτητές αλλά και εργατικά συνδικάτα, κατέβηκαν σήμερα σε μαζικές διαδηλώσεις στους δρόμους του Παρισιού.

Η αυριανή μέρα όμως για το κίνημα των «Κίτρινων Γιλέκων», για κάποιους πολιτικούς αναλυτές θεωρείτε κομβική για την περαιτέρω εξέλιξη του αγώνα τους.

Τα μέτρα "ψίχουλα" που ανακοίνωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και οι συνεχείς εκκλήσεις κυβερνητικών στελεχών να μην πραγματοποιηθούν το Σάββατο διαδηλώσεις στον απόηχο της τρομοκρατικής ενέργεια στο Στρασβούργο, δεν φαίνεται να έχουν καμιά αποτελεσματικότητα.

Τα  «Κίτρινα Γιλέκα» για αύριο έχουν προγραμματίσει την πέμπτη μεγάλη διαδήλωση τους και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Γαλλικές αρχές φοβούνται για "Μαύρο Σάββατο".
Οπως ανακοινώθηκε αύριο στους δρόμους της Γαλλικής πρωτεύουσας θα υπάρχουν 14 τεθωρακισμένα της αστυνομίας και 8 χιλιάδες αστυνομικούς οι οποίοι θα έχουν στην διάθεση τους 180.000 δακρυγόνα για να αντιμετωπίσουν τον "εχθρό λαό".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger