Home » , » Μανώλη, ο Λουδοβίκος και η Αντουανέτα σε περιμένουν...

Μανώλη, ο Λουδοβίκος και η Αντουανέτα σε περιμένουν...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 | 11:29 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ελέω Ράιχ, με τις ευλογίες των Τραπεζών και την αμέριστη υποστήριξη των ΜΜΕ, ο Λουδοβίκος έγινε βασιλιάς της Γαλλίας. Κάθε Λουδοβίκος έχει και μια Αντουανέτα. Όπως και μια λόξα, μια πετριά. "Το κράτος είμαι εγώ" έλεγε ένας προηγούμενος Λουδοβίκος, ο οποίος χρεοκόπησε τη Γαλλία με τους πολέμους και τις σπατάλες που έκαναν οι αυλικοί και ο ίδιος.

Ο Μακρόν ως άλλος "βασιλιάς ήλιος" νόμισε πως έπιασε τον Πάπα από τους ανδρικούς γεννητικούς του αδένες, μόλις εκλέχτηκε Πρόεδρος από τους Γάλλους.
Ξέχασε πως οι Γάλλοι επέλεξαν αυτόν ως "το μη χείρον", για να μην εκλεγεί η ακροδεξιά Μαρίν Λε Πεν και πως το ποσοστό που πήρε στον 1ο γύρο, παρά την προπαγάνδα των ΜΜΕ, την αβάντα του συστήματος και βέβαια την αηδία για τα παραδοσιακά αστικά κόμματα, ήταν κάτω από το 1/4 των ψηφισάντων και κάτω από το 1/5 των εγγεγραμμένων. 

Η αλαζονεία που έδειξε μόλις έκαστε στην καρέκλα, εξόργισε τους ήδη θυμωμένους Γάλλους εργαζόμενους. Όταν μάλιστα άρχισε να δείχνει τα πραγματικά του πιστεύω εφαρμόζοντας τη συστηματική λεηλασία των φτωχών εισοδημάτων, τότε η οργή ξεχείλισε. Οι Γάλλοι ψήφισαν κατά του φασισμού κι έβγαλαν ένα φασίστα του κερατά.

Ρωτάω τους ρεφορμιστές του ΣΥΡΙΖΑ που χάρηκαν, όταν βρήκε ο Μακρόν: Ποια η διαφορά, όσον αφορά την καταστολή μεταξύ Μακρόν και ενός οποιοδήποτε δικτάτορα; (Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα Γαλλικών ΜΜΕ τα τεθωρακισμένα της αστυνομίας που κατέβηκαν στους δρόμους το Σάββατο ήταν εξοπλισμένα με ένα μυστικό όπλο. Ενα υγρό που μπορεί να ακινητοποιήσει ρίχνοντας κάτω εκατοντάδες διαδηλωτές ακόμα κι' αν αυτοί φορούσαν αντιασφυκτικές μάσκες. Αυτή την φορά δεν δόθηκε πολιτική εντολή να χρησιμοποιηθούν. Την επομένη;). 

Ψήφισαν άραγε οι Γάλλοι να συλλαμβάνονται μικρά παιδιά και να τους φέρονται ως αιχμαλώτους πολέμου; 

Ρωτώ όσα ΜΜΕ κόπτονται δήθεν για το Περιβάλλον, αλλά όχι όταν "επενδύουν" οι Πολυεθνικές, δηλαδή καταστρέφουν εντελώς ολόκληρα δάση όπως στις Σκουριές, ή όταν θέλουν να κάνουν χωματερή ένα Παράδεισο, όπως στην Κερατέα:
Τα χημικά των μπάτσων είναι οικολογικά; 

"Τι θα γίνει με τις διακοπές των τουριστών στο Παρίσι"! Ρωτάνε οι νεοφιλελέ κανίβαλοι. Νόμιζα πως το Παρίσι είναι τόπος εξορίας, έτσι είχε πει ο Κουλής.
Λοιπόν, αν οι τουρίστες δεν ενδιαφέρονται, για το αν θα έχουν συνάνθρωποι τους να φάνε τα Χριστούγεννα, να πάνε να πνιγούν! Αν η φορολογία ταυτίζεται με την Οικολογία, τότε κάποιοι "οικολόγοι" θέλουν γκιλοτίνα.
Αν η δημοκρατία είναι το ξύλο και η άγρια καταστολή, τότε σίγουρα δεν είμαι δημοκράτης. Δεν είμαι, πιστεύω στη δικτατορία του προλεταριάτου για τους λόγους που η αστική δημοκρατία συμπεριφέρεται έτσι στον υποτιθέμενο "κυρίαρχο λαό".

Φορώντας κίτρινα γιλέκα κάπου 300.000 άνθρωποι διαδήλωσαν κατά της αλαζονείας και της φορομπηχτικής πολιτικής. Έσπασαν μερικά τζάμια, κάηκαν και μερικά αμάξια.

Να δεχτώ πως τα άδεια κεφάλια των ευγενών που έπεφταν στην Επανάσταση του 1789 είχαν μικρότερη αξία από ένα ακριβό αμάξι; Ας το δεχτώ.
Όμως ο εθνικός ύμνος της Γαλλίας, αυτός που ο Μακρόν στέκεται σούζα, εξυμνεί μεταξύ άλλων τη λεηλασία, τα λιντσαρίσματα, τις καταστροφές, τους αποκεφαλισμούς... πολύ περισσότερα από μερικές φθορές.
 Ίσως, για να μείνουν στην Ιστορία οι σημερινοί Γάλλοι θα πρέπει να εντείνουν τις κινητοποιήσεις, να μιμηθούν τους παλιούς...
Marchons, marchons, Qu'un sang impur abreuve nos sillons.

Τώρα ο Μακρόν παίρνει πίσω το χαράτσι και δίνει κάποια ψίχουλα μπας και γλυτώσει. Σε λίγο θα αναγκαστεί να δώσει και λόγο για τα εγκλήματα του.

Μανώλη, ο Λουδοβίκος και η Αντουανέτα σε περιμένουν... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger