Home » , » Εργοδότης μαζί με μπράβο ξυλοκοπούν άγρια και στέλνουν στο νοσοκομείο ντελιβερά ο οποίος αρνήθηκε να αποσύρει τις καταγγελίες σε βάρος του εργοδότη του.

Εργοδότης μαζί με μπράβο ξυλοκοπούν άγρια και στέλνουν στο νοσοκομείο ντελιβερά ο οποίος αρνήθηκε να αποσύρει τις καταγγελίες σε βάρος του εργοδότη του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 | 12:43 π.μ.

Για τις άθλιες συνθήκες εργασίας, καθώς και για το πόσο επικίνδυνο είναι το επάγγελμα του ντεριβερά, έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές. Και σαν να μην έφταναν αυτά υπάρχουν περιπτώσεις που η εργοδοτική τρομοκρατία, φτάνει στα επίπεδα τραμπουκισμού, ειδικά σε όσους ντελιβεράδες τολμήσουν να καταγγείλουν τον εργοδοτικό μεσαίωνα που τους επιβάλλουν οι εργοδότες τους. 

Και δεν σταματούν σε απειλές όπως στην περίπτωση τραμούκου εργοδότη ο οποίος απείλησε  ντεριβερά ότι θα τον "Θάψει και θα τον "πιστολιάσει" όταν διεκδίκησε εργατικά δικαιώματα τα οποία λογικά ήταν αυτονόητα. Σήμερα έρχεται στην δημοσιότητα ότι άλλος ένας τραμπούκος εργοδότης με την συνδρομή ενός μπράβου ξυλοκόπησαν τόσο άγρια ένα ντελιβερά, με καταγωγή από το Πακιστάν, ώστε το θύμα οδηγήθηκε για να νοσηλευτεί στο Αττικό νοσοκομείο.

Οπως αναφέρει η σχετική είδηση, ο ντελιβεράς, ονόματι Μοχάμεντ, είχε καταγγείλει τον πρώην εργοδότη του απαιτώντας να του παραχωρηθούν τα δεδουλευμένα του. Αυτός τον πίεζε να αποσύρει την καταγγελία του και αφού οι απειλές του δεν είχαν αποτελεσματικότητα, μαζί με τον συνεργό του βιαιοπράγησαν σε βάρος του μετανάστη, με την κατάληξη που αναφέραμε προηγουμένως.

Το ίδιο δημοσίευμα μας πληροφορεί ότι ο δράσης ονομάζεται Χρήστος Σαλμας και είναι ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου-εστιατορίου στο Περιστέρι στην οδό Αιμίλιου Βεάκη 56 και ονομάζεται "ΒΕΑΚΗ 56" .

Την είδηση -την οποία επιβεβαιώσαμε με δικό μας ρεπορτάζ- καθώς και την φώτο του εργοδότη την αντλήσαμε από εδώ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Δεκεμβρίου 2018 στις 8:16 π.μ.

Στη εργοδοτικη βια απανταμε με πολλαπλη βια Αυτου του τραμπουκου πακιστανοι
και αλλοι συναδελφοι δεν πρεπει να τον αφησουν ατιμωρητο Σαν απαντηση στον
τραμπουκισμο ας κανουν καλοκαιρινο το μαγαζι και να καλεσουν τον κοσμο να
μην ψωνιζουν στο μαγαζι του

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger