Home » , » Η Ελένη, όπως ο Πέτρος, ο Παύλος, ο Αλέξης, δολοφονήθηκαν από φασίστες

Η Ελένη, όπως ο Πέτρος, ο Παύλος, ο Αλέξης, δολοφονήθηκαν από φασίστες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 | 12:36 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Για τη δολοφονία της Ελένης στη Ρόδο εκφράσαμε τα συλλυπητήρια μας, καθώς και την οργή μας, όσον αφορά την απόπειρα κάλυψης του Έλληνα δολοφόνου, γιου ευκατάστατης μεγαλοαστικής οικογένειας, από φασίστες της ΝΔ.
Συκοφαντώντας τη νεκρή νομίζουν ότι μπορούν να μειώσουν το έγκλημα. Δεν είναι όμως μόνο η συκοφαντία το όπλο που χρησιμοποιεί η γαλάζια συμμορία για να καλύψει εγκληματίες κάθε λογής.

Ο Αλβανός εργάτης γης Petrit Zifle δολοφονήθηκε από Έλληνα. Δολοφονήθηκε επειδή ήταν Αλβανός.
Οι ναζί ακολουθούν την εξής τακτική: Δολοφονούν ξένους ή πολιτικούς αντιπάλους χωρίς όμως να φαίνεται αμέσως ο πραγματικός λόγος.
Θυμίζω πως για τον Παύλο ο γνωστός οχετός του ΣΚΑΙ είχε «βιαστεί» να συμπεράνει, πως δήθεν δολοφονήθηκε για το ποδόσφαιρο.

Στην περίπτωση που το θύμα είναι ξένος και φτωχός τα ΜΜΕ επιβάλουν λογοκρισία.
«Άκρα του τάφου σιωπή» για τον κύριο Πέτρο, γιατί δεν είχε πατέρα αντιδήμαρχο και δεν ήταν Έλληνας.

Η Ελένη, όπως ο Πέτρος, ο Παύλος, ο Αλέξης, δολοφονήθηκαν από φασίστες. Και φασίστες καλύπτουν τους δολοφόνους.
«Μα» - θα ρωτήσετε – «τι σχέση υπάρχει μεταξύ των θυμάτων».
Είναι φανερό πως οι μετανάστες, οι αντιφασίστες και οι αναρχικοί είναι εχθροί των ναζί. Κάθε φόνος αγωνιστή, εργάτη, φτωχού που αγωνίζεται, καλύπτεται από το σύστημα, το οποίο εκκολάπτει το φασισμό.

Υπάρχει όμως ακόμα μια πλευρά του φασίστα. Ο σεξισμός. Το όχι είναι όχι, κάποιοι πρέπει να το καταλάβουν επιτέλους.
Είμαι υπέρ του να υπερασπίζονται τα «υποψήφια θύματα» τη ζωή και την αξιοπρέπεια τους από τα διεστραμμένα κτήνη, που προσπαθούν να επιβληθούν με όποιο τρόπο μπορούν.

Η ΝΔ μας καλεί να καταδικάσουμε τη βία. Την ίδια ώρα, κομματόσκυλα της βρίζουν τα θύματα των βιασμών! Τι θα κάνει με το στέλεχος της που εξύβρισε τη νεκρή Έλενα;

Η βία καλλιεργείται από το ίδιο το κοινωνικό και οικονομικό κατεστημένο, για να υποτάξει. Ο εργάτης δεν πρέπει να φέρει αντίρρηση στο αφεντικό, η γυναίκα στον άντρα, ο πολίτης στο μπάτσο και το στρατιωτικό.
Η χούντα ξεκινάει από το σπίτι πολύ πριν βγουν τα τανκς στο δρόμο. Στο σχολείο διδάσκεται η υποτέλεια, ο ανταγωνισμός, το αναμάσημα των θεωριών της «αυθεντίας». Γρήγορα ο πολιτικός θα αντικαταστήσει το δάσκαλο και θα λέει αυτός ακαταλαβίστικους μονολόγους σ’ ένα ακροατήριο που δεν πρέπει να διακόψει την «ησυχία».

Ακολουθεί η Εκκλησία όπου στο λέει καθαρά: Είσαι ποίμνιο, πρόβατο κι εμείς βοσκοί. Και η γυναίκα; «Α! Κακό! Δαίμονας, δεν κάνει ούτε για παπάς»!
«Η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα». Να τον φοβάται. Να τον φοβάται πολύ, γιατί από μικρός ο άντρας διδάσκεται πως πρέπει να είναι σκληρός.

«Οι άντρες δεν κλαίνε». Πως «πρέπει να επιβεβαιώνει τον ανδρισμό του, αλλιώς είναι αδερφή». Πως οι γυναίκες δήθεν άλλα λένε κι άλλα εννοούν, «όταν λένε όχι εννοούν ναι»!
Πως «θα πει και μια κουβέντα παραπάνω». Ότι είναι «κυνηγός». Άρα η γυναίκα θήραμα. Πως υπάρχουν «αντρικές και γυναικείες δουλειές». Και πολλά άλλα που δηλώνουν την αυστηρά καθορισμένη ιεραρχία.

Κυρίες μου, βία στη βία! Ξεχάστε τα παραμύθια. Κάποιοι πρίγκιπες μπορεί να μεταμορφωθούν σε δράκους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger