Home » , » Τα γνωρίσματα του φασίστα. - Με αφορμή διαδικτυακά σχόλια για τον θάνατο της φοιτήτριας στην Ρόδο

Τα γνωρίσματα του φασίστα. - Με αφορμή διαδικτυακά σχόλια για τον θάνατο της φοιτήτριας στην Ρόδο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 | 1:02 μ.μ.

Γράφει o mitsos175

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν κάποιες αρρωστημένες αναρτήσεις, από φασιστοειδή, στο προφίλ της άτυχης φοιτήτριας από τη Ρόδο, που βρέθηκε νεκρή στα βράχια του νησιού.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνά για να εντοπίσει τα ελεεινά υποκείμενα που βεβηλώνουν την μνήμη της νεκρής κοπέλας.

Τα συλλυπητήρια μας στους συγγενείς και φίλους της κοπέλας.

Δεν θα αντιγράψω τα σχόλια «ηλιθίων» με «ανύπαρκτο ανδρισμό», όπως χαρακτηρίσθηκαν από άλλους, που είδαν την αθλιότητα και βέβαια διαμαρτυρήθηκαν για την προσβολή νεκρού.
Θα πω μόνο πως από το ύφος προκύπτει ότι οι υβριστές είναι φασίστες.
Να πούμε πάλι τι είναι ο φασισμός: Είναι το μισός εναντίον αγνώστων και αθώων ανθρώπων.

Η κοινωνία μας έχει σοβαρό πρόβλημα. Η άρχουσα τάξη, για να συνεχίσει την εκμετάλλευση, επαναφέρει το φασισμό. Η συνεχής προπαγάνδα που γίνεται, προωθεί τη διχόνοια, το μίσος, την αδιαφορία, την υποταγή, το έγκλημα… Όλα τα γνωρίσματα του φασίστα.

Όλοι οι φασίστες είναι απάνθρωπα κτήνη. Είναι ο «νοικοκύρης» που θα χτυπήσει μέχρι θανάτου χωρίς λόγο στον ομοφυλόφιλο, είναι ο «επιχειρηματίας» μαυραγορίτης, που θα πατήσει στην ανάγκη του φτωχού για να τον ληστέψει, είναι ο βλάκας που θα βρίσει νεκρό, είναι αυτός που θα σκοτώσει το Ρομά, που θα κυνηγήσει για να μαχαιρώσει το μετανάστη (αλλά θα κάνει τεμενάδες στον πλούσιο ξένο), είναι ο παπαγάλος των ΜΜΕ, που θα πει ψέματα, ώστε να ξεπλύνει τα ρατσιστικά εγκλήματα, είναι ο παπάς, που θα κηρύξει ιερό πόλεμο κατά των «απίστων», είναι ο πολιτικός που θα καπηλευθεί την πατρίδα, που όμως έχει πουλήσει στους ξένους δυνάστες και τοκογλύφους.
Και φυσικά είναι ο σοβινιστής, ο άντρας που θα δείρει τη γυναίκα και το παιδί του, ο γονιός που θα αγανακτήσει, αν γίνει κατάληψη για να δοθούν χρήματα για την παιδεία, αλλά θα απαιτήσει κατάληψη για να γίνει πόλεμος! Ο τραμπούκος, το κομματόσκυλο, ο παρακρατικός, ο μπάτσος, ο κατής, που θα αθωώσει όλους αυτούς, ενώ θα δεν θα δείξει κανένα έλεος στον φτωχό παραβάτη ή τον αθώο Αναρχικό...

Πίσω απ’ όλους όμως είναι ο πλούσιος, το αφεντικό. Τα συμφέροντα του υποστηρίζουν. Κάποιοι από βλακεία, κάποιοι για να πάρουν κάνα ψίχουλο.

Εμείς είμαστε κατά της ανθρωποφαγίας. Καταδικάζουμε το φασισμό σε όποια μορφή κι αν τον δούμε.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger