Home » , » Αβαντάρει τον Π. Τατσόπουλο, ο Τσίπρας, για να εκλεγεί βουλευτής;

Αβαντάρει τον Π. Τατσόπουλο, ο Τσίπρας, για να εκλεγεί βουλευτής;

Από giorgis , Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 | 10:05 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Τι διάολο, αβαντάρει τον Π. Τατσόπουλο, ο Τσίπρας για να εκλεγεί βουλευτής; Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς αυτή την επίθεση που του έκανε παίρνοντας ψευτοκουτσαβάκικο ύφος; Λες και ο πρωθυπουργός ανέλαβε προσωπικά το καθήκον να ξαναβρεθεί ο φλωρολελές, παραλογοτέχνης Τατσόπουλος με την παχυλή βουλευτική αργομισθία.

Το γράφουμε αυτό γιατί όταν ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι στις επόμενες εκλογές ο Τσατσόπουλος θα βρεθεί στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., έγινε ένας ψιλοχαμός από τα ΜΜΕ που στηρίζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εκδήλωσαν την αντίδρασή τους όχι πάντα με χλιαρό τρόπο. (Χαρακτηριστικό είναι αυτό το άρθρο στο antinews).
Και ξαφνικά μετά την επίθεση που έκανε ο Τσίπρας στον πρώην βουλευτή του κόμματός του, βλέπουμε όλες τις ιστοσελίδες που πρόσκεινται στην συντηρητική παράταξη να "ανακαλύπτουν" τα "προσόντα" του Τατσόπουλου.

Εντάξει. Ενας καιροσκόπος, πολιτικός τυχοδιώκτης και "εγωπαθείς ρεμπεσκές" -όπως τον είχε χαρακτηρίσει σε ανάρτησή του ο askourdoulakos- είναι ο Τατσόπουλος.
Πέρα όμως το ότι ξέχασε τι έλεγε στο παρελθόν ο ίδιος ο Τσίπρας για το άτομο που σήμερα αποκαλεί "απολειφάδι" είναι προβληματικό να παρουσιάζεται πρωθυπουργός από το βήμα της βουλής και να κάνει τέτοια "σεξιστική πλακίτσα"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger